5. Dan Barna, despre algerile din PNL: „România este o republică bananieră în care Constituţia pare opţională. Cîţu nu mai are susţinerea USR PLUS”

27.09.2021 09:44 - Dan Barna şi-a exprimat opinia legată de rezultatele alegerilor pentru noua conducere a Partidului Naţional Liberal, în urma cărora Florin Cîţu şi echipa sa au obţinut o victorie categorică. Cîţu este noul preşedinte al partidului, Rareş Bogdan este prim-vicepreşedinte, iar Dan Vîlceanu este noul secretar general.  (Mediafax)
Tags: 'Politic'

Vezi stirea »

6. Cîţu, despre demisia lui Orban de la Camera Deputaţilor: marţi discutăm alternativele în PNL

27.09.2021 09:26 - Preşedintele PNL Florin Cîţu a luat act de demisia lui Ludovic Orban din fruntea Camerei Deputaţilor şi a anunţat că liderii liberali vor decide ce strategie va urma partidul.  (Mediafax)
Tags: 'Politic'

Vezi stirea »

7. Rareş Bogdan, ironii la adresa lui Orban: „Îi voi aşeza personal tabloul pe perete”

27.09.2021 09:25 - Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan îl ironizează la RFI pe fostul lider al formaţiunii, Ludovic Orban, după ce acesta a spus că parteneriatul său cu Klaus Iohannis s-a încheiat: „Nu ştiam că au o legătură personală atât de puternică".  (Mediafax)
Tags: 'Politic'

Vezi stirea »

8. AUR ar putea susţine Guvernul Cîţu. „Îl aşteptăm la negocieri în Piaţa Universităţii”. Ce condiţii pun

27.09.2021 08:51 - AUR vrea să discute cu premierul Florin Cîţu despre susţinerea Guvernului. Negocierile pot avea loc în Piaţa Universităţii, în timpul unui miting antiguvernamental, anunţă reprezentanţii AUR.  (Mediafax)
Tags: 'Politic'

Vezi stirea »

Economic

9. Florentin Bercu: „Dacă vrem să avem în agricultură rezultate ca în multinaţionale, trebuie să avem oameni plătiţi ca în multinaţionale”

27.09.2021 10:17 - Politica Agricolă Comună (PAC) este o misiune dificil de realizat atât de către fermieri, cât şi de către administraţie, actorii din sector fiind de părere că li se cere mult prea mult cu bani puţini, a susţinut Florentin Bercu, director executiv al Uniunii de Ramură Naţională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV), în cadrul conferinţei „Noile ambiţii de mediu ale Europei şi impactul asupra agriculturii româneşti”, organizată de Sierra Quadrant, una dintre cele mai importante companii pe piaţa insolvenţei din România.  (Mediafax)

Vezi stirea »

10. Strategia de extragere a gazelor din Marea Neagră. Romgaz ia un credit de 350 mil. euro pentru a cumpăra participaţia americanilor de la Exxon

27.09.2021 08:40 - Romgaz, companie controlată de stat se pregăteşte să împrumute 350 de milioane de euro printr-un credit sindicalizat de pe piaţa bancară pentru a cumpăra de la Exxon participaţia gigantului american din proiectul de gaze cu OMV Petrom din Marea Neagră, scrie ZF.  (Mediafax)
Tags: 'Economic'

Vezi stirea »

17. Valul 4 în România. Municipiul Craiova are peste 5 persoane infectate la mia de locuitori

27.09.2021 10:05 - Oraşul Craiova are peste 5 persoane infectate la mia de locuitori, potrivit raportării de luni a Prefecturii judeţului Dolj.  (Mediafax)
Tags: 'Social'

Vezi stirea »

Meteo

19. Prognoza METEO pentru următoarele două săptămâni. Răcoare în primele zile din octombrie

27.09.2021 10:02 - Vremea prognozată pentru următoarele două săptămâni - 27 septembrie - 10 octombrie - va fi, în general, răcoroasă, cu şanse de apariţie a precipitaţiilor în intervalul 27 şi 30 septembrie, conform prognozei ANM.  (Mediafax)

Vezi stirea »

Life-Entertaiment

22. Actorul William Shatner, din serialul Star Trek, va zbura în spaţiu cu racheta lui Bezos

27.09.2021 08:44 - Actorul William Shatner, în vârstă de 90 de ani, interpretul căpitanului Kirk din serialul Star Trek, va zbura în spaţiu, în luna octombrie, cu racheta companiei înfiinţată de miliardarul Jeff Bezos, anunţă Business Insider.  (Mediafax)

Vezi stirea »

Marius Tuca Show

23. Marius Tucă Show, diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţii de azi: publicistul Ion Cristoiu şi liderul Holograf, Dan Bittman

27.09.2021 08:38 - Multe s-au spus şi multe s-au mai făcut la Congresul PNL de la sfârşitul săptămânii trecute. Atmosferă de carnaval demnă de filmele lui Pintilie. Caractere groase, care n-au catadicsit să se mai ascundă. Congresul PNL de sâmbătă a fost întruchiparea prin excelenţă a lumii politice de la noi. Diseară, Ion Cristoiu analizează în amănunt acest spectacol de un rar grobianism, în prima parte a emisiunii “Marius Tucă Show”.  (Mediafax)

Vezi stirea »

Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste doar tehnologie publicata in site-ul ziarului sursa (Mediafax) si aplica filtre de cautare asupra cuvintelor din textele stirilor. Rezultatul este afisat unitar pentru toate ziarele. Pentru a nu supraincarca site-ul ziarului pentru fiecare cititor, Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste un sistem de cache a fisierului cu stiri, un timp de expirare dupa 3600 secunde. Cititorul-de-Stiri-Invoiala prezinta informatia in forma originala si nu modifica textele sau imaginile. Filtrele folosite sunt utilizate pentru a ascunde stirea daca contine anumite cuvinte in textul ei. Filtrul de "ascundere de imagine" nu include imaginea in pagina, deci nu forteaza dispozitivul dvs. sa incarce mai multe informatii. Succes la citit!

 

Ziare: Hotnews | Newsro | Digi24 | Stirile Protv | Cotidianul | Jurnalul | Mediafax | Gandul | Europalibera | Observatornews | Bizbrasov | Litera9 | Newsbv | Brasovmetropolitan | Realitateadebrasov | Adevarul Brasov | Realitateadecovasna | Mesageruldecovasna | Ziarul financiar | Economica.net | Project-e | N-tv-de-panorama | N-tv-de-economie

Sus