Ziare: Hotnews | Newsro | Digi24 | Stirile Protv | Cotidianul | Jurnalul | Mediafax | Ziarecom | Gandul | Europalibera | Observatornews | Romaniatv | Bizbrasov | Litera9 | Newsbv | Brasovmetropolitan | Realitateadebrasov | Adevarul Brasov | Brasovnet | Realitateadecovasna | Mesageruldecovasna | Ziarul financiar | Economica.net | Project-e | Wall-street | N-tv-de-panorama | N-tv-de-economie

Eveniment

4. Trei maşini, distruse în Focşani după ce mai multe bucăţi din acoperişul unui bloc au căzut

17.01.2022 20:49 - Mai multe autoturisme au fost avariate, luni seară, după ce mai multe elemente ale unui acoperiş au căzut. Pompierii intervin pentru îndepărtarea lor. (Observatornews)

Vezi stirea »

5. Trei maşini, distruse în Focşani după ce mai multe bucăţi din acoperişul unui bloc au căzut

17.01.2022 20:49 - Mai multe autoturisme au fost avariate, luni seară, după ce mai multe elemente ale unui acoperiş au căzut. Pompierii intervin pentru îndepărtarea lor. (Observatornews)
Tags: 'Eveniment'

Vezi stirea »

6. Valul 5 loveşte şi în şcoli: mii de elevi s-au infectat deja. Şcolile, în continuarea fără teste rapide

17.01.2022 20:27 - Nici nu a început bine semestrul al doilea, că mii de elevi s-au şi infectat. Numai în Timiş, 400 de copii au fost confirmaţi pozitiv. Testele rapide nu au ajuns încă în şcoli şi nici nu vor fi distribuite mai repede de două săptămâni. Cu toate acestea, unii profesori le cer părinţilor să le cumpere şi să îşi verifice copiii acasă de două ori pe săptămână. (Observatornews)
Tags: 'Eveniment'

Vezi stirea »

10. O fetiţă de trei ani şi mama ei, salvate după ce au ajuns cu maşina în râul Mureş

17.01.2022 18:12 - Pompierii din Harghita au intervenit în această după-amiază pentru a salva o tânără de 34 de ani şi pe fiica acesteia de doar trei ani, după ce au căzut cu maşina într-un râu. (Observatornews)
Tags: 'Eveniment'

Vezi stirea »

11. Inconştienţă la volan. Doi tineri s-au filmat în timp ce goneau cu o dubă cu 160 de kilometri la oră

17.01.2022 17:20 - Doi tineri din Craiova s-au filmat în timp ce goneau cu 160 de kilometri pe oră pe şosea, în curbe. În plus, s-au şi lăudat cu asta pe reţelele de socializare. (Observatornews)
Tags: 'Eveniment'

Vezi stirea »

13. Doi bărbaţi, cercetaţi după ce au folosit certificatele verzi ale altor persoane pentru a intra la "păcănele"

17.01.2022 17:01 - Doi bărbaţi din judeţul Ialomiţa sunt cercetaţi penal pentru fals privind identitatea după ce au folosit certificate verzi ale altor persoane pentru a intra într-o sală de jocuri şi într-un centru comercial, notează news.ro. (Observatornews)
Tags: 'Eveniment'

Vezi stirea »

Educatie

17. Sorin Cîmpeanu: Există riscuri de funcţionare dificilă a şcolilor din cauza unor costuri foarte mari ale utilităţilor

17.01.2022 21:39 - Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni seară, că există riscul ca unele şcoli să nu poată funcţiona, din cauza costurilor foarte mari ale utilităţilor, el atrăgând atenţia autorităţilor publice să ia măsuri în acest sens. Soluţia este, spune ministrul, plafonarea preţurilor. (Observatornews)

Vezi stirea »

Vremea

18. Cod roşu de vânt, prelungit în Caraş-Severin. Şase localităţi au rămas fără electricitate

17.01.2022 21:14 - Şase localităţi din judeţul Caraş-Severin au rămas fără curent electric, luni seară, din cauza vântului puternic ce bate în rafale de până la 145 km/oră, iar drumul naţional care leagă localităţile Oţelu Roşu (Caraş-Severin) de Haţeg (Hunedoara) este blocat. În zonă, stratul de zăpadă este de până la 20 de centimetri. (Observatornews)

Vezi stirea »

19. Cod roşu de vânt puternic în judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara. Rafale de peste 140 – 145 de kilometri la oră

17.01.2022 18:11 - Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod roşu de viscol pentru judeţele judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara, unde, la munte, rafalele de vânt vor depăşi 140 – 145 de kilometri la oră. (Observatornews)
Tags: 'Vremea'

Vezi stirea »

20. Vremea 18 ianuarie. Vântul va continua să bată cu putere în întreaga ţară. Minima poate ajunge şi -10 grade

17.01.2022 15:43 - Vântul va continua să bată în aproape toată ţara, sporind senzaţia de frig. Minimele se vor situa între -10 şi -4 grade. Iată prognoza meteo pentru 18 ianuarie. (Observatornews)
Tags: 'Vremea'

Vezi stirea »

Extern

21. Bărbatul suspectat că ar fi de trădat-o pe Anne Frank, victima naziştilor, identificat după 77 de ani cu ajutorul tehnologiei

17.01.2022 21:12 - O nouă anchetă a identificat un alt suspect care ar fi putut să o trădeze pe Anne Frank și familia ei în urmă cu 77 de ani. (Observatornews)

Vezi stirea »

22. Prinţul Harry vrea să dea în judecată guvernul Marii Britanii. Ce reclamă Ducele de Sussex: "Pentru că m-am născut în această poziţie, este un risc pe care l-am moştenit"

17.01.2022 19:49 - Ziua şi scandalul în familia regală britanică. Ultimul care a ieşit la rampă este Prinţul Harry, care este gata să dea în judecată guvernul Marii Britanii după ce i-a fost revocat dreptul la securitate regală pe teritoriul britanic, chiar dacă ar fi dispus să plătească pentru protecţie. Specialiştii spun că Poliţia Metropolitană poate asigura protecţie doar dacă există ameninţări reale la siguranţa prinţului. (Observatornews)
Tags: 'Extern'

Vezi stirea »

23. Rusia nu îşi mai ascunde acţiunile agresive. Moscova recunoaşte că are mobilizate trupe la graniţa cu Ucraina şi ameninţă cu represalii militare

17.01.2022 19:24 - Rusia nu îşi mai ascunde acţiunile agresive din regiunea noastră. Pentru prima dată Moscova a recunoscut că are trupe mobilizate la graniţa cu Ucraina şi nu intenţionează să le retragă. Confirmarea vine de la purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin. Acesta spune chiar că ţara sa este gata să treacă la represalii, dacă NATO va continua să se extindă. (Observatornews)
Tags: 'Extern'

Vezi stirea »

24. Xi Jinping atrage atenţia asupra "consecinţelor catastrofale" pe care le-ar avea o confruntare mondială

17.01.2022 17:58 - Preşedintele chinez Xi Jinping a avertizat luni că o confruntare globală între marile puteri ar putea avea "consecinţe catastrofale", într-un discurs susţinut la Forumul Economic Mondial de la Davos, în Elveţia, potrivit AFP, citat de Agerpres. (Observatornews)
Tags: 'Extern'

Vezi stirea »

27. Germania sprijină Ucraina şi îi garantează securitatea. Berlinul are în plan un ”dialog serios” cu Rusia

17.01.2022 16:16 - Ministrul german de Externe, Annalena Baerbock, dă asigurări Kievului că Germania va face totul pentru a garanta securitatea Ucrainei şi îşi reiterează dorinţa unui ”dialog serios” cu Rusia, relatează AFP, citat de news.ro. (Observatornews)
Tags: 'Extern'

Vezi stirea »

Sanatate

31. 14 bătrâni, operaţi de cataractă, s-au infectat în spital. Reprezentanţii spitalului spun că nu sunt de vină, ancheta DSP îi contrazice: bacteria vine chiar din sala de operaţie

17.01.2022 20:04 - Spitalul nu e de vină, dar pacienţii sunt la un pas de a orbi. Primele concluzii ale anchetei de la Spitalul Judeţean Harghita, după ce 14 vârstnici operaţi de cataractă s-au infectat cu bacilul pioceanic, au şocat pe toată lumea. Bacteria nu vine din spital, spun reprezentanţii unităţii medicale, deşi inspectorii DSP îi contrazic: vine chiar din sala de operaţie! (Observatornews)

Vezi stirea »

33. 14 bătrâni, operaţi de cataractă, s-au infectat în spital. Reprezentanţii spitalului spun că nu sunt de vină, ancheta DSP îi contrazice: bacteria vine chiar din sala de operaţie

17.01.2022 20:04 - Spitalul nu e de vină, dar pacienţii sunt la un pas de a orbi. Primele concluzii ale anchetei de la Spitalul Judeţean Harghita, după ce 14 vârstnici operaţi de cataractă s-au infectat cu bacilul pioceanic, au şocat pe toată lumea. Bacteria nu vine din spital, spun reprezentanţii unităţii medicale, deşi inspectorii DSP îi contrazic: vine chiar din sala de operaţie! (Observatornews)
Tags: 'Sanatate'

Vezi stirea »

Social

35. Blue Monday 2022. Cum ne afectează cea mai tristă zi din an şi ce sfaturi ne oferă specialiştii

17.01.2022 20:23 - Dacă v-aţi trezit astăzi mai obosiţi, apatici sau chiar melancolici, să ştiţi că nu este întâmplător! Traversăm cea mai deprimantă zi din an, numită chiar "Blue Monday". Un cercetător britanic a descoperit-o. Cum? A constatat că are datorii după cât a cheltuit pe cadouri de sărbători, că e o zi scurtă de iarnă, şi că mai sunt 6 luni până la vacanţă. Lăsând gluma deoparte, soluţii pentru a ieşi din depresie există, spun psihologii. (Observatornews)

Vezi stirea »

36. Șase clădiri emblematice ale Capitalei ar urma să fie aduse la viață de Primăria Sectorului 1. Cum ar putea fi modernizate Casa Radio sau blocul Ciclop

17.01.2022 20:08 - Planuri mari pentru clădirile emblematice ale Capitalei, lăsate în paragină de zeci de ani. Casa Radio, blocul Ciclop sau fostul hotel Dunărea vor avea o nouă perioadă de glorie, promite primarul sectorului care vrea să cumpere şase clădiri-simbol şi să le consolideze. După ce nu a fost nici mall, nici campus studenţesc, potrivit promisiunilor, acum Casa Radio s-ar putea transforma într-un mare club sportiv. Iar blocul Ciclop ar putea fi cândva...parcare. (Observatornews)
Tags: 'Social'

Vezi stirea »

38. De ce nu există coșuri de gunoi la Rânca, una dintre cele mai populare stațiuni montane din România? Autoritățile cred că atrag animalele sălbatice

17.01.2022 19:08 - Mii de oameni și niciun coș de gunoi. Aceasta este situația într-una dintre cele mai vizitate stațiuni montane din România. La Rânca, în județul Gorj, turiștii ori păstrează deşeurile ori le aruncă la întâmplare. Explicaţia autorităţilor? Pubelele atrag animalele sălbatice sau sunt smulse de viscol. (Observatornews)
Tags: 'Social'

Vezi stirea »

39. Enel, reacţie după amenda uriaşă primită de la ANRE: "Facturile au fost emise corect"

17.01.2022 18:39 - Facturile aferente consumului de gaze naturale pentru luna noiembrie 2021 au fost emise corect pentru clienţii persoane fizice, având implementată schema de compensare şi pe cea de plafonare a preţurilor, au transmis luni reprezentaţii Enel România. (Observatornews)
Tags: 'Social'

Vezi stirea »

40. Marian Godină explică imaginea în care polițistul a verificat cu bocancul dacă Raisa este în viaţă: "Este pentru cine dorește să afle realitatea, nu senzaționalul"

17.01.2022 18:08 - Poliţistul Marian Godină a analizat pe blogul personal cazul polițistului care a lovit cu mașina două fetițe pe o trecere de pietoni din Capitală, iar una dintre ele și-a pierdut viața în urma incidentului. (Observatornews)
Tags: 'Social'

Vezi stirea »

Auto

41. Dacia, în top 5 cele mai vândute maşini din zece ţări europene. Peste 500.000 de modele şi-au găsit proprietarii în 2021

17.01.2022 20:10 - Performanţă unică pentru Dacia. Compania se situează în top cinci ca vânzări în nu mai puţin de zece ţări europene. Peste 500 de mii de modele Duster, Logan şi Spring şi-au găsit proprietarii în 2021. (Observatornews)

Vezi stirea »

Străini în visul românesc

42. Un român, şef de şantier peste 100 de muncitori, toţi veniţi din Asia la noi în ţară. De ce spune că preferă să lucreze cu ei

17.01.2022 19:58 - România se pregăteşte să primească 100 de mii de muncitori străini. Cât să umpli un oraş întreg, precum Satu Mare. Majoritatea sunt asiatici şi vor lucra pe şantierele româneşti. În construcţii e cea mai mare nevoie de ei, pentru că următorii ani aduc mari proiecte de infrastructură. O echipă Observator a mers pe urmele lor în Sri Lanka, de unde România pare un vis greu de atins. Doar cei mai buni vor ajunge la noi. (Observatornews)

Vezi stirea »

Economic

43. Noul plafon pentru energia electrică: 68 de bani per kilowatt/oră. Gaura la buget ar fi de 9 miliarde de lei - surse

17.01.2022 19:46 - Acord politic în privinţa facturilor uriaşe la energie: de la 1 februarie preţul per kilowat/oră pentru consumatorul casnic va fi plafonat la 68 de bani, potrivit surselor Observator. Este doar una dintre măsurile discutate la această oră în coaliţia PSD-PNL-UDMR. (Observatornews)

Vezi stirea »

44. Masa în oraş, un lux pentru mulţi români din cauza scumpirilor. Cât a ajuns să coste un simplu hamburger

17.01.2022 19:45 - Masa în oraş a devenit un lux pentru mulţi dintre români. Preţurile au crescut cu aproximativ 20 la sută, de la începutul anului, în toate localurile, de la cele exclusiviste, la mereu aglomeratele fast-food-uri. Valul scumpurilor este însă, abia la început. Patronii restaurantelor spun că tarifele vor mai fi majorate până la sfârşitul anului. (Observatornews)
Tags: 'Economic'

Vezi stirea »

Mapamond

46. Un bărbat care a vrut să-şi trateze impotenţa a ajuns la spital cu regrete, după ce tratamentul bizar a eşuat

17.01.2022 18:05 - Dorinţa unui bărbat de a-şi rezolva impotenţa pentru a avea parte de nopţi fierbinţi cu partenera lui s-a transformat într-un adevărat coşmar ireversibil. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de a-şi mai putea folosi vreodată bărbăţia. (Observatornews)

Vezi stirea »

47. Un bărbat care a vrut să-şi trateze impotenţa a ajuns la spital cu regrete, după ce tratamentul bizar a eşuat

17.01.2022 18:05 - Dorinţa unui bărbat de a-şi rezolva impotenţa pentru a avea parte de nopţi fierbinţi cu partenera lui s-a transformat într-un adevărat coşmar ireversibil. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de a-şi mai putea folosi vreodată bărbăţia. (Observatornews)
Tags: 'Mapamond'

Vezi stirea »

Politic

51. Nicolae Ciucă, despre facturile uriaşe primite de români: "Scopul e să protejăm consumatorul vulnerabil, instituţiile esenţiale, şcolile şi spitalele"

17.01.2022 17:21 - Premierul Nicolae Ciucă a declarat, luni, înainte de şedinţa coaliţiei, despre măsurile care au fost propuse pentru a diminuna majorările de preţuri la energie şi gaze, că scopul principal al Guvernului este să protejeze consumatorul vulnerabil şi instituţiile esenţiale, iar economia românească să poată funcţiona şi să nu fie afectată de impactul creşterilor de preţuri la energie şi gaze, notează news.ro. (Observatornews)

Vezi stirea »

52. Cîţu, despre certificatul verde: "Dacă nu există susţinere în coaliţie, să ne asumăm că sunt alte costuri pentru economie"

17.01.2022 16:34 - Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat luni la Parlament că susţine în continuare introducerea certificatului verde, el arătând că, în lipsa acestuia, "nu vom putea susţine de la buget costurile suplimentare şi pentru concedii medicale şi pentru şomaj tehnic, dar şi pentru factura la energie". Dacă nu există în coaliţie susţinere pentru el, atunci trebuie să ne asumăm că sunt alte costuri pentru economie, a mai spus Cîţu, adăugând că, în opinia sa, "acest val trebuia gestionat altfel". (Observatornews)
Tags: 'Politic'

Vezi stirea »

Observator de bine

53. Observator de bine, 17 ianuarie 2022. Un jandarm a returnat un porfotel cu 9.000 de lei, găsit pe pârtie

17.01.2022 17:09 - Observator de bine, 17 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa. (Observatornews)

Vezi stirea »

Update

55. Știrile zilei, 17 ianuarie 2022. Erupția vulcanului din Tonga a avut efecte până în România

17.01.2022 16:50 - Știrile zilei, 17 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan. (Observatornews)

Vezi stirea »

Sport

56. Noi probleme pentru Djokovic? Unul dintre sponsorii sârbului vrea "să analizeze evenimentele din Australia"

17.01.2022 15:46 - Marca franceză de echipament sportiv Lacoste, sponsor tehnic al lui Novak Djokovic, a anunţat, luni, că doreşte să analizeze evenimentele care au declanşat o luptă juridică de aproape două săptămâni şi l-au împiedicat pe tenismenul sârb să-şi apere titlul la Australian Open, informează CNN. (Observatornews)

Vezi stirea »

Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste doar tehnologie publicata in site-ul ziarului sursa (Observatornews) si aplica filtre de cautare asupra cuvintelor din textele stirilor. Rezultatul este afisat unitar pentru toate ziarele. Pentru a nu supraincarca site-ul ziarului pentru fiecare cititor, Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste un sistem de cache a fisierului cu stiri, un timp de expirare dupa 3600 secunde. Cititorul-de-Stiri-Invoiala prezinta informatia in forma originala si nu modifica textele sau imaginile. Filtrele folosite sunt utilizate pentru a ascunde stirea daca contine anumite cuvinte in textul ei. Filtrul de "ascundere de imagine" nu include imaginea in pagina, deci nu forteaza dispozitivul dvs. sa incarce mai multe informatii. Succes la citit!

 

Ziare: Hotnews | Newsro | Digi24 | Stirile Protv | Cotidianul | Jurnalul | Mediafax | Ziarecom | Gandul | Europalibera | Observatornews | Romaniatv | Bizbrasov | Litera9 | Newsbv | Brasovmetropolitan | Realitateadebrasov | Adevarul Brasov | Brasovnet | Realitateadecovasna | Mesageruldecovasna | Ziarul financiar | Economica.net | Project-e | Wall-street | N-tv-de-panorama | N-tv-de-economie

Sus