Produsele 1-60 din 862
Autocolant d-c-fix vitraliu Semitransparent Zapada in relief 45cmx2m cod 346-0012
Autocolant d-c-Fix Snow, efect geam sablat, model abstract, transparent, 45cmx2m, Cod 346-0012

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva vitraliu transparenta Snow, cu efect de geam sablat, model abstract, cu latime de 45 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe toate suprafetele netede de sticla si oglinda.Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, pulverizator cu apa, racleta, creion, detergent de geamuri si laveta.Instructiuni montaj:Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari, cu o temperatura moderata.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Puteti stropi cu putina apa fereastra.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti de sticla de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a indeparta surplusul de apa.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Este bine sa lasati 1-2 mm liber intre marginea suprafetei si folia adeziva, pentru a evita ridicarea directa peste cadrul suprafetei.Pentru cele mai bune rezultate suprafata pe care aplicam folia autocolanta trebuie sa aiba temperatura intre 10°C-20°C.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii sticlei.Nu blocheaza lumina soarelui.Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos: Folia se comercializeaza la rola.Pretul este calculat pentru 1 rola si contine TVA.

Perdea de dus Kleine Wollke cu linii multicolore Jolie 100% poliester de inalta calitate cu aspect textil 180x200cm cod 34257
Perdea dus Kleine Wolke Jollie, model linii verticale, multicolor, poliester cu aspect textil, 180x200cm, Cod 34257

Perdeaua de dus Jollie, model linii verticale, este un accesoriu perfect si util pentru orice baie, ce este confectionata din poliester 100% cu aspect textil, avand o dimensiune de 180 x 200 cm. Aceasta este confectionata cu 12 gauri pentru carlige / agatatori, insa acestea nu sunt incluse in pret si se pot achizitiona separat. Pachetul contine instructiuni, punga.Caracteristici: Material textil de inalta calitate - poliester;Material foarte durabil si usor de curatat;Rezistenta la apa;Banda perforata intarita cu ochiuri rezistente;Panglica intarita tivul inferior.Recomandari de utilizare si intretinere: A se spala la programul pentru materiale delicate;A nu se usca automat;A se calca la temperatura mica;A nu se curata chimic.

Covoras baie Friedola, model cactus, verde, antiderapant, dreptunghiular, spuma PVC, 48x80 cm, Cod 77712
Covoras baie Friedola, model cactus, verde, antiderapant, dreptunghiular, spuma PVC, 48x80 cm, Cod 77712

1. Material purtator din 100% poliester (spuma PVC) 2. Invelis de vinil de inalta calitate 3. Patent pentru embosare din interior 4. Imprimeu 5. Suprafata rezistenta la umezeala 6. Relief Compozitie covorase universale

Tapet Ceramics Hexagon Blau nuante de albastru 67.5cmx1m cod 270-0164
Tapet ceramic d-c-Fix Hexagon Blau, model mozaic, nuante de albastru, 67.5cmx1m, Cod 270-0164

Produs laminat cu partea imprimata pe exterior. Tapetul Ceramics Hexagon Blau nuante de albastru este ambalat la rola de 67.5 cm x 1m Instructiuni de aplicare: Pregatirea suprafetelor pe care se aplica acest produs:Suprafetele (placile de rigips, cimentul, faianta existenta sau peretii pe care se aplica produsul Ceramics) ar trebui sa fie în mod ideal netede, solide, uscate si fara crapaturi sau gauri. Suprafetele care nu sunt netede trebuie corectate prin utilizarea unui material de umplere adecvat ( de exemplu Metylan pentru suprafete absorbante).Aplicarea adezivului.Pentru suprafetele absorbante, cum ar fi cimentul sau gips-cartonul, utilizați un adeziv normal pentru tapet greu din vinyl (de exemplu Metylan Special). Aplicati adezivul pe bucata de tapet taiata, impaturiti-o aducand marginile exterioare spre mijloc si lasati-o să absoarba adezivul timp de aproximativ 10 minute.Pentru suprafetele neabsorbante, cum ar fi suprafetele tratate cu ulei sau vopsite, utilizati adezivul de dispersie comercial obisnuit (de exemplu Glutolin 750 gr – cod produs 49015). Umeziti partea din spate a bucatii de tapet cu apa, lasati-o sa se inmoaie timp de aproximativ 10 minute si apoi aplicati adezivul pe perete in zona destinata bucatii taiate.Respectati intotdeauna instructiunile de aplicare furnizate de producatorul adezivului.Aplicarea pe perete a tapetului Ceramics:Taiati prima bucata din rola, plasand inceputul modelului in partea de sus si permitand o usoara suprapunere in partea de jos.Aplicati prima bucata de tapet, pornind de la tavan, si asigurati o aliniere verticala. Taiati urmatoarele bucati astfel incat sa asigurati alinierea modelului bucatilor taiate, cu suprapunerea necesara din partea superioara si inferioara si aplicati-o langa bucata de tapet lipita anterior dupa aplicarea adezivului. Evitati rosturile din coltul camerei.Atentie: Resturile de adeziv se indeparteaza imediat cu apa curata!SigilareaIn incaperile care sunt supuse umezelii, este esential să se asigure că toate marginile si imbinarile sunt etansate cu silicon sanitar. Acest lucru impiedica patrunderea umezelii sub suprafata acoperita de tapet. Cand ați terminat, asigurati-va ca incaperea este bine ventilata!IntretinereaCuratarea tapetului se poate face foarte usor, deoarece acesta este impermeabil. Curatarea poate fi efectuata, de exemplu, cu agenti de curatare lichizi comerciali usori, sapun sau alti detergent similiari. Dupa aceea clatiti delicat si cu atenție peretele cu apa curata.Atentie: Evitati intotdeauna contactul produsului Ceramics cu acetona, solventi de curatare și caldura directa!InlocuireaInlocuirea tapetului Ceramics chiar si dupa mai multi ani se face foarte usor indepartand suprafata din PVC, separandu-o de hartia suport intr-un colt superior sau inferior și tragand-o in stare uscata de pe hartie. Stratul de hartie care ramane pe perete este o suprafata ideala pentru o activitate de tapetare ulterioara.

Autocolant Gekkofix flori albe 45 cm x 15 m cod 14130
Autocolant Gekkofix, alb, model flori, 45cmx15m , Cod 14130

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folie autoadeziva. Folia autocolanta se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie. Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos: Folia se comercializeaza la rola. Pretul este calculat pentru 1 rola si contine TVA.

Perdea de dus Kleine Wolke albastra cu pesti Malediven din plastic ecologic 180x200cm cod 34286
Perdea dus Kleine Wolke Malediven, model marin, multicolor, plastic ecologic, 180x200cm, Cod 34286

Perdeaua de dus Malediven, model marin, multicolora cu pesti exotici si corali este un accesoriu perfect si util pentru orice baie, ce este confectionata din plastic ecologic 100%, fiind prietenos cu mediul. Perdeaua de dus Malediven are o dimensiune de 180 x 200 cm. Aceasta este confectionata cu 12 gauri pentru carlige / agatatori, insa acestea nu sunt incluse in pret si se pot achizitiona separat. Pachetul contine instructiuni, punga.Caracteristici: Material fara PVC, reciclabil si prietenos cu mediul;Complet impermeabil;Banda perforata intarita.Recomandari de utilizare si intretinere:A se spala de mana;A nu se usca in uscator;A nu se calca; A nu se curata chimic; A nu se folosi inalbitor.

Autocolant uni d-c-Fix, alb, lucios, 67.5cmx2m, Cod 346-8075
Autocolant uni d-c-Fix, alb, lucios, 67.5cmx2m, Cod 346-8075

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva uni, alb, lucios, cu latime de 67.5 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Perdea de dus Kleine Wollke imitatie marmura antracit Marble 100% poliester de inalta calitate cu aspect textil cod 34280
Perdea dus Kleine Wollke Marble, model imitatie marmura antracit, alb / gri, poliester cu aspect textil, 180x200cm Cod 34280

Perdeaua de dus Marble, model imitatie marmura antracit, alb / gri, este un accesoriu perfect si util pentru orice baie, ce este confectionata din poliester 100% cu aspect textil, avand o dimensiune de 180 x 200 cm. Aceasta este confectionata cu 12 gauri pentru carlige / agatatori, insa acestea nu sunt incluse in pret si se pot achizitiona separat. Pachetul contine instructiuni, punga.Caracteristici: Material textil de inalta calitate - poliester;Material foarte durabil si usor de curatat;Rezistenta la apa;Banda perforata intarita cu ochiuri rezistente;Panglica intarita tivul inferior.Recomandari de utilizare si intretinere: A se spala la programul pentru materiale delicate;A nu se usca automat;A se calca la temperatura mica;A nu se curata chimic.

Perdea de dus Kleine Wollke alba cu cercuri negre Rings 100% poliester de inalta calitate cu aspect textil cod 34281
Perdea dus Kleine Wollke Rings, model cercuri, alb / negru, poliester cu aspect textil, 180x200cm, Cod 34281

Perdeaua de dus Rings, model cercuri, alb / negru, este un accesoriu perfect si util pentru orice baie, ce este confectionata din poliester 100% cu aspect textil, avand o dimensiune de 180 x 200 cm. Aceasta este confectionata cu 12 gauri pentru carlige / agatatori, insa acestea nu sunt incluse in pret si se pot achizitiona separat. Pachetul contine instructiuni, punga.Caracteristici: Material textil de inalta calitate - poliester;Material foarte durabil si usor de curatat;Rezistenta la apa;Banda perforata intarita cu ochiuri rezistente;Panglica intarita tivul inferior.Recomandari de utilizare si intretinere: A se spala la programul pentru materiale delicate;A nu se usca automat;A se calca la temperatura mica;A nu se curata chimic.

Perdea de dus Kleine Wollke cu patrate gri si maro Check 100% poliester de inalta calitate cu aspect textil cod 34283
Perdea dus Kleine Wollke Check, model patrate, gri / maro, poliester cu aspect textil, 180x200cm, Cod 34283

Perdeaua de dus Check, model patrate, gri / maro, este un accesoriu perfect si util pentru orice baie, ce este confectionata din poliester 100% cu aspect textil, avand o dimensiune de 180 x 200 cm. Aceasta este confectionata cu 12 gauri pentru carlige / agatatori, insa acestea nu sunt incluse in pret si se pot achizitiona separat. Pachetul contine instructiuni, punga.Caracteristici: Material textil de inalta calitate - poliester;Material foarte durabil si usor de curatat;Rezistenta la apa;Banda perforata intarita cu ochiuri rezistente;Panglica intarita tivul inferior.Recomandari de utilizare si intretinere: A se spala la programul pentru materiale delicate;A nu se usca automat;A se calca la temperatura mica;A nu se curata chimic.

Perdea de dus Kleine Wollke alba cu patrate rosii si gri Cora 100% poliester de inalta calitate cu aspect textil cod 34284
Perdea dus Kleine Wollke Cora, alba, model patratele multicolore, poliester cu aspect textil, 180x200cm, Cod 34284

Perdeaua de dus Cora, model patratele, alb / rosu / gri, este un accesoriu perfect si util pentru orice baie, ce este confectionata din poliester 100% cu aspect textil, avand o dimensiune de 180 x 200 cm. Aceasta este confectionata cu 12 gauri pentru carlige / agatatori, insa acestea nu sunt incluse in pret si se pot achizitiona separat. Pachetul contine instructiuni, punga.Caracteristici: Material textil de inalta calitate - poliester;Material foarte durabil si usor de curatat;Rezistenta la apa;Banda perforata intarita cu ochiuri rezistente;Panglica intarita tivul inferior.Recomandari de utilizare si intretinere: A se spala la programul pentru materiale delicate;A nu se usca automat;A se calca la temperatura mica;A nu se curata chimic.

Perdea de dus Kleine Wollke alba cu inele incorporate Hook On 100% poliester de inalta calitate cu aspect textil 180x200cm cod 34285
Perdea dus Kleine Wollke Hook On, model cu inele incorporate, alba, poliester cu aspect textil, 180x200cm, Cod 34285

Perdeaua de dus Hook On, alba cu inele incorporate este un accesoriu perfect si util pentru orice baie, ce este confectionata din poliester 100% cu aspect textil, avand o dimensiune de 180 x 200 cm. Aceasta este confectionata cu 12 gauri cu inele incorporate pentru bara de sustinere a perdelei, astfel incat nu mai este nevoie sa achizitionati separat agatatori / carlige.Pachetul contine instructiuni, punga.Caracteristici: Material textil de inalta calitate - poliester;Material foarte durabil si usor de curatat;Rezistenta la apa;Banda perforata intarita cu ochiuri rezistente;Panglica intarita tivul inferior.Recomandari de utilizare si intretinere: A se spala la programul pentru materiale delicate;A nu se usca automat;A se calca la temperatura mica;A nu se curata chimic.

Sticker static decorativ Bamboo 23x68 cm cod 34008
Autocolant static decorativ pentru baie Kleine Wolke, model bambus, verde, 23x68cm, Cod 34008

Autocolantul static decorativ pentru baie Kleine Wolke, model bambus, se monteaza pe toate suprafetele netede de sticla si oglinda. Autocolant electrostatic fara adeziv printat pe ambele parti. Datorita efectului electrostatic autocolantul poate fi indepartat cu usurinta si reutilizat. Instructiuni montaj: Necesare pentru montaj: Pulverizator cu apa, racleta,detergent de geamuri si laveta. Suprafata pe care veti aplica stikerul autocolant trebuie sa fie curata, plata , fara denivelari cu o temperatura moderata. Dezlipiti o mica parte de la capatul stikerului de stratul suport. Cu un pulverizator cu apa , pulverizati pe suprafata sticlei. Luati stikerul si cu miscari incete lipiti de sticla de la capatul dezlipit de stratul suport. Cu racleta treceti usor peste stiker dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a indeparta surplusul de apa. Pentru cele mai bune rezultate suprafata pe care aplicam autocolantul trebuie sa aiba temperatura intre 10°C-20°C . Pentru spalarea suprafetelor unde aveti aplicat autocolantul, pur si simplu indepartati-l, spalati suprafata dupa care reaplicati-l. Este foarte rezistent la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii sticlei. Nu blocheaza lumina soarelui. Nu contine ftalati.

Suport pentru sustinere picioare Lex S, Ridder, cromat, antiderapant, otel inoxidabil, A250100, Cod 38161
Suport pentru sustinere picioare Lex S, Ridder, cromat, antiderapant, otel inoxidabil, A250100, Cod 38161

Instructiuni de siguranta: Suportul pentru picioare Lex este proiectat pentru instalare in incaperile umede si serverste ca suport pentru picioare la dus. Nu puneti intreaga greutate corporala pe suportul pentru picioare! Tineti materialul de ambalare departe de copii. Utilizare maxima recomandata: 5 ani. Nu utilizati produsul daca este deteriorat. Instructiuni de curatare si ingrijire: Acordati atentie instructiunilor de curatare si intretinere. In cazul ultilizarii necorespunzatoare, produsul poate fi deteriorat. Curatati-l cu atentie cu o apa si produse obisnuite disponibile in comert. Ulterior, puteti usca produsul cu o carpa. Avertizare! Instalatorul trebuie sa se asigure ca constructia peretelui garanteaza o fixare sigura a tuturor suruburilor de montare pe perete. In orice caz, ansamblul trebuie sa fie realizat pe un perete stabil, portant, cu o suprafata neteda. Element de fixare: dibluri 8x40mm, suruburi de otel inoxidabil 5x50mm, potrivite pentru beton armat sau caramida solida M20. Pentru alte tipuri de pereti, va recomandam sa consultati un specialist in tehnologia de fixare.

Maner pentru sustinere seniori Ken, Ridder, cromat cu negru, antiderapant, otel inoxidabil, sustine maxim 110 kg, A262310, Cod 38160
Maner pentru sustinere seniori Ken, Ridder, cromat cu negru, antiderapant, otel inoxidabil, sustine maxim 110 kg, A262310, Cod 38160

Instructiuni de siguranta:Manerul de sustinere Ken este proiectat pentru instalare in incaperile umede si este utilizat pentru a mentine o postura stabila in timp ce faceti dus sau baie. Tineti materialul de ambalare departe de copii. Certificatul nu contine teste pentru utilizarea de catre alte persoane / pacienti care se afla in sectoare de dezintoxicare sau de ingrijire medicala. Utilizare maxima recomandata: 5 ani. Nu utilizati produsul daca este deteriorat. Certificat TUV pentru o rezistenta pana la 110 KgInstructiuni de curatare si ingrijire: Acordati atentie instructiunilor de curatare si intretinere. In cazul ultilizarii necorespunzatoare, produsul poate fi deteriorat. Curatati-l cu atentie cu o apa si produse obisnuite disponibile in comert. Ulterior, puteti usca produsul cu o carpa. Avertizare! Instalatorul trebuie sa se asigure ca constructia peretelui garanteaza o fixare sigura a tuturor suruburilor de montare pe perete. In orice caz, ansamblul trebuie sa fie realizat pe un perete stabil, portant, cu o suprafata neteda. Element de fixare: dibluri 8x40mm, suruburi de otel inoxidabil 5x50mm, potrivite pentru beton armat sau caramida solida M20. Pentru alte tipuri de pereti, va recomandam sa consultati un specialist in tehnologia de fixare.

Profil aluminiu coltar treapta culoare Negru 3030 (SM16) 100cm - 5 buc cod 42208
Set 5 buc profile aluminiu tip coltar treapta Ersin 3030, negre, 100cm Cod 42208

Profilul din aluminiu de tip coltar treapta este solutia solutia inteligenta si practica pentru finisarea pardoselilor si mascarea spatiilor inestetice. Nefiind gaurit, acesta permite calibrarea gaurilor in cel mai optim mod sau fixarea cu adeziv. Se poate folosi atat pentru finisarea treptelor acoperite cu parchet laminat, cat si a celor cu gresie. INSTRUCTIUNI DE MONTARE:1. Profilul din aluminiu se taie la lungimea dorita;2. Se marcheaza locul gaurilor;3. Se gaureste treapta si se aspira bine gaurile; 4. Se introduc diblurile si profilul din aluminiu se fixeaza cu suruburi.

Covoras universal Friedola, model linii albe, galben, antiderapant, spuma PVC, 65cmx15ml, Cod 79838.4
Covoras universal Friedola, model linii albe, galben, antiderapant, spuma PVC, 65cmx15ml, Cod 79838.4

Covorasul de baie Friedola este un accesoriu util si elegant, care ofera un aspect ingrijit in orice spatiu sanitar in care este amplasat. De asemenea este si practic si previne alunecarile, fiind antiderapant.Covorasul este moale si placut la atingere pentru un plus de relaxare. Este confectionat din poliester sympha nova premium, fiind rezistent la murdarie si usor de curatat. Acesta are 65 cm latime, fiind prevazut cu model linii albe, pe fond galben. 1. Material purtator din 100% poliester (spuma PVC) 2. Invelis de vinil de inalta calitate 3. Patent pentru embosare din interior 4. Imprimeu 5. Suprafata rezistenta la umezeala 6. Relief Compozitie covorase universale

Profil aluminiu coltar treapta culoare Negru 2020 (SM16) 100cm - 5 buc cod 42207
Set 5 buc profile aluminiu tip coltar treapta Ersin 2020, negre, 100cm Cod 42207

Profilul din aluminiu de tip coltar treapta este solutia solutia inteligenta si practica pentru finisarea pardoselilor si mascarea spatiilor inestetice. Nefiind gaurit, acesta permite calibrarea gaurilor in cel mai optim mod sau fixarea cu adeziv. INSTRUCTIUNI DE MONTARE:1. Profilul din aluminiu se taie la lungimea dorita;2. Se marcheaza locul gaurilor;3. Se gaureste treapta si se aspira bine gaurile; 4. Se introduc diblurile si profilul din aluminiu se fixeaza cu suruburi.

Covoras universal Friedola, model patrate, verde, antiderapant, spuma PVC, 65cmx15ml, Cod 79844.5
Covoras universal Friedola, model patrate, verde, antiderapant, spuma PVC, 65cmx15ml, Cod 79844.5

Covorasul de baie Friedola este un accesoriu util si elegant, care ofera un aspect ingrijit in orice spatiu sanitar in care este amplasat. De asemenea este si practic si previne alunecarile, fiind antiderapant.Covorasul este moale si placut la atingere pentru un plus de relaxare. Este confectionat din poliester sympha nova premium, fiind rezistent la murdarie si usor de curatat. Acesta are 65 cm latime, fiind prevazut cu model patrate , in nuante de verde. 1. Material purtator din 100% poliester (spuma PVC) 2. Invelis de vinil de inalta calitate 3. Patent pentru embosare din interior 4. Imprimeu 5. Suprafata rezistenta la umezeala 6. Relief Compozitie covorase universale

Profil aluminiu de trecere cu diferenta de nivel culoare Negru (SM16) 3104 (latime 41mmx90 cm) - set 5 bucati - cod 42206
Set 5 buc profile trecere cu diferenta de nivel aluminiu Ersin 3104, negre, latime 41mmx90cm Cod 42206

Profilul aluminiu de trecere cu diferenta de nivel Negru 3104 este solutia solutia inteligenta si practica pentru finisarea pardoselilor si mascarea spatiilor inestetice, facand trecerea dintre suprafetele cu diferenta de nivel mult mai estetica. Nefiind gaurit, acesta permite calibrarea gaurilor in cel mai optim mod sau fixarea cu adeziv. INSTRUCTIUNI DE MONTARE:1. Profilul se taie la lungimea dorita;2. Se marcheaza locul gaurilor;3. Se gaureste podeaua si se aspira bine gaurile;4. Se fixeaza suruburile ascunse de profil;5. Se potrivesc suruburile ascunse deasupra diblurilor; 6. Se preseaza profilul deasupra suruburilor ascunse (in cazul in care se folosete ciocanul – a se folosi o bucata de lemn moale intre ciocan si profil).

Covoras Ridder Capri, beige, antiderapant, 54x54cm, Cod 38165
Covoras Ridder Capri, bej, antiderapant cu ventuze, 54x54cm, Cod 38165

Covorasul Ridder Capri, bej, antiderapant, 54x54cm ofera protectia necesara in cada sau in dus si va va feri de accidente timp de multi ani, daca veti urma aceste instructiuni: Pentru fixare, podeaua cazii de dus / cazii de baie trebuie sa fie stropita cu apa. Asezati covorul pe pozitie si apasati cu putere pe toata suprafata lui. Cand ventuzele s-au prins, puteti umple cada cu apa. Acum puteti adauga sarea de baie. In orice caz, controlati aderenta inainte de a intra in cada.Atentie! Aderenta ventuzelor poate fi redusa, de exemplu, de urmatorii factori: - Contact direct cu sapun sau sare de baie- Suprafata neuniforma a cazii- Ventuze murdare sau pline de calcar Intretinere: Materialul nu ataca pielea si este usor de curatat. Clatiti covorul cu apa curata, neutilizand substante agresive si agatati-l sa se usuce dupa fiecare utilizare, dar nu la soare sau pe calorifer.

Perdea de dus Kleine Wolke albastra Viata Marina, din plastic ecologic, 180x200 cm, cod 34262
Perdea dus Kleine Wolke Viata Marina, model marin, albastru, plastic ecologic, 180x200cm Cod 34262

Perdeaua de dus Viata Marina, model marin, albastru, este un accesoriu perfect si util pentru orice baie, ce este confectionata din plastic ecologic 100%, fiind prietenos cu mediul. Perdeaua de dus Viata Marina are o dimensiune de 180 x 200 cm. Aceasta este confectionata cu 12 gauri pentru carlige / agatatori, insa acestea nu sunt incluse in pret si se pot achizitiona separat. Pachetul contine instructiuni, punga.Caracteristici: Material fara PVC, reciclabil si prietenos cu mediul;Complet impermeabil;Banda perforata intarita.Recomandari de utilizare si intretinere:A se spala de mana;A nu se usca in uscator;A nu se calca; A nu se curata chimic; A nu se folosi inalbitor.

Covoras Ridder Capri, beige, antiderapant, 38x72cm, Cod 38164
Covoras Ridder Capri, bej, antiderapant cu ventuze, 38x72cm, Cod 38164

Covorasul Ridder Capri, bej, antiderapant, 38x72cm ofera protectia necesara in cada sau in dus si va va feri de accidente timp de multi ani, daca veti urma aceste instructiuni: Pentru fixare, podeaua cazii de dus / cazii de baie trebuie sa fie stropita cu apa. Asezati covorul pe pozitie si apasati cu putere pe toata suprafata lui. Cand ventuzele s-au prins, puteti umple cada cu apa. Acum puteti adauga sarea de baie. In orice caz, controlati aderenta inainte de a intra in cada. Atentie! Aderenta ventuzelor poate fi redusa, de exemplu, de urmatorii factori: - Contact direct cu sapun sau sare de baie- Suprafata neuniforma a cazii- Ventuze murdare sau pline de calcar Intretinere: Materialul nu ataca pielea si este usor de curatat. Clatiti covorul cu apa curata, neutilizand substante agresive si agatati-l sa se usuce dupa fiecare utilizare, dar nu la soare sau pe calorifer.

Covoras Ridder Capri, gri ciment, antiderapant, 54x54cm, Cod 38163
Covoras Ridder Capri, gri ciment, antiderapant cu ventuze, 54x54cm, Cod 38163

Covorasul Ridder Capri, gri ciment, antiderapant, 54x54cm ofera protectia necesara in cada sau in dus si va va feri de accidente timp de multi ani, daca veti urma aceste instructiuni: Pentru fixare, podeaua cazii de dus / cazii de baie trebuie sa fie stropita cu apa. Asezati covorul pe pozitie si apasati cu putere pe toata suprafata lui. Cand ventuzele s-au prins, puteti umple cada cu apa. Acum puteti adauga sarea de baie. In orice caz, controlati aderenta inainte de a intra in cada.Atentie! Aderenta ventuzelor poate fi redusa, de exemplu, de urmatorii factori: - Contact direct cu sapun sau sare de baie- Suprafata neuniforma a cazii- Ventuze murdare sau pline de calcar Intretinere: Materialul nu ataca pielea si este usor de curatat. Clatiti covorul cu apa curata, neutilizand substante agresive si agatati-l sa se usuce dupa fiecare utilizare, dar nu la soare sau pe calorifer.

Covoras Ridder Capri, gri ciment, antiderapant, 38x72cm, Cod 38162
Covoras Ridder Capri, gri ciment, antiderapant cu ventuze, 38x72cm, Cod 38162

Covorasul Ridder Capri, gri ciment, antiderapant, 38x72cm ofera protectia necesara in cada sau in dus si va va feri de accidente timp de multi ani, daca veti urma aceste instructiuni: Pentru fixare, podeaua cazii de dus / cazii de baie trebuie sa fie stropita cu apa. Asezati covorul pe pozitie si apasati cu putere pe toata suprafata lui. Cand ventuzele s-au prins, puteti umple cada cu apa. Acum puteti adauga sarea de baie. In orice caz, controlati aderenta inainte de a intra in cada. Atentie! Aderenta ventuzelor poate fi redusa, de exemplu, de urmatorii factori: - Contact direct cu sapun sau sare de baie- Suprafata neuniforma a cazii- Ventuze murdare sau pline de calcar Intretinere: Materialul nu ataca pielea si este usor de curatat. Clatiti covorul cu apa curata, neutilizand substante agresive si agatati-l sa se usuce dupa fiecare utilizare, dar nu la soare sau pe calorifer.

Covoras antiderapant Ridder Techno pentru cada sau dus. aspect sablat, rotund, diametru 51 cm, cod 38018
Covoras pentru cada sau dus Ridder Techno, transparent, rotund, diametru 51 cm, antiderapant cu ventuze, Cod 38018

Covorasul antiderapant Ridder Techno pentru cada sau dus are un aspect sablat, elegant, ce completeaza perfect baia familiei dumneavoastra, atat estetic cat si din punct de vedere al securitatii. Ventuzele de prindere sunt concepute din cauciuc sintetic European de inalta calitate, astfel incat acesta ofera o protectie antialunecare ridicata. Nu contine PVC. Testat de TÜV Rheinland – LGA pentru substante daunatoare. Testat de TÜV Rheinland – LGA Suprafata rezistenta la zgarieturi. Testat de TÜV Rheinland – LGA si control permanent pentru a fi conforme cu normele de siguranta. Fixare maxima prin ventuzele incorporate. Nu afecteaza pielea, nu exista riscul de a contacta alergeni. Produs in Germania.

Mini decoratiune baie din plastic pentru copii Stern cu ventuze, stea de mare, galbena, Kleine Wolke, set 4 bucati, cod 34035
Set 4 buc mini decoratiuni baie stea de mare pentru copii Kleine Wolke Stern, galbene, cu ventuze, material plastic cod 34035

Mini decoratiunile de baie pentru copii Stern de la Kleine Wolke in forma de stea de mare vor crea o atmosfera vesela in baia dumneavoastra.Acestea au un diametru de 11 cm, iar un set contine 4 bucati. Prinderea lor se face cu ajutorul ventuzelor de inalta calitate.

Covoras universal Africa alb imprimeu Leopard cu pete negre, Gemitex, 67 cm x 150 cm, cod 40056
Covor universal Africa Gemitex, alb, imprimeu Leopard cu pete negre, 67cmx150cm, Cod 40056

Covorul universal Gemitex Africa cu imprimeu leopard cu pete negre are un design modern ce poate deveni punctul principal de atractie al camerei in care este amplasat. Materialul catifelat din care este compus il face fin si matasos la altingere, imitand foarte bine blana de animal. Potrivit peste orice decor din casa, atat pentru cel modern, cat si pentru cel clasic. Datorita gamei de culori diversificata, covorasele din gama Africa se asorteaza foarte usor cu restul elementelor decorative din casa ta. In plus, este antiderapant!Modalitate de inretinere:- A se aspira. - A se spala la masina de spalat rufe la maxim 30°C. POZA AMBIENTALA ESTE ORIENTATIVA, FIIND PENTRU DIMENSIUNEA 100X150CM

Covoras universal Africa Tigru, Gemitex, 67 cm x 150 cm, cod 40055
Covor universal Africa Tigru Gemitex, 67cmx150cm, Cod 40055

Covorul universal Gemitex Africa cu imprimeu tigru are un design modern ce poate deveni punctul principal de atractie al camerei in care este amplasat. Materialul catifelat din care este compus il face fin si matasos la altingere, imitand foarte bine blana de animal. Potrivit peste orice decor din casa, atat pentru cel modern, cat si pentru cel clasic. Datorita gamei de culori diversificata, covorasele din gama Africa se asorteaza foarte usor cu restul elementelor decorative din casa ta. In plus, este antiderapant!Modalitate de inretinere:- A se aspira. - A se spala la masina de spalat rufe la maxim 30°C.

Covoras universal Africa Ghepard, Gemitex, 67 cm x 150 cm, cod 40054
Covor universal Africa Ghepard Gemitex, 67cmx150cm, Cod 40054

Covorul universal Gemitex Africa cu imprimeu ghepard are un design modern ce poate deveni punctul principal de atractie al camerei in care este amplasat. Materialul catifelat din care este compus il face fin si matasos la altingere, imitand foarte bine blana de animal. Potrivit peste orice decor din casa, atat pentru cel modern, cat si pentru cel clasic. Datorita gamei de culori diversificata, covorasele din gama Africa se asorteaza foarte usor cu restul elementelor decorative din casa ta. In plus, este antiderapant! Modalitate de inretinere:- A se aspira. - A se spala la masina de spalat rufe la maxim 30°C.

Covoras universal Africa Zebra, Gemitex, 67 cm x 150 cm, cod 40053
Covor universal Africa Zebra Gemitex, 67cmx150cm, Cod 40053

Covorul universal Gemitex Africa cu imprimeu zebra are un design modern ce poate deveni punctul principal de atractie al camerei in care este amplasat. Materialul catifelat din care este compus il face fin si matasos la altingere, imitand foarte bine blana de animal. Potrivit peste orice decor din casa, atat pentru cel modern, cat si pentru cel clasic. Datorita gamei de culori diversificata, covorasele din gama Africa se asorteaza foarte usor cu restul elementelor decorative din casa ta. In plus, este antiderapant! Modalitate de inretinere:- A se aspira. - A se spala la masina de spalat rufe la maxim 30°C. POZA AMBIENTALA ESTE ORIENTATIVA, FIIND PENTRU DIMENSIUNEA 100X150CM

Autocolant d-c-fix figuri geometrice argintii pe fond gri inchis 67.5cmx2m cod 346-8186
Autocolant d-c-fix figuri geometrice argintii pe fond gri inchis, 67.5cmx2m, cod 346-8186

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva decorativa figuri geometrice argintii pe fond gri inchis, cu latime de 67 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix figuri geometrice aurii pe fond gri deschis 67.5cmx2m cod 346-8193
Autocolant d-c-fix figuri geometrice aurii, gri deschis, 67.5cmx2m cod 346-8193

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autocolanta autoadeziva d-c-fix figuri geometrice aurii, pe fond gri deschis, cu latime de 67.5 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix cu aspect metalic verzui cu tenta oxidata 67.5cmx1.5m cod 347-8033
Autocolant d-c-fix cu aspect metalic cu tenta oxidata, verde, 67.5cmx1.5m cod 347-8033

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva cu aspect metalic cu tenta oxidata, verde, cu latime de 67.5 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kitul de montaj 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Pentru o utilizare facila se recomanda utilizarea kit-ului de instalare care se achizitioneaza separat cod 399-6016Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix bleumarin lucios 67.5cmx2m cod 346-8189
Autocolant uni d-c-Fix, bleumarin, lucios, 67.5cmx2m, Cod 346-8189

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva uni d-c-Fix, bleumarin, lucios, cu latime de 67.5 cm si lungime de 2 m. se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc.Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion.Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix imitatie marmura Romeo alb mat 67.5cmx2m cod 346-8178
Autocolant d-c-fix imitatie marmura Romeo, alb, mat 67.5cmx2m, cod 346-8178

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva d-c-fix imitatie marmura Romeo, alb, mat, cu latime de 67.5 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix imitatie marmura Romeo cu insertii argintii 67.5cmx2m cod 346-8176
Autocolant d-c-fix imitatie marmura Romeo cu insertii argintii, negru, 67.5cmx2m, cod 346-8176

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva d-c-fix imitatie marmura Romeo cu insertii argintii, negru, cu latime de 67.5 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix mozaic pietre colorate 67.5cmx2m cod 346-8179
Autocolant d-c-Fix Mozaic Pietre Colorate, alb/gri, model mozaic, 67.5cmx2m, Cod 346-8179

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva d-c-Fix Mozaic Pietre Colorate, alb/gri, model mozaic, cu latime de 67.5 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix alb/gri cu umbre Concrete 67.5cmx2m cod 346-8183
Autocolant d-c-Fix Concrete, model imitatie piatra, alb/gri, 67.5cmx2m, Cod 346-8183

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva d-c-Fix Concrete, model imitatie piatra, alb/gri, cu latime de 67.5 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix roz cenusa de trandafir mat 67.5cmx2m cod 346-8187
Autocolant uni d-c-Fix uni, roz cenusa de trandafir, mat, 67.5cmx2m, Cod 346-8187

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva uni, roz cenusa de trandafir, mat, cu latime de 67.5 cm, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc.Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion.Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix gri lucios 67.5cmx2m cod 346-8146
Autocolant uni d-c-Fix uni, gri lucios, 67.5cmx2m, Cod 346-8146

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva uni, gri lucios, cu latime de 67.5 cm, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc.Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion.Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix verde salvie mat 67.5cmx2m cod 346-8188
Autocolant uni d-c-Fix uni, verde salvie, mat, 67.5cmx2m, Cod 346-8188

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva uni verde salvie, mat, cu latime de 67.5 cm, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc.Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion.Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant d-c-fix Stejar Rustic 67.5cmx2m cod 346-8181
Autocolant d-c-fix imitatie stejar rustic, maro, 67.5cmx2m ,cod 346-8181

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva imitatie lemn stejar rustic, maro, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj:Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016 care se achizitioneaza separatLasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Dozator sapun lichid Kleine Wolke Sahara gri ceramica 300ml cod 34138
Dozator sapun lichid Kleine Wolke Sahara, ceramica, bej inchis, capacitate 300ml, Cod 34138

Dozator sapun Sahara gri mare, durabil si rezistent. Prevazut cu un sistem de dozare profesional, modern si eficient. Confectionat din ceramica gri se incadreaza perfect intr-o baie moderna. Dozator sapun lichid cu aspect estetic foarte atragator, capabil de a satisface si cele mai exigente gusturi. Capacitatea dozatorului pentru sapun lichid este de 300ml.

Autocolant d-c-fix Stejar Scandinav 67.5cmx2m cod 346-8182
Autocolant d-c-fix imitatie stejar scandinav, bej, 67.5cmx2m, cod 346-8182

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva imitatie lemn stejar scandinav, bej, cu latime de 67.5 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Instructiuni montaj:Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016 care se achizitioneaza separatLasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

 Suport pentru periuta de dinti Kleine Wolke Cubic Gri Antracit ceramica 2.9x11.1cm cod 34069
Suport periute de dinti Kleine Wolke Cubic, ceramica, gri antracit, 2.9x11.1cm, Cod 34069

Suportul pentru periute de dinti (cubic) – culoare gri antracit, reprezinta un accesoriu „must-have” in orice baie. Confectionat din ceramica, aduce un plus de rafinament si eleganta.

Fata de masa Davo Pro musama neagra cu flori albe Carbonio Bianco 120cmx160cm cod 40009
Fata de masa musama Gemitex Carbonio Bianco, neagra, model flori albe, PVC, 120cmx160cm, Cod 40009

Fata de masa musama Gemitex Carbonio Bianco este ideala pentru utilizarea zilnica. Datorita materialului moale compus din PVC laminat cu PP netesut, aceasta poate fi folosita atat in spatiile interioare (bucatarie, living, restaurant, pensiune), cat si cele exterioare (terasa, curte). Aceasta fata de masa musama va face fata provocarilor zilnice dovedind rezistenta in timp. Este usor de intretinut, se poate curata cu o carpa umeda moale. Modelul fata de masa musama Gemitex Carbonio Bianco, neagra cu model flori albe, 120cmx160cm va inveseli atmosfera si va oferi o nota eleganta mesei ce o va acoperi. Instructiuni de intretinere:· A se curata numai cu detergenti fara clor· A nu se usca in uscator · A nu se calca

Autocolant d-c-fix granit negru 67.5cmx2m cod 346-8180
Autocolant d-c-fix imitatie granit, negru, 67.5cmx2m, cod 346-8180

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva d-c-fix imitatie granit, negru, cu latime de 67.5 cm si lungime de 2 m, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Ventuza de schimb Ridder pentru diverse accesorii de baie cod 38159 (12100100)
Ventuza pentru accesorii de baie Ridder, crom, 12100100 Cod 38159

Instructiuni pentru montajul si intretinerea accesoriile cu ventuze: Se folosesc numai pe suprafete perfect plane, finisate perfect care permit etansarea ventuzelor Este foarte important sa fie verificata fixarea periodic In cazul in care suprafata pe care se fixeaza nu este perfect plana se recomanda utilizarea accesoriilor de fixare albastre incluse In cazul in care suprafata pe care se fixeaza nu este perfect plana si cu asperitati / denivelari se recomanda folosirea accesoriilor Megalo Pad ( rosii ) care se achizitioneaza separat Se curata suprafata cu solutie ptr curatat geamuri Daca folositi accesoriile albastre sau rosii trebuie sa le fixati pe acestea in prima faza si sa le lasati 24 ore inainte de a monta accesoriul. Indepartati folia de protectie de pe ventuza, apasati ventuza incet pe suprafata de montare si rotiti in sensul ’Close’ – inspre dreapta – in sensul orar Asteptati 1 ora, verificati ca fixarea este stabila si apoi puteti ‘incarca’ accesoriul respectiv Pentru a demonta produsul, rotiti ventuza in sensul antiorar – ‘Open’ - si dezlipiti-l tragand de usor de partea excentrica din plastic Praful si alte reziduuri de pe ventuza demontata trebuie curatate cu apa Parte dintre accesoriile fixate pe ventuza pot fi demontate, curatate si refixate apoi Pentru curatarea lor nu folositi solventi, solutii acide sau abrasive. Se foloseste exclusiv apa si sapun lichid. IMPORTANT : Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea daca nu se respecta intocmai instructiunile de mai sus.

Perdea dus tip roleta albastra Kleine Wolke, transparent, 128X240cm, Cod 34307
Perdea dus tip roleta albastra Kleine Wolke, transparent, 128X240cm, Cod 34307

Perdea dus tip roleta albastra Kleine Wolke, transparent: - Produsul din imagine contine numai roleta; - Se monteaza impreuna cu caseta pentru perdea dus tip roleta, care se achizitioneaza separat aici. - Prezinta banda magnetica pe tiv pentru fixare pe cada; - In pozitia ridicata la maxim, roleta este rulata integral in caseta, aceasta fiind mascata complet. - Mod de functionare: Mai jos regasiti mai multe imagini ale produsului:

Adaptor treapta pentru copii Sanit-Plast, mov, antiderapant, sustine maxim 150Kg, Cod A41AF
Adaptor treapta pentru copii Sanit-Plast, mov, antiderapant, sustine maxim 150Kg, Cod A41AF

Adaptorul toaleta pentru copii mov este un produs cu standard ridicat de calitate, cu o durata lunga de viata, care nu contine sustante nocive. Produsul este fabricat din polipropilena cu un finisaj inferior din elastomer antiderapant, asigurand astfel o fixare perfecta pe vasul toaletei.Greutatea maxima admisa este de 150 kg. Dimensiunile produsului: 43 x 15.5 x 29 cm

Adaptor treapta pentru copii Sanit-Plast, bleu, antiderapant, sustine maxim 150Kg, Cod A41AN
Adaptor treapta pentru copii Sanit-Plast, bleu, antiderapant, sustine maxim 150Kg, Cod A41AN

Adaptorul toaleta pentru copii bleu este un produs cu standard ridicat de calitate, cu o durata lunga de viata, care nu contine sustante nocive. Produsul este fabricat din polipropilena cu un finisaj inferior din elastomer antiderapant, asigurand astfel o fixare perfecta pe vasul toaletei.Greutatea maxima admisa este de 150 kg. Dimensiunile produsului: 43 x 15.5 x 29 cm

Scaun baie tip treapta pentru copii Sanit-Plast, mov, antiderapant, sustine maxim 150Kg, Cod A43AF
Scaun baie tip treapta pentru copii Sanit-Plast, mov, antiderapant, sustine maxim 150Kg, Cod A43AF

Scaunul baie tip treapta pentru copii mov este un produs cu standard ridicat de calitate, cu o durata lunga de viata, care nu contine sustante nocive. Produsul este fabricat din polipropilena cu un finisaj inferior si superior din elastomer antiderapant, asigurand astfel o fixare perfecta pe pardoseala. Greutatea maxima admisa este de 150 kg. Dimensiunile produsului: 43 x 15.5 x 35 cm

Scaun baie tip treapta pentru copii Sanit-Plast, bleu, antiderapant, sustine maxim 150Kg, Cod A43AN
Scaun baie tip treapta pentru copii Sanit-Plast, bleu, antiderapant, sustine maxim 150Kg, Cod A43AN

Scaunul baie tip treapta pentru copii bleu este un produs cu standard ridicat de calitate, cu o durata lunga de viata, care nu contine sustante nocive. Produsul este fabricat din polipropilena cu un finisaj inferior si superior din elastomer antiderapant, asigurand astfel o fixare perfecta pe pardoseala. Greutatea maxima admisa este de 150 kg. Dimensiunile produsului: 43 x 15.5 x 35 cm

Covoras baie Friedola 3D Flower Pink antiderapant portocaliu din spuma PVC 80x48cm cod 77701
Covoras baie Friedola Flower Pink, model 3D, multicolor, antiderapant, din spuma PVC, 80x48cm, Cod 77701

1. Material purtator din 100% poliester (spuma PVC) 2. Invelis de vinil de inalta calitate 3. Patent pentru embosare din interior 4. Imprimeu 5. Suprafata rezistenta la umezeala 6. Relief Compozitie covorase universale

Fata de masa Davo Pro musama carouri rosu bej 120cmx160cm cod 40042
Fata de masa musama Gemitex, bej, model carouri rosii, PVC, 120cmx160cm, Cod 40042

Fata de masa musama Gemitex cu model carouri rosii este ideala pentru utilizarea zilnica. Datorita materialului moale compus din PVC laminat cu PP netesut, aceasta poate fi folosita atat in spatiile interioare (bucatarie, living, restaurant, pensiune), cat si cele exterioare (terasa, curte). Aceasta fata de masa musama va face fata provocarilor zilnice dovedind rezistenta in timp. Este usor de intretinut, se poate curata cu o carpa umeda moale. Modelul fata de masa Gemitex musama carouri rosii va inveseli atmosfera si va oferi o nota eleganta mesei ce o va acoperi. Instructiuni de intretinere:· A se curata numai cu detergenti fara clor· A nu se usca in uscator · A nu se calca

Autocolant d-c-Fix marmura, negru, lucios, 45cmx15m, Cod 200-2255
Autocolant d-c-Fix marmura, negru, lucios, 45cmx15m, Cod 200-2255

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva imitatie marmura, negru, lucios, cu o latime de 45 cm, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie. Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos: Folia se comercializeaza la rola. Pretul este calculat pentru 1 rola si contine TVA.

Autocolant uni d-c-Fix, argintiu, efect oglinda, lucios, 45cmx15m, Cod 201-4527
Autocolant uni d-c-Fix, argintiu, efect oglinda, lucios, 45cmx15m, Cod 201-4527

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva uni argintiu, cu efect de oglinda, lucios, cu latime de 45 cm se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc. Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie. Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Autocolant uni d-c-Fix, negru, gri antracit, 67.5cmx15m, Cod 200-8289
Autocolant uni d-c-Fix gri antracit, mat, 67.5cmx15m, Cod 200-8289

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva uni gri antracit, mat, cu latime de 67.5 cm, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etc.Necesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion.Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos: Folia se comercializeaza la rola. Pretul este calculat pentru 1 rola si contine TVA.

Autocolant Gekkofix Uni gri deschis mat 45cmx15m cod 13444
Autocolant Gekkofix Uni gri deschis mat 45cmx15m cod 13444

Nuanta poate sa prezinte diferente din cauza rezolutiei dispozitivului pe care il folositi.Folia autoadeziva uni gri deschis mat, cu latime de 45 cm, se monteaza pe orice suprafata neteda: mobila, usi, dulapuri, piese mici de mobilier, etcNecesare pentru montaj: rigla, foarfeca, racleta, creion. Instructiuni montaj: Suprafata pe care veti aplica folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari.Masurati suprafata pe care doriti sa aplicati folia autocolanta, lasand suficient spatiu pentru marginea suprafetei.Taiati folia autocolanta la dimensiunea masurata.Dezlipiti o mica parte de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.Luati folia autocolanta si cu miscari incete lipiti pe suprafata dorita de la capatul dezlipit de stratul suport.Cu racleta treceti usor peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a nu se forma goluri de aer.Pentru o aplicare mai usoara folositi kit-ul de montaj cod 399-6016, care se achizitioneaza separat.Lasati sa se usuce 24 ore.Pentru suprafetele curbate puteti folosi feonul la temperatura medie.Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, se curata cu laveta si solutii specifice curatarii mobilierului.Exemplu de utilizare in filmuletul de mai jos:

Produsele 1-60 din 862
Sus