Ziare: Hotnews | Newsro | Digi24 | Stirile Protv | Cotidianul | Jurnalul | Mediafax | Ziarecom | Gandul | Europalibera | Observatornews | Romaniatv | 60m | Bizbrasov | Litera9 | Newsbv | Brasovmetropolitan | Realitateadebrasov | Adevarul Brasov | Brasovnet | Realitateadecovasna | Mesageruldecovasna | Ardeal24 | Descopera | Contributors | G4media | Panorama | Ziarul financiar | Economica.net | Project-e | Wall-street | N-tv-de-panorama | N-tv-de-economie

Social

3. Simulare Evaluare Națională 2023. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Limba română

20.03.2023 08:07 - Simulările pentru Evaluarea Națională încep astăzi, 20 martie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Accesul elevilor în sală este permis până la ora 08:30, iar aceștia au la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele propuse. Notele obținute nu vor fi trecute în catalog, ci vor fi discutate împreună cu profesorii de la … (60m)

Vezi stirea »

Economie

4. Veşti proaste pentru românii datori la bănci: De la 1 aprilie vor plăti rate şi mai mari

20.03.2023 07:19 - Românii care au credite în euro, dar şi în lei, calculate în funcţie de indicele de referinţă IRCC, vor plăti rate şi mai mari, în perioada următoare, în condiţiile în care Banca Centrală Europeană a majorat dobânda de referinţă de la 3 la 3,5%, pentru a tempera inflaţia. De asemenea, calculele analiştilor arată că, de … (60m)

Vezi stirea »

5. UBS salvează Credit Suisse de la faliment: achiziție de 3 miliarde de euro

20.03.2023 06:36 - Cea mai mare bancă elvețiană, UBS, a fost de acord să cumpere banca rivală Credit Suisse, aflată în dificultate, în cadrul unui acord de salvare de urgență menit să oprească panica de pe piețele financiare declanșată de falimentul a două bănci americane la începutul acestei luni, relatează CNN. UBS Group AG va prelua Credit Suisse … (60m)
Tags: 'Economie, 'Internațional, 'achizitie, 'credit suisse, 'Elvetia, 'faliment, 'ubs bank'

Vezi stirea »

Politică

7. Articolul scris de președintele chinez Xi Jinping în exclusivitate pentru RIA Novosti și Rossiyskaya Gazeta înaintea vizitei la Moscova

20.03.2023 07:14 - La invitația președintelui Vladimir Putin, voi face o vizită de stat în Federația Rusă. În urmă cu zece ani, prima mea vizită în străinătate după ce am fost ales la președinția Republicii Populare Chineze a fost în Rusia. Am vizitat deja Rusia de opt ori în decurs de zece ani. Datorită acestor călătorii, care aduc … (60m)

Vezi stirea »

8. PSD, dispus să îl susţină pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale, dacă Marcel Ciolacu va fi premier

20.03.2023 06:46 - PSD ar fi dispus să îl susţină pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, cu condiţia ca Marcel Ciolacu să conducă Guvernul, susţin atât surse din PSD, cât şi din PNL. Liderii PSD se reunesc astăzi în Biroul Permanent Naţional ca să pregătească strategia pentru alegeri în cazul în care liberalii refuză alianţa. Social-democraţii îşi refac strategiile … (60m)
Tags: 'Politică, 'ciolacu premier, 'ciuca presedinte, 'Marcel Ciolacu, 'nicolae ciuca, 'PNL, 'Psd'

Vezi stirea »

9. ”Patriotismul economic” al PSD și PNL a dus țara în paragină… au demolat și distrus toate fabricile și uzinele

20.03.2023 06:05 - Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ne vorbesc azi despre patriotismul economic de parcă s-ar fi șters cu buretele cei 33 de ani de jaf și distrugere marca PSD/PNL. PSD și PNL au distrus țara. Au închis toate fabricile și uzinele. Avem peste 6 milioane de români plecați din țară din cauza politicilor acestor bandiți din … (60m)
Tags: 'Politică, 'fabrici, 'jaf, 'Marcel Ciolacu, 'nicolae ciuca, 'patriotism economic, 'PNL, 'Psd, 'uzine'

Vezi stirea »

10. Tun de 80 de milioane de euro sub patronajul lui Florin Spătaru

20.03.2023 05:15 - Unul dintre ultimele institute de cercetare deținut de stat este pe cale să falimenteze. Miza afacerii este de 80 de milioane de euro. Ministrul Florin Spătaru este pe cale să piardă o clădire iconică din București. Este vorba despre Închisoarea Malmaison unde a fost judecat primul lider comunist Petru Groza. Tot acolo au fost închiși … (60m)
Tags: 'Politică, 'coruptie, 'florin spataru, 'inchisoarea malmaison, 'iprochim, 'Ministrul Economiei, 'Psd'

Vezi stirea »

11. George Simion: Consficarea averilor nejustificate, singura cale de a curăța România

19.03.2023 15:58 -  (60m)
Tags: 'Politică, 'AUR, 'confiscarea averilor, 'coruptie, 'george simion, 'partidul aur, 'Psd, 'vrancea'

Vezi stirea »

12. Încă o vizită luxoasă pe banii românilor, în Emirate: Klaus Iohannis, Sebastian Burduja și Ligia Deca, în Masdar City

19.03.2023 11:45 - Președintele Klaus Iohannis, aflat în vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, a vizitat duminică Masdar City, un oraș situat lângă Abu Dhabi și axat pe asigurarea unui grad ridicat de sustenabilitate, ca proiect de dezvoltare urbană. Alături de președinte, s-au aflat la Masdar City și membri ai Guvernului: ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Cercetării, Inovării și … (60m)
Tags: 'Politică, 'emiratele arabe unite, 'Klaus Iohannis, 'ligia deca, 'Sebastian Burduja, 'vacanta de lux'

Vezi stirea »

13. Vizita lui Xi Jinping la Moscova: Vizita „urmează să stabilească planul pentru dezvoltarea parteneriatului strategic cuprinzător China-Rusia pentru o nouă eră”

19.03.2023 09:45 - Vizita de stat a președintelui chinez Xi Jinping în Rusia – prima sa călătorie în străinătate de când a fost reales ca președinte al Republicii Populare Chineze – va fi o călătorie de prietenie, cooperare și pace, spune sâmbătă agenția de presă chineză Xinhua într-un comentariu amplu. Vizita „urmează să stabilească planul pentru dezvoltarea parteneriatului … (60m)
Tags: 'Politică, 'china, 'Parteneriat Strategic, 'Rusia, 'Xi Jinping'

Vezi stirea »

14. Pronosticurile lui Andrei Marga: Prăbușirea nivelului de trai, război și reîmpărțirea lumii

19.03.2023 09:26 - După ce a băgat omenirea în gard, globalizarea își dă duhul, iar lumea întreagă se reașază, inclusiv sub spectrul unui posibil război mondial, este concluzia unei excelente analize geopolitice a cărturarului Andrei Marga. Principalele idei, pe scurt: – După decenii de deschidere internațională, lumea a revenit la sancțiuni, amenințări și arme.– Se vorbește mai puțin … (60m)
Tags: 'Politică, 'andrei marga, 'china, 'nivel de trai, 'razboi, 'reimpartirea lumii, 'Rusia, 'saracie, 'SUA, 'UE'

Vezi stirea »

Internațional

15. Putin în Cotidianul Poporului din China înaintea vizitei președintelui XI la Moscova: Situația din Ucraina va fi soluționată ținând cont de realitățile geopolitice actuale

20.03.2023 07:12 - Situația din Ucraina poate fi soluționată politic și diplomatic, Moscova este pregătită pentru asta, dar viitorul acestui proces va depinde de disponibilitatea celorlalți pentru un dialog serios ținând cont de realitățile geopolitice actuale, a scris președintele rus Vladimir Putin în articolul său pentru Cotidianul Poporului din China înaintea vizitei președintelui Xi la Moscova. Articolul a … (60m)

Vezi stirea »

60m: Internațional Știrile 60m.RO

16. Ambasadorul Poloniei în Franța: Dacă Ucraina nu reușește să-și apere independența nu vom avea de ales decât să intrăm în război

20.03.2023 06:38 - Dacă Kievul nu reușește să „apere independența” pe câmpul de luptă, atunci armata poloneză va trebui să devină un participant direct în conflictul cu Rusia, a declarat ambasadorul polonez în Franța, Jan Emerik Rosciszewski, la postul de televiziune LCI . „Dacă Ucraina nu reușește să-și apere independența, nu vom avea de ales decât să intrăm în conflict”, a spus … (60m)
Tags: 'Internațional, 'Polonia, 'razboi, 'Rusia, 'SUA, 'ucraina, 'UE'

Vezi stirea »

17. PNL, un partid în disoluție: Rareș Bogdan îl ironizează pe fruntașul Aurescu/ ”Salutări de la Kremlin”

19.03.2023 13:18 - Europarlamentarul Rareș Bogdan l-a ironizat pe ministrul Afacerilor Externe, printr-o postare Facebook. Aflat într-o vizită în SUA, Bogdan i-a transmis șefului MAE că îl salută „de la Kremlin”. Ulterior, prim-vicepreședintele PNL și-a modificat postarea. Postarea inițială Ulterior, Rareș Bogdan a editat postarea , înlocuind textul despre Aurescu cu o întrebare referitoare la soarta lui Donal … (60m)
Tags: 'Internațional, 'Bogdan Aurescu, 'Kremlin, 'liberali, 'PNL, 'rares bogdan'

Vezi stirea »

19. UBS încearcă să salveze Credit Suisse de la faliment

19.03.2023 10:11 - Discuţiile privind salvarea Credit Suisse continuă duminică, în timp ce UBS a cerut 6 miliarde de dolari de la guvernul elveţian pentru a acoperi costurile, în eventualitatea că ar cumpăra instituţia financiară aflat în dificultate, a declarat o persoană care cunoaşte discuţiile, transmite Reuters. Autorităţile se străduiesc să rezolve o criză de încredere la Credit … (60m)
Tags: 'Internațional, 'credit suisse, 'dobanzi, 'Elvetia, 'faliment, 'preluare, 'ubs'

Vezi stirea »

20. Politico: NATO se poate scinda din cauza lipsei severe de muniții

19.03.2023 09:49 - Lipsa severă de muniție a NATO, cauzată de situația din Ucraina, ar putea duce la o scindare în cadrul alianței, a scris editorialistul Lily Bayer într-un articol pentru Politico. „Cu țările deja preocupate de propriile lor stocuri de muniții și Ucraina care are mare nevoie de muniție și arme suplimentare de la aliați, există riscul ca … (60m)
Tags: 'Internațional, 'lily bayer, 'munitii, 'NATO, 'razboi, 'Rusia, 'SUA, 'ucraina, 'UE'

Vezi stirea »

22. Falimentele de pe piața asigurărilor: Cum au ajuns românii să plătească de câteva ori mai mult pentru RCA

19.03.2023 08:06 - Falimentul demarat la Euroins este ultimul dintr-o serie de prăbușiri ale unora din cei cei mai mari asigurători din România în ultimii 8 ani. Pentru români, asta a însemnat o explozie a prețurilor RCA. După 2 ani de controale și amenzi cuprinse între 34.000 de lei și peste 3,5 milioane de lei date de Autoritatea de Supraveghere Financiară … (60m)
Tags: 'Internațional, 'asf, 'City Insurance, 'euroins, 'falimente, 'piata asigurarilor, 'rc'

Vezi stirea »

23. Trump susţine că va fi arestat marți şi face apel la proteste

18.03.2023 17:57 - Fostul președinte american Donald Trump a declarat că se așteaptă să fie arestat marți într-un caz instrumentat de procuratura din Manhattan și a făcut apel la susținătorii săi să protesteze, potrivit unei postări de sâmbătă pe site-ul Truth Social, transmite Reuters. Un purtător de cuvânt al biroului procurorului districtual a refuzat să comenteze. Trump a … (60m)
Tags: 'Internațional, 'arestat, 'donald trump, 'SUA'

Vezi stirea »

Știrile 60m.RO

24. Regele Arabiei Saudite l-a invitat pe președintele Iranului la Riad. China aduce pacea în Golf

19.03.2023 19:16 - Regele saudit Salman bin Abdulaziz a salutat detensionarea dintre Teheran și Riad și a făcut apel la cooperare economică și regională între cele două țări, a declarat duminică principalul consilier al președintelui iranian. Într-o postare pe Twitter, Mohammad Jamshidi, adjunctul șefului de cabinet pentru afaceri politice din biroul președintelui iranian, a declarat că regele saudit, … (60m)

Vezi stirea »

60m: Știrile 60m.RO

25. Maria Zaharova acuză România, după ce Moldova a trecut la limba română: A cui este acum Basarabia

18.03.2023 17:10 - Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de externe, Maria Zaharova, se arată deranjată de opinia diplomației române care a salutat „limba română” în legislația națională a Republicii Moldova calificând decizia Parlamentului „restabilire a adevărului științific”. Într-o postare pe Telegram, Zaharova, insistă pe „moldovenizarea” Republicii Moldova, acuzând România de ocuparea Basarabiei până în 1940, conform deschide.md. Zaharova susține că … (60m)
Tags: 'Știrile 60m.RO, 'basarabia, 'limba romana, 'maria zaharova, 'Republica Moldova, 'Rusia'

Vezi stirea »

Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste doar tehnologie publicata in site-ul ziarului sursa (60m) si aplica filtre de cautare asupra cuvintelor din textele stirilor. Rezultatul este afisat unitar pentru toate ziarele. Pentru a nu supraincarca site-ul ziarului pentru fiecare cititor, Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste un sistem de cache a fisierului cu stiri, un timp de expirare dupa 3600 secunde. Cititorul-de-Stiri-Invoiala prezinta informatia in forma originala si nu modifica textele sau imaginile. Filtrele folosite sunt utilizate pentru a ascunde stirea daca contine anumite cuvinte in textul ei. Filtrul de "ascundere de imagine" nu include imaginea in pagina, deci nu forteaza dispozitivul dvs. sa incarce mai multe informatii. Succes la citit!

 

Ziare: Hotnews | Newsro | Digi24 | Stirile Protv | Cotidianul | Jurnalul | Mediafax | Ziarecom | Gandul | Europalibera | Observatornews | Romaniatv | 60m | Bizbrasov | Litera9 | Newsbv | Brasovmetropolitan | Realitateadebrasov | Adevarul Brasov | Brasovnet | Realitateadecovasna | Mesageruldecovasna | Ardeal24 | Descopera | Contributors | G4media | Panorama | Ziarul financiar | Economica.net | Project-e | Wall-street | N-tv-de-panorama | N-tv-de-economie

Sus