Actualitate

5. Șeful DNA, anunțul momentului despre dosarul „Tel Drum”: Este într-o fază înaintată de finalizare

09.12.2021 09:12 - Șeful Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Crin Bologa, a spus că dosarul „Tel Drum”, în care este anchetat și Liviu Dragnea, „este într-o fază înaintată de finalizare, de soluționare”. „Am știut că o să primesc, mai […] (Gandul)

Vezi stirea »

6. Șeful DNA, anunțul momentului despre dosarul „Tel Drum”: Este într-o fază înaintată de finalizare

09.12.2021 09:12 - Șeful Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Crin Bologa, a spus că dosarul „Tel Drum”, în care este anchetat și Liviu Dragnea, „este într-o fază înaintată de finalizare, de soluționare”. „Am știut că o să primesc, mai […] (Gandul)
Tags: 'Actualitate, 'Justiție, 'Știri politice, 'Crin Bologa, 'dna, 'dosar tel drum, 'finalizare tel drum, 'judecată tel drum, 'liviu dragnea, 'tel drum'

Vezi stirea »

10. Protest al minerilor în Gorj. Aceștia refuză să intre în subteran: „Murim în jur de 60-70 pe an la locul de muncă”

09.12.2021 08:04 - Un protest are loc joi dimineață la Complexul Energetic Oltenia, unde zeci de mineri refuză să intre în subteran. Oamenii spun că angajatorii nu respectă legea privind vârsta de pensionare în minerit, transmite Antena3.  „Noi […] (Gandul)
Tags: 'Actualitate, 'Știri, 'complexul energetic oltenia, 'mineri, 'protest mineri'

Vezi stirea »

11. Țara care va interzice tinerilor să cumpere țigări în timpul întregii lor vieți. Vrea să ajungă la „generația nefumătoare” până în 2027

09.12.2021 07:37 - Noua Zeelandă intenționează să interzică persoanelor cu vârsta până la 14 ani să cumpere țigări de-a lungul vieții. Țara vrea să ajungă la prima „generație nefumătoare” până în 2027. „Vrem să ne asigurăm că tinerii […] (Gandul)
Tags: 'Actualitate, 'Sănătate, 'Știri externe, 'fără țigări, 'generația nefumătoare, 'guvern, 'interzicere țigări, 'lege anit-fumat, 'noua zeelanda, 'nu vor putea cumpăra țigări, 'vânzare tutun'

Vezi stirea »

12. Iulian Chifu, expert în analiză de conflict și fost consilier al lui Băsescu, numit consilier de stat la Guvern: „Cu sprijinul instituțional necesar și cu ajutorul echipei, sper să reușesc să fac față acestei responsabilități”

09.12.2021 07:14 - Premierul Nicolae Ciucă l-a numit miercuri, 8 decembrie, pe Iulian Chifu în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, au transmis reprezentanții Guvernului, joi dimineață, pe grupul de comunicare cu presa al instituției. […] (Gandul)
Tags: 'Actualitate, 'Știri, 'Știri politice, 'ciuca, 'conflict, 'consilier de stat la guvern, 'criza, 'iulian chifu, 'politica externa romania'

Vezi stirea »

15. 8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Alexandru Rafila: Certificatul verde va fi introdus după o perioadă de trei săptămâni consecutive de creștere

09.12.2021 06:00 - Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat, miercuri, că noul certificat verde va fi implementat pe suport electronic și va fi implementat temporar după o perioadă de 3 săptămâni de creștere consecutivă a numărului de cazuri. […] (Gandul)
Tags: 'Actualitate, '8 stiri de la ora 8, 'alexandru rafila, 'alocatii, 'bogdan aurescu, 'certificat verde, 'cluj napoca, 'hotel intercontinental, 'infringement, 'pensii, 'politist, 'Tanczos Barna, 'ucraina, 'vaccinare'

Vezi stirea »

16. Horoscopul zilei de 9 decembrie 2021. „Vărsătorii” sunt inventivi și plini de surprize (VIDEO)

09.12.2021 04:00 - Horoscopul zilei de 9 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Luna traversează astăzi zodia Vărsător în cea mai mare […] (Gandul)
Tags: 'Actualitate, 'HOROSCOP, 'Video, 'astre, 'astrologie, 'horoscop, 'horoscopul zilei'

Vezi stirea »

Știri externe

21. Joe Biden discută joi cu reprezentanții mai multor state europene, printre care și România, despre situația din Ucraina

09.12.2021 07:39 - Președintele Statelor Unite, Joe Biden, va discuta joi cu reprezentanți ai nouă state est-europene membre NATO, printre care și România, cu privire la situația din Ucraina. Anunțul a fost făcut miercuri de Casa Albă, informează […] (Gandul)

Vezi stirea »

Coronavirus

22. Răzvan Cherecheş: „Avem aceeaşi abordare pe care am avut-o şi în vară. Românii care vor muri în ianuarie vor muri din cauza măsurilor luate acum”

09.12.2021 07:24 - Profesorul universitar Răzvan Cherecheş spune că în România se relaxează măsurile, însă nu există niciun motiv pentru a face acest lucru. „Totul merge pe o abordare pur populistă, nebazată pe niciun fel de dovezi ştiinţifice, […] (Gandul)

Vezi stirea »

Social

23. Un pensionar din Botoșani crește în gospodărie un pui de căprioară pe care l-a salvat

09.12.2021 06:51 - Un pensionar din județul Botoșani creşte în gospodăria sa un pui de căprioară pe care l-a găsit, în urmă cu o jumătate de an, într-o pădure. Sergiu Patz, în vârstă de 75 de ani, susţine […] (Gandul)

Vezi stirea »

Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste doar tehnologie publicata in site-ul ziarului sursa (Gandul) si aplica filtre de cautare asupra cuvintelor din textele stirilor. Rezultatul este afisat unitar pentru toate ziarele. Pentru a nu supraincarca site-ul ziarului pentru fiecare cititor, Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste un sistem de cache a fisierului cu stiri, un timp de expirare dupa 3600 secunde. Cititorul-de-Stiri-Invoiala prezinta informatia in forma originala si nu modifica textele sau imaginile. Filtrele folosite sunt utilizate pentru a ascunde stirea daca contine anumite cuvinte in textul ei. Filtrul de "ascundere de imagine" nu include imaginea in pagina, deci nu forteaza dispozitivul dvs. sa incarce mai multe informatii. Succes la citit!

 

Ziare: Hotnews | Newsro | Digi24 | Stirile Protv | Cotidianul | Jurnalul | Mediafax | Gandul | Europalibera | Observatornews | Bizbrasov | Litera9 | Newsbv | Brasovmetropolitan | Realitateadebrasov | Adevarul Brasov | Brasovnet | Realitateadecovasna | Mesageruldecovasna | Ziarul financiar | Economica.net | Project-e | Wall-street | N-tv-de-panorama | N-tv-de-economie

Sus