3. Klaus Iohannis: Fenomenul corupţiei reprezintă un risc de securitate

09.12.2021 11:25 - Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, într-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Internaţionale Anticorupţie, că fenomenul corupţiei reprezintă un risc de securitate, iar combaterea acestui fenomen nu ţine doar de buna guvernare, „ci are legătură directă cu viitorul societăţii noastre”. De asemenea, corupţia se manifestă, cel mai adesea, prin deturnarea puterii publice şi folosirea sa în scop personal sau de grup, a mai arătat şeful statului. (Digi24)

Vezi stirea »

Digi24:

4. Misterioasa dispariție a unui student, în urmă cu 45 de ani. Cazul lui a fost rezolvat abia acum

09.12.2021 11:25 - Autoritățile care căutau un student din Georgia, SUA, dispărut de mai bine de 45 de ani au închis în sfârșit cazul, după ce mașina lui a fost găsită într-un pârâu din Alabama, în aceasta aflându-se portofelul cu cartea lui de identitate, dar și rămășițe umane. (Digi24)

Vezi stirea »

6. Beijingul ameninţă corporaţiile care au afaceri în Lituania că le scoate de pe piaţa chineză. Motivul: ambasada Taiwanului la Vilnius

09.12.2021 11:05 - China a cerut companiilor multinaţionale să înceteze relaţiile comerciale cu Lituania, altfel riscă să fie scoase de pe piaţa chineză. Anunţul a fost făcut după ce luna trecută guvernul chinez a redus oficial relaţiile diplomatice cu Lituania, în semn de protest faţă de deschiderea, de către Taiwan, a unei ambasade de facto la Vilnius. În Lituania îşi au sediul sute de companii care realizează diverse produse (mobilier, laseri, mâncare, îmbrăcăminte etc.) pentru companii multinaţionale care vând astfel de produse în China, informează Reuters.  (Digi24)

Vezi stirea »

7. Cosmin Marinescu, consilier prezidențial: Datele estimate ale execuției bugetare arată un grad modest de realizare al investițiilor

09.12.2021 10:47 - În privința investițiilor publice programate pentru 2021, datele estimate ale execuției bugetare arată, cu doar o lună înainte de sfârșitul anului, un grad modest de realizare al investițiilor, de circa 62% în cazul fondurilor europene și 65% în cazul investițiilor din bani naționali, arată consilierul prezidențial pe probleme economice și sociale Cosmin Marinescu într-o analiză pe blogul său.  (Digi24)

Vezi stirea »

8. O nouă lege le va permite neozeelandezilor să-şi schimbe sexul în certificatele de naştere

09.12.2021 10:41 - În Noua Zeelandă a fost adoptată o lege care le va permite oamenilor să-şi schimbe sexul înregistrat pe certificatele de naştere. (Digi24)

Vezi stirea »

10. Primul „oraș medical” din România: Proiectul care aduce în același loc toate serviciile necesare unui pacient

09.12.2021 10:22 - Primul „oraș medical” din România: Proiectul care aduce în același loc toate serviciile necesare unui pacient (Digi24)

Vezi stirea »

11. Demolări și blesteme pe strada Icoanei din București. Misterul Bucureștioara, pârâul subteran „care dărâmă orice nouă construcție”

09.12.2021 10:12 - Tocmai au fost demolate trei case construite acum mai bine de o sută de ani pe strada Icoanei din București, deși autorizația pentru această faptă nu avea aprobarea PMB. La fața locului a venit însuși primarul general Nicușor Dan, însă apariția sa fizică nu a avut niciun efect. În schimb, ar putea avea efect asupra oricărei clădiri care va fi ridicată în loc  pârâul Bucureștioara, un pârâu subteran  care are puterea să șubrezească orice construcție. (Digi24)

Vezi stirea »

12. Simptomele cancerului de colecist

09.12.2021 10:09 - Una dintre principalele cauze ale cancerului de colecist este inflamaţia cronică a vezicii biliare. Când se întâmplă acest lucru, cum se pune diagnosticul şi cum se tratează această boală, ne spune dr. Ionuț Duduș, medic specialist Chirurgie generală. (Digi24)

Vezi stirea »

13. Taxele pentru mașinile poluante ar putea fi mărite. Tanczos Barna: Degeaba investim, dacă înmatriculările la cele vechi sunt la liber

09.12.2021 10:04 - În România sunt înmatriculate mai multe mașini second hand, în comparație cu cele noi, spune ministrul Mediului. "Degeaba investim noi foarte mult şi venim din partea statului cu acest sprijin către cei care cumpără maşini noi, dacă pe partea cealaltă înmatriculările se fac la liber", a declarat Tanczos Barna, care a adăugat că anumite taxe ar putea fi majorate, pentru descurajarea acestui fenomen. (Digi24)

Vezi stirea »

15. Au fost minus 61 de grade Celsius într-un oraș din Siberia

09.12.2021 10:45 - După incendiile devastatoare din vară, un val de frig a cuprins Siberia. Minus 61 de grade Celsius au fost înregistrate într-o localitate. (Digi24)

Vezi stirea »

16. Noua Zeelandă va interzice țigările pentru următoarele generații. Planul prin care vrea să elimine fumatul până în 2025

09.12.2021 10:20 - Noua Zeelandă va interzice fumatul pentru următoarele generații, astfel încât cei care au în prezent vârsta de 14 ani sau mai mică nu vor putea niciodată să cumpere legal tutun. Noua lege prevede că vârsta legală pentru fumat va crește în fiecare an, a anunțat ministrul asociat al sănătății, dr. Ayesha Verrall. (Digi24)

Vezi stirea »

17. Joe Biden va avea joi seară consultări cu Klaus Iohannis și ceilalți lideri ai formatului București

09.12.2021 11:26 - Președintele SUA Joe Biden va avea consultări, joi, cu președintele Klaus Iohannis și liderii celorlalte state aliate est-europene din cadrul formatului București 9. Tema discuțiilor este convorbirea pe care a avut-o cu președintele rus Vladimir Putin și despre temerile legate de o invazie în Ucraina, a anunțat Casa Albă. (Digi24)

Vezi stirea »

19. VIDEO. Zeci de cămile au fost descalificate de la un concurs de frumuseţe pentru că fuseseră injectate cu botox

09.12.2021 08:24 - Zeci de cămile au fost descalificate de la un concurs de frumuseţe organizat în Arabia Saudită. Decizia vine după ce s-a descoperit că stăpânii le injectaseră botox, ca să fie mai arătoase. (Digi24)

Vezi stirea »

Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste doar tehnologie publicata in site-ul ziarului sursa (Digi24) si aplica filtre de cautare asupra cuvintelor din textele stirilor. Rezultatul este afisat unitar pentru toate ziarele. Pentru a nu supraincarca site-ul ziarului pentru fiecare cititor, Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste un sistem de cache a fisierului cu stiri, un timp de expirare dupa 3600 secunde. Cititorul-de-Stiri-Invoiala prezinta informatia in forma originala si nu modifica textele sau imaginile. Filtrele folosite sunt utilizate pentru a ascunde stirea daca contine anumite cuvinte in textul ei. Filtrul de "ascundere de imagine" nu include imaginea in pagina, deci nu forteaza dispozitivul dvs. sa incarce mai multe informatii. Succes la citit!

 

Ziare: Hotnews | Newsro | Digi24 | Stirile Protv | Cotidianul | Jurnalul | Mediafax | Gandul | Europalibera | Observatornews | Bizbrasov | Litera9 | Newsbv | Brasovmetropolitan | Realitateadebrasov | Adevarul Brasov | Brasovnet | Realitateadecovasna | Mesageruldecovasna | Ziarul financiar | Economica.net | Project-e | Wall-street | N-tv-de-panorama | N-tv-de-economie

Sus