Produsele 1-60 din 3.022
Suport stradal bicicleta cu 10 sloturi -model 0022-10 Galben
Suport stradal bicicleta cu 10 sloturi -model 0022-10 Galben

Material: Metal, Otel carbonCuloare: GalbenLocuri biciclete: 10Tip suport: De podea, De sine statatorGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Suport stradal bicicleta cu 7 sloturi -model 0022-7 Alb
Suport stradal bicicleta cu 7 sloturi -model 0022-7 Alb

Material: OtelCuloare: AlbLocuri biciclete: 7 biciclete;Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Suport stradal bicicleta cu 9 sloturi -model 0022-9 Albastru
Suport stradal bicicleta cu 9 sloturi -model 0022-9 Albastru

Material: OtelCuloare: AlbastruLocuri biciclete: 9 bicicleteTip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Suport stradal bicicleta cu 7 sloturi -model 0022-7 Albastru
Suport stradal bicicleta cu 7 sloturi -model 0022-7 Albastru

Material: OtelCuloare: AlbastruLocuri biciclete: 7 biciclete;Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Tricicleta CITY ORANGE - Injusa
Tricicleta CITY ORANGE - Injusa

10 , Tricicleta CITY ORANGE - Injusa Tricicleta CITY ORANGE este tot ce ai nevoie pentru plimbarile in aer liber. Este usor de manevrat, confortabila si se poate regla pentru a se potrivii ambilor parinti, este prevazuta cu centuri de siguranta si poate fi folosita pentru micuti incepand cu varsta de 6 luni. Pentru mai multa rezistenta, cadrul este confectionat din aluminiu, spatarul si scaunul sunt reglabile, iar rotile si pedalele sunt din material anti-aderent. Avantajele acestui produs Se converteste foarte usor de la tricicleta la scuterManer pentru parinti detasabil si reglabil ParasolarCos jucarii in partea din spateCentura de siguranta Caracteristici:Dimensiuni:118,5cm x 49,5cm x 110cm Greutate produs: 10,10 kg Culoare:Negru/portocaliu Varsta recomandata de producator: +6 luniNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Supravegheati permanent copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Sistem de prindere leagan tip D 14cm
Sistem de prindere leagan tip D 14cm

Sistem de prindere leagan tip D 14cm Acest sistem de pridnere pentru leagan are caracteristici superioare de durabilitate. Toate sistemele de prindere KBT sunt fabricate din otel galvanizat.   Dimensiuni: 14 cm   lungime totala 22 cm, inel tip D 6 cm lungime pana la ax

Suport stradal bicicleta cu 7 sloturi -model 0022-7 Galben
Suport stradal bicicleta cu 7 sloturi -model 0022-7 Galben

Material: OtelCuloare: GalbenLocuri biciclete: 7 bicicleteTip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Suport stradal bicicleta cu 11 sloturi -model 0022-11 Rosu
Suport stradal bicicleta cu 11 sloturi -model 0022-11 Rosu

Material: Otel, Otel carbonCuloare: RosuLocuri biciclete: 11.Tip suport: De podea, De sine statatorGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Suport stradal bicicleta cu 11 sloturi -model 0022-11 Maro
Suport stradal bicicleta cu 11 sloturi -model 0022-11 Maro

Material: Otel carbon, OtelCuloare: MaroLocuri biciclete: 11Tip suport: De podea, De sine statatorGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Suport stradal bicicleta cu 11 sloturi -model 0022-11 Verde padure
Suport stradal bicicleta cu 11 sloturi -model 0022-11 Verde padure

Material: OtelCuloare: Verde, Verde padureLocuri biciclete: 11 biciclete;Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Suport stradal bicicleta cu 8 sloturi -model 0022-8 Albastru
Suport stradal bicicleta cu 8 sloturi -model 0022-8 Albastru

Material: OtelCuloare: AlbastruLocuri biciclete: 8 biciclete;Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Tricicleta CITY BLUE - Injusa
Tricicleta CITY BLUE - Injusa

Tricicleta CITY BLUE- Injusa Tricicleta CITY BLUE este tot ce ai nevoie pentru plimbarile in aer liber. Este usor de manevrat, confortabila si se poate regla pentru a se potrivii ambilor parinti, este prevazuta cu centuri de siguranta si poate fi folosita pentru micuti incepand cu varsta de 6 luni. Pentru mai multa rezistenta, cadrul este confectionat din aluminiu, spatarul si scaunul sunt reglabile, iar rotile si pedalele sunt din material anti-aderent. Avantajele acestui produs Se converteste foarte usor de la tricicleta la scuterManer pentru parinti detasabil si reglabil ParasolarCos jucarii in partea din spateCentura de siguranta Caracteristici:Dimensiuni:118,5cm x 49,5cm x 110cm Greutate produs: 10,10 kg Culoare:Negru/Albastru Varsta recomandata de producator: +6 luniNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Supravegheati permanent copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Set lant pentru leagan din cauciuc cu lant negru
Set lant pentru leagan din cauciuc cu lant negru

Set lant pentru leagan din cauciuc cu lant negruSetul de lant pentru leagan este fabricat din otel galvanizat de inalta calitate, rezistent la intemperii si UV. Dimensiuni: 2,5 m

Suport stradal bicicleta cu 12 sloturi -model 0022-12 Alb
Suport stradal bicicleta cu 12 sloturi -model 0022-12 Alb

Material: OtelCuloare: AlbLocuri biciclete: 12 bicicleteTip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Suport rastel biciclete cu 4 sloturi -model 0022-4 Rosu
Suport rastel biciclete cu 4 sloturi -model 0022-4 Rosu

Material: OtelCuloare: RosuLocuri biciclete: 4 biciclete;Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Tricicleta CITY GREEN - Injusa
Tricicleta CITY GREEN - Injusa

TricicletaCITY GREEN - Injusa TricicletaCITY GREEN este tot ce ai nevoie pentru plimbarile in aer liber. Este usor de manevrat, confortabila si se poate regla pentru a se potrivii ambilor parinti, este prevazuta cu centuri de siguranta si poate fi folosita pentru micuti incepand cu varsta de 6 luni. Pentru mai multa rezistenta, cadrul este confectionat din aluminiu, spatarul si scaunul sunt reglabile, iar rotile si pedalele sunt din material anti-aderent. Avantajele acestui produs Se converteste foarte usor de la tricicleta la scuterManer pentru parinti detasabil si reglabil ParasolarCos jucarii in partea din spateCentura de siguranta Caracteristici:Dimensiuni:118,5cm x 49,5cm x 110cm Greutate produs: 10,10 kg Culoare:Negru/Verde Varsta recomandata de producator: +6 luniNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Supravegheati permanent copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Balansoar pe arcuri HDPE ponei cu prindere pe beton
Balansoar pe arcuri HDPE ponei cu prindere pe beton

Balansoar pe arcuri HDPE ponei cu prindere pe beton Balansoarul pe arcuri ponei are un design placut si este fabricat din materiale de calitate superioara. Manerul este foarte confortabil si sigur iar spatiul de sprijin pentru picioare este confectionat din material antiaderent. Balansoarul necesita prindere pe suprafata plana betonata Dimensiuni: 770 x 550 / Ø 170 x 400 mm

Suport rastel biciclete cu 4 sloturi -model 0022-4 Albastru
Suport rastel biciclete cu 4 sloturi -model 0022-4 Albastru

Material: OtelCuloare: AlbastruLocuri biciclete: 4 biciclete;Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Suport stradal bicicleta cu 12 sloturi -model 0022-12 Verde padure
Suport stradal bicicleta cu 12 sloturi -model 0022-12 Verde padure

Material: OtelCuloare: Verde padureLocuri biciclete: 12 biciclete;Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Cuier metalic BALERINA -model 4009 Negru
Cuier metalic BALERINA -model 4009 Negru

Material: MetalHxL:39x58cmGreutate: 0,9kgContinut pachet: 1 x instructiuni montaj; 1 x Cuier; 4 x diblu beton/caramidaStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luniCuiermetalic cu forma de silueta BALERINA, aduce un aer familiar, intim holului, vestiarului sau spatiului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare..

Suport stradal bicicleta cu 11 sloturi -model 0022-11 Galben
Suport stradal bicicleta cu 11 sloturi -model 0022-11 Galben

Material: MetalCuloare: GalbenLocuri biciclete: 11Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Tricicleta CITY MAX RED
Tricicleta CITY MAX RED

Dimensiuni: 118,5 x 49,5 x 110cm. Greutate:10,6 kg Tricicleta CITY MAX RED va insoteste copilul pe tot parcursul cresterii sale. Poate fi folosita ca un carucior de la 6 luni si ca tricicleta de la aproximativ 2 ani. City Max Red, are un design modern si ii ofera copilului dumneavoastra confort superior si datorita scaunului reglabil. Partea superioara este pliabila si rezistenta la actiunea factorilor UV si ploaie. In ceea ce priveste siguranta, tricicleta este prevazuta cu o centura cu 5 puncte de prindere. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Set pietre catarat medii 5 buc asortate
Set pietre catarat medii 5 buc asortate

Set pietre catarat medii 5 buc asortate Setul este ideal pentru pereti de escalada, fabricat din polyresin de inalta calitate. Pietrele sunt prevazute cu fixare in 2 locuri pentru a nu permite miscarea acestora. Setul contine 5 pietre asortate, suruburi, piulite si holsuruburi. Dimensiuni: Ø 75 - Ø 130 mm

Tractor SUPER TRAC cu pedale si remorca
Tractor SUPER TRAC cu pedale si remorca

Tractor SUPER TRAC cu pedale si remorca Tractorul cu pedale va fi jucaria preferata a copilului tau, pentru plimbarile in aer liber. Conducand tractorul SUPER TRAC copilul tau va indragi pedalatul, mai ales ca in remorca tractorului isi poate transporta jucariile mai mici. Tractorul are lumini si sunete. Bateriile nu sunt incluse Dimensiuni: 143 x 62.5 x 52.5 cm Greutate: 12 Kg.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Suport rastel biciclete cu 4 sloturi -model 0022-4 Negru
Suport rastel biciclete cu 4 sloturi -model 0022-4 Negru

Material: OtelCuloare: NegruLocuri biciclete: 4 biciclete;Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Leagan flexibil din plastic PP galben
Leagan flexibil din plastic PP galben

Leagan flexibil din plastic PP galben Leaganul flexibil este fabricat dintrun material special EVA (etilen-vinil-acetat) cu rezistenta ridicata la rupere, intemperii si UV. Elementele de prindere sun confectionate din otel galvanizat, iar legaturile sforilor sunt realizate din polipropilen negru Dimensiuni: 670 X 140 X 8 mm Distanta prindere: 1,90- 2,40 m 

Garaj Cars 3
Garaj Cars 3

Garaj Cars 3 Acesat garaj te ajuta la protejarea vehiculelor tale, este usor de montat si demontat, instructiunile de montaj sunt incluse. Garajul se poate inchide foarte simplu datorita sistemului de prindere cu scai de pe perdea. Garajul este confectionat din meteriale de inalta calitate si cu o durabilitate indelungata Dimensiuni: 127 x 108 x 111 cm. Greutate: 14,8 Kg.Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Supravegheati permanent copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Motocicleta fara pedale NEOX REPSOL
Motocicleta fara pedale NEOX REPSOL

Motocicleta fara pedale NEOX REPSOL Are un design cu linii indraznete, fiind jucaria ideala pentru plimbare in aer liber. Contribuie la dezvoltarea coordonarii copilului dumneavoastra la o varsta frageda. Avantajele acestui produs : Sezut confortabilSiguranta si stabilitate mareDesign realist si modernPlastic de inalta calitate rezistent la zgarieturi si UVFabricata in SpaniaCaracteristici tehnice : Dimensiuni motocicleta: (L x l x h): 69 x 27,5 x 49 cmGreutate maxima admisa 30 KgGreutate motocicleta:3 kgCulori disponibile : Negru + PortocaliuVarsta recomandata : + 18 luniNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Supravegheati permanent copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Masina electrica MERCEDES BENZ AMG GT 6V
Masina electrica MERCEDES BENZ AMG GT 6V

Masina electrica MERCEDES BENZ AMG GT 6V Una dintre cele mai spectaculoase masinute electrice este MERCEDES BENZ AMG GT 6V, fiind replica modelului produs de Mercedes, are finisaje de ce mai buna calitate si aspect realist. Este dotata cu Mp3 si poate fi controlata de pe telefon. Avantajele acestui produs :Sezut confortabilViteza de 4 - 5 Km/h.Siguranta si stabilitate mareDesign realist si modernPlastic de inalta calitate rezistent la zgarieturi si UVFabricata in SpaniaCaracteristici tehnice :Voltaj Acumulator : 6VDimensiuni masinuta: (L x l x h): 132,5 x 68 x 46,5 cmGreutate suportata: 50 kgGreutate masinuta: 18,8 Kg.Culori disponibile : AlbastruVarsta recomandata : +3 aniNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Suport stradal bicicleta cu 9 sloturi -model 0022-9 Negru
Suport stradal bicicleta cu 9 sloturi -model 0022-9 Negru

Material: OtelHxlxL: 32x54x225cmCuloare: NegruLocuri biciclete: 9 biciclete; 54 mm latime utila slot; 250 pasul sloturilorTip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Leagan copii 3 in1 PP var verde turcoaz portocaliu
Leagan copii 3 in1 PP var verde turcoaz portocaliu

Leagan copii 3 in1 pentru bebelusi KBT Leaganul pentru copii 3 in 1 este mult mai distractiv prin prisma faptului ca intampina copilul in etapele de crestere.Spatarul poate fi comutat in 2 pozitii, are sistem de siguranta si centura ce se pot monta si demonta odata cu cresterea copilului. Este confectionat din plastic injectat HDPE de inalta calitate, sistemele de printere sunt fobricate din otel galvanizat, iar legaturile sforilor din polipropilen negru. Avantaje: Caracteristici: Dimensiuni: 456 x 300 x 465 mm Distanta de prindere: 1,95 - 2,40 m

Motocicleta electrica KAWASAKI CROSS 6V
Motocicleta electrica KAWASAKI CROSS 6V

Motocicleta electrica KAWASAKI CROSS 6V Motocicleta KAWASAKI CROSS 6V are un design foarte realist si bine realizat, fiind prevazuta cu roti ajutatoare pentru a da un plus de stabilitate micutilor soferi si frana electrica. Avantajele acestui produs :Sezut confortabilViteza de 5 - 6 Km/hSiguranta si stabilitate mareDesign realist si modernPlastic de inalta calitate rezistent la zgarieturi si UVFabricata in SpaniaCaracteristici tehnice :Voltaj Acumulator : 6VDimensiuni motocicleta: (L x l x h): 111 x 56 x 76 cm.Greutate suportata: 30 kgGreutate motocicleta:10,5 Kg.Culori disponibile : Negru + VerdeVarsta recomandata : +3 aniNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Suport stradal bicicleta cu 12 sloturi -model 0022-12 Galben
Suport stradal bicicleta cu 12 sloturi -model 0022-12 Galben

Material: OtelCuloare: GalbenLocuri biciclete: 12 biciclete;Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Coarda pentru exercitii 2 m - Miniland
Coarda pentru exercitii 2 m - Miniland

Coarda pentru exercitii 2 m - MinilandCoarda promoveaza exercitarea si coordonarea generala a miscarilor.Franghia este groasa, rezistenta, foarte durabila cu manere anti-alunecare. Dimensiune: 2 metriContraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Coarda pentru exercitii 5 m - Miniland
Coarda pentru exercitii 5 m - Miniland

Coarda pentru exercitii 5 m - MinilandCoarda promoveaza exercitarea si coordonarea generala a miscarilor.Franghia este groasa, rezistenta, foarte durabila cu manere anti-alunecare. Dimensiune: 5 metriContraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Joc de golf din lemn
Joc de golf din lemn

Joc de golf din lemn Traieste alaturi de prietenii tai experienta jocului de golf si creaza-ti cele mai distractive lovituri si gauri. Te poti juca in aer liber si poti crea propriul traseu cu acest set de minigolf, dar si intr-un spatiu inchis in cazul in care vremea este neprietenoasa. Dimensiunea crosei: 62 cm Setul contine: 2 crose 2 mingi 10 parti pentru gaura 1 gaura 18 carduri cu forme diferite 1 geanta din bumbac pentru depozitareContraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Cuier metalic CASATORIE - model 2495 Negru
Cuier metalic CASATORIE - model 2495 Negru

Material: MetalHxL:30x58cmGreutate: 2kgContinut pachet: 6 x dibluri beton/caramida; 1 x instructiuni montaj; 1 x CuierStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luniCuierul metalic in forma de ceremonie de casatorie, aduce un aer nonconformist, vintage, holului sau vestiarului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare. IDEAL pentru cadou de nunta..

Cuier metalic COPII LA JOACA -model 2507 Negru
Cuier metalic COPII LA JOACA -model 2507 Negru

Material: MetalHxL:30x58cmGreutate: 1,2kgContinut pachet: 5 x dibluri beton/caramida; 1 x instructiuni montaj; 1 x CuierStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitNegru/ArgintiuGarantie: 25luniCuierul metalic in forma de grup copii ce alearga, aduce un aer nonconformist, vintage, holului sau vestiarului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare IDEAL de cadou pentru camera de copii..

Cuier metalic CERBI -model 2511 Negru
Cuier metalic CERBI -model 2511 Negru

Material: MetalHxL:20x58cmGreutate: 2kgContinut pachet: 4 x dibluri beton/caramida; 1 x instructiuni montaj; 1 x CuierStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luni Cuierul metalic in forma de grup copii care hranesc uncerb si o caprioara, aduce un aer nonconformist, vintage, holului sau vestiarului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare IDEAL de cadou pentru camera de copii. .

Cuier metalic BUCURIA MUNTELUI -model 3022 Negru
Cuier metalic BUCURIA MUNTELUI -model 3022 Negru

Material: MetalHxL:36x58cmGreutate: 2kgContinut pachet: 1 x Cuier; 4 x diblu beton/caramida; 1 x instructiuni montajStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luniCuierul metalic in forma de munte, aduce un aer sportiv holului sau vestiarului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare .

Tobogan 2.90 m Sline HDPE galben KBT
Tobogan 2.90 m Sline HDPE galben KBT

Tobogan 2.90 m Sline HDPE galben KBT     Are un design unic in valuri si o suprafata mare de alunecare. Este produs din plastic injectat HDPE cu rezistenta mare la zgarieturi si prezinta finisaje atent detaliate.     Dimensiune: 2,9 m Inaltime de prindere: 1,5 m Culoare: galben

Casuta Padurarului - Injusa
Casuta Padurarului - Injusa

Casuta Padurarului Hai la joaca!Distractia poate incepe in Casuta padurarului.Aceasta casuta are un design compact, facand-o speciala deoarece ea poate fi plasata atat la exterior, cat si la interior.Este prevazuta cu doua usi, fata si spate si doua ferestre laterale pentru a incuraja interactiunea dintre copii. Dimensiuni: 111 x 117 x 118 cm Greutate: 16,6 kg Varsta recomandata de producator: +2 aniNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Supravegheati permanent copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Joc Lotto pentru 10
Joc Lotto pentru 10

Joc Lotto pentru 10 Verifica-ti numerele pe tabela si gastiga! Cu acest joc te poti distra impreuna cu prietenii tai, ore'n sir si invata numerele intr-un mod distractiv. Acest joc este ideal pentru petrecut timpul afara si se poate juca intr-un numar mare. Setul contine: -10 placute 25 x 10 cm -90 de numere din lemn -150 de chips-uri din lemn pentru a acoperi numerele de pe placute. Geanta din bumbac pentru protectie este inclusaNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Jucaria/produsul se poate curata cu o carpa usor umeda. Stergeti si uscati la aer imediat dupa curatare.

Joc de echilibru Bird Race
Joc de echilibru Bird Race

Joc de echilibru Bird Race Cu acest joc te vei distra impreuna cu prietenii creand o cursa de echilibristica. Jocul consta in transportul pe cap a unor pasari din lemn, pe suport tip farfurie si acesta de asemenea tot din lemn. Transportul pasarilor trebuie facut rapid catre cuib si fara a le scapa. Jocul contine: -2 cuiburi -2 suporturi pentru transport -15 pasari -1 un suport pentru preluare pasariContraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Suport stradal bicicleta cu 7 sloturi -model 0022-7 Maro
Suport stradal bicicleta cu 7 sloturi -model 0022-7 Maro

Material: OtelCuloare: MaroLocuri biciclete: 7 biciclete;Tip suport: De podeaGarantie: 24 Suportul modular de bicicleta, proiectat atat pentru interior cat si pentru exterior, este simplu, robust si deosebit de rezistent. Suportul modular poate fi concatenat, obtinand astfel mai multe locuri de parcare pentru biciclete. Amplasare: asezat pe sol sau fixat cu dibluri.Protectie: zincat si, pentru modelele colorate, acoperit cu vopsea in camp electrostatic.Recomandat a se folosi pentru: Parcarea in spatii publice sau private a bicicletelor.

Complex de joaca din lemn Fungoo Giant
Complex de joaca din lemn Fungoo Giant

Spatiile de joaca Fungoo sunt realizate din lemn natural intreg fara adeziv. Materialul lemnos are diametrul de 10 cm, este impregnat impotriva ciupercilor, a mucegaiului si a insectelor. Complexul de joaca este recomandat pentru uz rezidential, si se poate folosi de 3 -6 copii in acelasi timp. Dimensiune spatiu de joaca: 375 cm x 640 cm x 385 cm Dimensiune platforma: 140cm x 116cm Caracteristici: Tobogan de 3 m Ancore pentru sol Manere de prindere Cutie nisip Acoperis din lemn Scari din lemn Scara cu trepte de metal Elemente de fixare din metal Telescop Volan Pietre de catarat profesionale Franghie de catarat Pachetul contine: set de instrumente de asamblare, instructiuni de instalare Lemnul: Atent selectionat, tratat UV si antidaunatori, vopsit. Garantie 10 ani Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Spatiu de joaca din lemn Fungoo Funny 3
Spatiu de joaca din lemn Fungoo Funny 3

Spatiile de joaca Fungoo sunt realizate din lemn natural intreg, fara adeziv. Materialul lemnos are diametrul de 10 cm, este impregnat cu tratament impotriva ciupercilor, a mucegaiului si a insectelor. Complexul de joaca este recomandat pentru uz rezidential, si se poate folosi de 1 -3 copii in acelasi timp. Caracteristici: Tobogan de 2.4 m Zid de catarare cu pietre profesioniste de catarare Scara din lemn cu 4 trepte Ancore pentru fixare in pamant Manere de prindere Pachetul contine: set de instrumente de asamblare si instructiuni de instalare Lemnul: Atent selectionat, tratat UV si antidaunatori, vopsit Garantie 10 ani Descoperiti mai multe spatii de joaca! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Jucarie Bumerang - Androni Giocattoli
Jucarie Bumerang - Androni Giocattoli

Jucarie Bumerang - Androni GiocattoliMaterial: plasticDimensiune: 40 cm Latime: 3.5 cmDisponibil in mai multe variante de culoare.Pretul este pentru o bucata / culoare.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Traseu motricitate 10 blocuri drepte
Traseu motricitate 10 blocuri drepte

Traseu motricitate 10 blocuri drepte Set traseu cu 10 blocuri drepte se foloseste pentru a dezvolta capacitatea de concentrare si orientare a copiilor precum si avantajul de a face gimnastica. Aceste blocuri speciale stabile cu suprafata lor non-alunecare pot fi montate preunpentru a crea diferite combina?ii pentru a buni echilibrul ?i demarea. Pe murce urma?i aceste cursuri de obstacol, copii ctiga credere mi?cile lor si isi vor depi toate dificultile in echilibru ?i in coordonare. Setul contine 10 caramizi drepte 4 culori: rosu, galben, verde ?i albastru.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Cuier metalic FAMILIE OCROTITOARE -model 3018 Negru
Cuier metalic FAMILIE OCROTITOARE -model 3018 Negru

Material: MetalHxL:40x58cmGreutate: 2kgContinut pachet: 1 x Cuier; 6 x diblu beton/caramida; 1 x instructiuni montajStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luniCuierul metalic in care sunt presentate siluete alefamiliei, aduce un aer familiar, intim holului, vestiarului sau spatiului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare ..

Cuier metalic FAMILIE - model 3019 Negru
Cuier metalic FAMILIE - model 3019 Negru

Material: MetalHxL:35x58cmGreutate: 1,2kgContinut pachet: 1 x Cuier; 4 x diblu beton/caramidaStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luniCuierul metalic in care este presenta silueta familiei, aduce un aer familiar, intim holului, vestiarului sau spatiului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare .

Cuier metalic COPACUL FAMILIEI -model 3017 Negru
Cuier metalic COPACUL FAMILIEI -model 3017 Negru

Material: MetalHxL:35x58cmGreutate: 1kgContinut pachet: 1 x Cuier; 4 x diblu beton/caramida; 1 x instructiuni montajStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luni Cuierul metalic in forma de copac cu inscriptionare family, aduce un aer familiar, intim holului, vestiarului sau spatiului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare .

Cuier metalic EVOLUTIE - model 2513 Negru
Cuier metalic EVOLUTIE - model 2513 Negru

Material: MetalHxL:26,5x58cmGreutate: 2kgContinut pachet: 1 x Cuier; 4 x dibluri beton/caramida; 1 x instructiuni montajStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitNegru/ArgintiuGarantie: 24luniCuierul metalic in forma de evolutia omului, aduce un aer nonconformist, vintage, holului sau vestiarului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare IDEAL de cadou pentru camera de copii..

Cuier metalic CUPLU INDRAGOSTIT - model 3020 Negru
Cuier metalic CUPLU INDRAGOSTIT - model 3020 Negru

Material: MetalHxL:58x40cmGreutate: 1kgContinut pachet: 4 x dibluri beton/caramida; 1 x instructiuni montaj; 1 x CuierStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 6 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luniCuierul metalic in care este presenta silueta cuplului, aduce un aer familiar, intim holului, vestiarului sau spatiului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare ..

Cuier metalic ACASA- model 2999 Negru
Cuier metalic ACASA- model 2999 Negru

Material: MetalHxL:35x58cmGreutate: 1,2kgContinut pachet: 1 x Cuier; 4 x diblu beton/caramida; 1 x instructiuni montajStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luni Cuierul metalic cu inscriptionare ACASA, aduce un aer familiar, intim holului, vestiarului sau spatiului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare . .

Cuier metalic HOME -model 3000 Negru
Cuier metalic HOME -model 3000 Negru

Material: MetalHxL:35x58cmGreutate: 2kgContinut pachet: 1 x Cuier; 4 x diblu beton/caramida; 1 x instructiuni montajStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luni Cuierul metalic cu inscriptionare HOME, aduce un aer familiar, intim holului, vestiarului sau spatiului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare . .

Cuier metalic LET'S PARTY- model 3001 Negru
Cuier metalic LET'S PARTY- model 3001 Negru

Material: MetalHxL:16,5x58cmGreutate: 2kgContinut pachet: 1 x Cuier; 4 x dibluri beton/caramida; 1 x instructiuni montajStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luniCuierul metalic cu inscriptionare LET'S PARTY, aduce un aer tineresc, familiar, intim holului, vestiarului sau spatiului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare .

Cuier metalic CERB COPAC- model 3012 Negru
Cuier metalic CERB COPAC- model 3012 Negru

Material: MetalHxL:39,5x58cmGreutate: 2kgContinut pachet: 1 x Cuier; 4 x dibluri beton/caramida; 1 x instructiuni montajStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luni Cuierul metalic in forma de cerb avand coarne sub forma de copac, aduce un aer familiar, intim holului, vestiarului sau spatiului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare .

Cuier metalic COPII PE CAMP- model 3013 Negru
Cuier metalic COPII PE CAMP- model 3013 Negru

Material: MetalHxL:40x58cmGreutate: 2kgContinut pachet: 4 x dibluri beton/caramida; 1 x instructiuni montaj; 1 x CuierStare asamblare: AsamblatNumar agatatori: 8 x agatatoriFinisaj: VopsitCuloare: NegruGarantie: 24luniCuierul metalic in forma de copii la cules de flori, aduce un aer familiar, intim holului, vestiarului sau spatiului unde este amplasat. Plat, cu muchiile rotunjite, incanta ochiul. Hainele de orice greutate pot fi agatate fara probleme. Designul propus este unul din nenumaratele modele pe care vi le propunem. Recomandat a se folosi pentru:haine, esarfe, baticuri, umbrele, hol, antreu, intrare ..

Set de motricitate B - Active Play
Set de motricitate B - Active Play

Set de motricitate B - Active Play Kit de abilitati motorii pentru a crea trasee cu obstacole de diferite grade de dificultate. Setul include: 9 caramizi 24 ventuze 8 cercuri plate cu diametrul de ? 65 cm3 lamele din plastic6 conuri cu 3 orificii (30 cm h)6 cleme5 bete gimnastica (110 cm lungime)Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Produsele 1-60 din 3.022
Sus