3. Motivul înghesuielii de nedescris în hala celei mai importante pieţe a Braşovului

25.09.2021 16:22 - În timp ce numărul cazurilor grave de COVID-19 creşte îngrijorător, conducerea celei mai importante pieţe din Braşov a decis să igienizeze jumătate din ea, aşa încât toţi clienţii s-au înghesuit în hală (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

Adevarul_Brasov:

4. Biblia, expusă la Braşov în toate formele ei. Cum se poate citi Cartea Cărţilor cu cele mai mici dimensiuni FOTO

26.09.2021 17:47 - Centrul CATTIA din Braşov găzduieşte până în 30 octombrie o expoziţie de biblii şi alte obiecte legate de Cartea Cărţilor, precum şi un colţ dedicat Teoriei Evoluţionismului (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

5. Sportivi în fotoliu rulant. Cum a decurs prima zi a turneului de handbal de la Braşov

26.09.2021 16:47 - Sportivii în fotoliu rulant au jucat handbal de la primele ore ale dimineţii până după-amiaza, târziu. Apoi, în loc să plece la casele lor, au trecut la baschet, până la sfârşitul zilei. Duminică dimineaţa, au primit o vizită surpriză (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

6. Container-capcană într-o zonă frecventată de urşi la Braşov

26.09.2021 13:22 - Municipalitatea braşoveană a montat un container în care a introdus miere şi peşte pentru a prinde în capcană o ursoaică cu trei pui care obişnuieşte să vină în zonele locuite (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

7. „Noaptea cercetătorilor”, la Braşov. Realizările care i-au încântat pe vizitatorii evenimentului FOTO

25.09.2021 14:58 - Deşi s-a desfăşurat într-o clădire cu sute de locuri de parcare, din afara oraşului, „Noaptea cercetătorilor” a făcut ca braşovenii să îşi lase maşinile pe marginile drumului şi să vină în număr foarte mare, curioşi să vadă tehnici de vârf din toate domeniile (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

8. Braşovean prins de poliţişti beat la volan. Ce alcoolemie avea bărbatul

25.09.2021 14:32 - În noaptea de sâmbătă spre duminică, un şofer din Braşov a fost prins de poliţişti cu o alcoolemie de 1,77 mg/l, în timp ce conducea un autoturism (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

9. Povestea unui fotbalist de ligi inferioare din România ajuns în fotbalul amator din Olanda

25.09.2021 12:10 - Dragoş Dobrinaş a jucat fotbal doar în ligile inferioare din România. Cu toate acestea, a ajuns să joace în Olanda, tot la nivel semiprofesionist. Acum îşi doreşte să ajungă manager de club. (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

10. Erou de profesie, erou şi în timpul liber: cum a salvat un pompier braşovean viaţa unei femei din Azuga

24.09.2021 20:30 - Deşi se afla în timpul liber, plutonierul adjutant Florin Arhire a intrat într-o casă aflată în flăcări şi a salvat viaţa unei femei care era imobilizată la pat (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

11. Doi poliţişti din Covasna sunt cercetaţi disciplinar pentru că au batjocorit o femeie: „Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine“ VIDEO

24.09.2021 11:30 - Doi poliţişti din Covasna au uitat de conduită şi au avut un comportament necorespunzător faţă de o femeie. Aceştia sunt cercetaţi disciplinar după ce a apărut pe internet o filmare cu modul în care au tratat persoana. (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

12. Ajutor de nepreţuit pentru vârstnicii care vor să rămână în locuinţa lor, chiar dacă nu se descurcă singuri

24.09.2021 04:25 - Vârstnicii care nu doresc să meargă la azil, chiar dacă locuiesc singuri şi nu se descurcă cu toate treburile zilnice, au un ajutor de nădejde: Senior 24, o întreprindere socială care îi însoţeşte tot timpul (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

13. Au zis că „au găsit bani pe jos”, dar acum îi caută Poliţia. Cum au profitat doi tineri de neatenţia unei vârstnice

23.09.2021 18:58 - O femeie de 74 de ani a uitat să ia şi banii pe care i-a solicitat bancomatului. Doi tineri au profitat de faptul că femeia a plecat fără să ia banii şi au plecat cu cei 900 de lei. Camerele de supraveghere au înregistrat totul, iar acum Poliţia îi caută pe cei doi (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

14. Pericolul care pândeşte odată cu răcirea vremii. Ce recomandă specialiştii pentru a preveni incendierea imobilelor

23.09.2021 17:25 - Specialiştii spun că trebuie să curăţăm sistemele de evacuare a fumului în fiecare an, dacă vrem să nu avem surprize neplăcute. O asemenea operaţiune durează doar câteva minute (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

15. Teribila poveste de groază trăită de o femeie înainte de gluma nesărată, cu „Ursu băă”, a celor de la Ro-Alert

23.09.2021 15:33 - O braşoveancă a trăit clipe de groază când a văzut patru urşi în parcarea de lângă blocul în care locuia. Femeia nu ştia cum să facă să ajungă acasă, iar vecinii au sunat la 112. Operatorul a transmis un mesaj RO-Alert care începea cu cuvintele „Ursu BĂĂĂ” (Adevarul_Brasov)

Vezi stirea »

Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste doar tehnologie publicata in site-ul ziarului sursa (Adevarul_Brasov) si aplica filtre de cautare asupra cuvintelor din textele stirilor. Rezultatul este afisat unitar pentru toate ziarele. Pentru a nu supraincarca site-ul ziarului pentru fiecare cititor, Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste un sistem de cache a fisierului cu stiri, un timp de expirare dupa 3600 secunde. Cititorul-de-Stiri-Invoiala prezinta informatia in forma originala si nu modifica textele sau imaginile. Filtrele folosite sunt utilizate pentru a ascunde stirea daca contine anumite cuvinte in textul ei. Filtrul de "ascundere de imagine" nu include imaginea in pagina, deci nu forteaza dispozitivul dvs. sa incarce mai multe informatii. Succes la citit!

 

Ziare: Hotnews | Newsro | Digi24 | Stirile Protv | Cotidianul | Jurnalul | Mediafax | Gandul | Europalibera | Observatornews | Bizbrasov | Litera9 | Newsbv | Brasovmetropolitan | Realitateadebrasov | Adevarul Brasov | Realitateadecovasna | Mesageruldecovasna | Ziarul financiar | Economica.net | Project-e | N-tv-de-panorama | N-tv-de-economie

Sus