Produsele 1-60 din 146
Fairytale Castle - Pictură pe numere
Fairytale Castle - Pictură pe numere

Dacă sunteți în căutarea unui tablou care să vă inspire, „Fairytale Castleˮ este alegerea perfectă. Un stil romantic, o pictură pe numere cu multă culoare pe care să vi-l doriți pentru un living atractiv.

Abstract Horse - Pictură pe numere
Abstract Horse - Pictură pe numere

O pictură pe numere multicoloră, în tonuri vesele este perfectă pentru spațiile monotone. Un animal nobil, ce semnifică viteza, curajul și puterea, poate fi negreșit ceea ce vă doriți să pictați în timpul liber.

Șevalet din aluminiu - metalic, ajustabil, 52-165 cm
Șevalet din aluminiu - metalic, ajustabil, 52-165 cm, Pictorul Fericit®

Material : aluminiu;  Dimensiuni : 52-165 cm;  Culoare : negru;  Utilizare : interior/exterior;   Greutate : 1,2 kg;  Diametru : 22 cm;  Nume produs : şevalet, cadru suport profesional pentru artă, pictură, desen; Greutate pachet ambalat : 1,5 kg.  Acest şevalet din aluminiu, ajustabil, 52-165 cm este ideal pentru cei care experimentează arta în toate formele ei, pictând sau desenând, în studio sau afară.  Avantaje:  Calitate premium.  Potrivit pentru desen sau schiţe, pictură de asemenea.  Poate fi folosit pe suprafeţe diverse sau direct pe pardoseală.  Ajustabil pe înălţime.  Compact şi uşor de transportat sau depozitat.  Pachetul include şi o husă practică pentru transport. 

Freedom - Pictură pe numere
Freedom - Pictură pe numere

Libertatea înseamnă pasiune. Pictura pe numere este modalitatea prin care și pictorul se poate simți liber, fără restricții, precum dansatoarea ce execută pași dupa cum simțurile îi dictează.

Classic Vase of Flowers - Pictură pe numere
Classic Vase of Flowers - Pictură pe numere

O pictură pe numere pentru gusturi clasice, de dificultate medie. Vaza cu flori aduce culoare în decorul în care va fi amplasată. Efortul de a picta va fi satisfacția de a admira o pictură realist reprezentată. 

Pure Sensitivity - Pictură pe numere
Pure Sensitivity - Pictură pe numere

Florile de mac simbolizeaza gingasia, dragostea si nu ar fi putut fi emblemat acest lucru altfel decat printr-o pictura pe numere. Sablonul, ce ii are intocmai in prim-plan, ii permite pictorului sa se joace cu detaliile atent conturate.

Strong Look - Pictură pe numere
Strong Look - Pictură pe numere

Doi ochi profunzi ce incearca sa domine prin frumusetea lor sunt elementul tinta al tabloului. In Egiptul Antic, pisica era simbol al lunii – pus cel mai bine in evidenta printr-o pictura pe numere pastelata, viu colorata.

Lilac Flowers - Pictură pe numere
Lilac Flowers - Pictură pe numere

Ramurile de liliac au fost mereu călăuzele sufletelor rătăcite. Pictura pe numere va aduce diminețile de mai in orice încăpere. Mai mult decât atât, movul este culoarea înțelepciunii și induce starea de relaxare.

Profound Maternal Love - Pictură pe numere
Profound Maternal Love - Pictură pe numere

Pictura care intruchipeaza perfect dragostea materna este o idee excelenta de cadou pentru o proaspata mamica. Pictarea pe numere a acestuia va spori intensitatea iubirii purtata noului nascut, intregind bucuria de a fi mamica.

Autumn Sunflower Vibes - Pictură pe numere
Autumn Sunflower Vibes - Pictură pe numere

Această pictură pe numere surprinde cu finețe frumusețea naturii într-o vază. Floarea soarelui, simbol al nimfei de apă în cultura grecească, însumează caldura și seninătatea primelor zile de toamnă, aducând razele aurii ale soarelui în decorul interior.

Royal Power - Pictură pe numere
Royal Power - Pictură pe numere

In cultura budista, elefantul simbolizeaza puterea regala. Transpunerea sa in pictura lasa intreg controlul pe mainile pictorului. Pictura pe numere a acestui sablon reprezinta intocmai conturarea suprematiei acestui animal.

Long-Lasting Love - Pictură pe numere
Long-Lasting Love - Pictură pe numere

Inima, înlocuitoare a coroanei arborelui, reprezintă întocmai longevitatea și rezistența. Pictura pe numere permite creare acestei asocieri - a dragostei, reprezentate de inimă, cu rezistența, reprezentată în totalitate de arbore.

Spring Flowers - Pictură pe numere
Spring Flowers - Pictură pe numere

Readu un strop de prospețime în propria locuință prin intermediul picturii pe numere Spring Flowers. O pictură pe numere ce îți poate înfrumuseța zilele, mai ales atunci când o pictezi chiar tu!

Day & Night Tree - Pictură pe numere
Day & Night Tree - Pictură pe numere

Îmbină armonios acuarele reci și calde pentru a da viață picturii pe numere prin contraste încântătoare. Dă viața peste copacul aflat în balanța noapte-zi și conferă living-ului plusul de personalitate perfect.

Ancient Wolf - Pictură pe numere
Ancient Wolf - Pictură pe numere

Zamolxes, zeul dacilor lua adesea forma de lup pentru a călăuzi oșteni rătăciți. Simbol al puterii și loialității, pictarea pe numere a acestui tablou va reprezenta paradoxul dintre maturitate și energia inocentă a copilăriei prin explozia de culori.

Airplanes - Pictură pe numere
Airplanes - Pictură pe numere

Pictura pe numere Airplanes pare că surprinde o misiune strict și atent organizată. Fă parte din echipa piloților cu ajutorul pensulelor și culorilor pe numere aferente acestei picturi.

Cat Simplicity - Pictură pe numere
Cat Simplicity - Pictură pe numere

Un joc inteligent de culori creează pictura pe numere Cat Simplicity, completată de un fluture în aceleași nuanțe calde și liniștitoare!

Adrenaline and Emotion - Pictură pe numere
Adrenaline and Emotion - Pictură pe numere

Pe cât este de impunător, pe atât de plin de emoții este acest tablou. Adrenalina atinge cote maxime în această pictură pe numere. Pictorul este cel sub puterea căruia stă conturarea trăirilor combinate cu o doză mare de adrenalină.

Dreaming Girl - Pictură pe numere
Dreaming Girl - Pictură pe numere

Pentru cei care preferă un ca tablou simbol al feminității Dreaming Girl este alegerea perfectă. Inocența tinereții este văzută prin alți ochi. Pictează și creează un tablou deosebit, un portret al unei frumoase visătoare.

In The Night - Pictură pe numere
In The Night - Pictură pe numere

Pictura pe numere In The Night prinde viață cu ajutorul pensulelor și a răbdării noastre. Un loc magic, o stradă melancolică cu un decor încântător ne îndeamnă la visare! 

Beautiful Lion - Pictură pe numere
Beautiful Lion - Pictură pe numere

Leul este simbolul puterii și dominației. În prim plan aici, pictura pe numere Beautiful Lion va rezona cu starea și forța ta interioară. Bucură-te de o pictură ce va deveni tabloul atractiv din living.

Coral Red Petals - Pictură pe numere
Coral Red Petals - Pictură pe numere

Ideală pentru a sublinia rafinamentul unei încăperi impunătoare definită de un decor elegant, pictura pe numere ce surprinde roșul coral intens într-un buchet inedit de petale vă redă instantaneu buna dispoziție a oricui pășește în ambientul mirific creat.

Sunset Vibes - Pictură pe numere
Sunset Vibes - Pictură pe numere

Echilibrul cromatic pastelat caracteristic acestei picturi pe numere reda cu excelenta senzatia de caldura transmisa de peisajul fermecator ce surprinde amurgul in jungla. Elefantii si natura de pe fundal surprind in armonie candoarea serii.

Poppy Flowers - Pictură pe numere
Poppy Flowers - Pictură pe numere

Florile de mac reprezintă în tradiția populară depășirea obstacolelor. Un asemenea tablou pictat pe numere va fi mereu ca o bijuterie. Florile de mac mai sunt denumite rubinele verii și vor da o notă elegantă încăperii.

Royal Peacock - Pictură pe numere
Royal Peacock - Pictură pe numere

Aceasta pasare galanta simbolizeaza frumusetea regala, expusa ideal printr-o pictura pe numere. Protector al dragostei, paunul emana eleganta atunci cand pictorul pune pasiune in trasarea atenta a liniilor.

Set cuțite / spatule pentru pictură
Set 5 cuțite / spatule pentru pictură vopsea, ulei sau acrilic

Material : oţel inoxidabil şi mâner din lemn  Dimensiune pachet : 220x40 mm  Număr cuţite în set : 5  Utilizare : pentru tehnica de pictură cu vopsea, ulei sau acril  Culoare : mâner maro  Set de 5 cuţite pentru pictură, numerotate, de dimensiuni diferite. Ideale pentru a amesteca culorile, pentru efect de relief.  Uşor de folosit, flexibile şi de calitate, rezistente. 

Superlative Emotions - Pictură pe numere
Superlative Emotions - Pictură pe numere

Se spune că fericirea nu poate fi atinsă fizic. Această pictura pe numere demonstrează contrariul. Culorile viu colorate îi permit pictorului să atingă apogeul prin intermediul pensulei și a acuarelelor calitative.

Șevalet de masă din lemn, Mini, 40 cm înălțime
Șevalet de masă din lemn, Mini, 30cm - 40 cm înălțime

CARACTERISTICI GENERALE Tip șevalet: de masă Greutate maximă suportată: 1 kg Material: Lemn Culoare: Natur Înălțime maximă pânză: 30cm - 40cm Lățime maximă pânză: 22cm Șevalet de masă din lemn de calitate premium Șevaletul disponibil în stocul nostru este realizat din cadru de lemn masiv din pin, ușor și durabil. Trepiedul din spate este fixat de o frâ nghie, menținând șevaletul echilibrat și face imposibilă   căderea acestuia sau a pânzei. Design compact, pliabil și nu are nevoie de asamblare, fiind ușor de mutat si transportat. Utilizare versatilă: potrivit pentru a fi folosit în interior, în exterior, la orele de activități școlare, la cursurile de pictură, expoziții sau alte proiecte artistice. 

Dancing With Fire - Pictură pe numere
Dancing With Fire - Pictură pe numere

Desprinsă parcă dintr-o competiție de dans, Dancing With Fire este o pictură pe numere care cu siguranță va da viață casei tale. Lasă-te purtat de val într-un dans plin de pasiune.

Wonderful Music - Pictură pe numere
Wonderful Music - Pictură pe numere

În pictura pe numere Wonderful Music, cifrele iau locul notelor muzicale. Ia pensonul în mână și lasă-te ghidat de simțuri, pasiuni. Relaxează-te corespunzător pictând picturi pe numere inedite!

Us 2 and an Umbrella - Pictură pe numere
Us 2 and an Umbrella - Pictură pe numere

Dragostea adevărată nu ține cont de distanțe, iar Us 2 and an Umbrella exprimă cel mai bine acest sentiment! Pictura pe numere cucerește orice cuplu!

Colored Butterflies - Pictură pe numere
Colored Butterflies - Pictură pe numere

Pictura pe numere Colored Butterflies transmite un vibe pozitiv. Este tabloul preferat de copii mai ales, dar poate deveni o aventură a pictatului împreună cu părinții.

Arousing Sensuality - Pictură pe numere
Arousing Sensuality - Pictură pe numere

Pictura pe numere înfățișează o zeiță a frumuseții, într-un decor parfumat, stimulând simțul vizual. Arousing Sensuality este un tablou atemporal, definit de feminitate.

Tree House - Pictură pe numere
Tree House - Pictură pe numere

Tabloul manifest pentru natura si ocrotirea ei va fi pe placul celor care inteleg ca aceasta misiune este un scop in viata. O astfel de pictura pe numere va aduce aminte despre ce inseamna natura in viata noastra.

Umbrellas in the Rain - Pictură pe numere
Umbrellas in the Rain - Pictură pe numere

Jocul de culori calde si reci ce definesc umbrelele intregesc peisajul de toamna tarzie, cu ploi reci abundente. Pictura pe numere echilibreaza balanta dintre caldura si frig, inspirand optimism si buna dispozitie in zilele posomorate.

Two Seasons - Pictură pe numere
Two Seasons - Pictură pe numere

Two Seasons înfățișează trecerea de la un anotimp la altul, de la o stare de spirit la alta. Această pictură pe numere reprezintă starea duală cu care ne confruntăm zi de zi.

Refflection of Trees - Pictură pe numere
Refflection of Trees - Pictură pe numere

Această pictură pe numere evocă perfect diferența între ceea ce părem a fi și ceea ce suntem deja. Refflection of Trees poate însemna condiția duală a omului și eforturile acestuia de a se încadra într-o lume plină de falsitate.

Sunflower vibes - Pictură pe numere
Sunflower vibes - Pictură pe numere

Sunflower Vibes îți înseninează orice decor. Floarea soarelui este pe cât de iubită, pe atât de delicată. Rezistă o viață în varianta picturii. Așterne culorile pe pânză și definește acest buchet.

Mauve leaves - Pictură pe numere
Mauve leaves - Pictură pe numere

Pictura pe numere simbolizează echilibrul naturii și al iubirii, încălzit de movul plăcut al frunzelor. Mauve Leaves vorbește despre trăinicia iubirii.

Pure Love - Pictură pe numere
Pure Love - Pictură pe numere

Pictura pe numere Pure Love protejează în cadrul său o relație bazată pe sentimente profunde, surprinsă într-un cadru mirific. Astfel de picturi pe numere expun în totalitate emoții la superlativ!

Wise Owl - Pictură pe numere
Wise Owl - Pictură pe numere

Daca pentru orice element al naturii oamenii au gasit simboluri diverse, bufnita este in esenta semnul intelepciunii. Pictura pe numere Wise Owl va invita la contemplare si la meditatie asupra intrebarilor fara raspuns.

Baobab in the sunset - Pictură pe numere
Baobab in the sunset - Pictură pe numere

În jurul arborelui Boabab se creionează mai mult decât un cadru mirific. Pictura pe numere este alternativa ideala pentru a însufleți tabloul în care arborele este subiectul principal, iar elefanții și soarele sunt fundalul perfect.

Mini Big Ben - Pictură pe numere
Mini Big Ben - Pictură pe numere

Peisajul londonez poate fi recompus autentic prin intermediul acestei picturi pe numere. Pentru cei pasionați de frumusețile Londrei, pictura pe numere Mini Big Ben este cea îi poate ține aproape de arhitectura deosebită a locului.

City life - Pictură pe numere
City life - Pictură pe numere

City life îți prezintă o altă perspectivă a lucrurilor aflate în mișcare. N-ai simțit niciodată că atunci când ești în mișcare toate lucrurile îngheață în jurul tău? Experimentează asta pictând!  

Bird Cuteness - Pictură pe numere
Bird Cuteness - Pictură pe numere

Este o pictură artistică, ideală pentru a completa peretele din living, prin jocul interesant de culori pe numere ce îl înglobează. Peisajul natural este subliniat cu eleganță prin rafinamentul detaliilor.

Magic Portal - Pictura pe numere
Magic Portal - Pictura pe numere

Natura a oferit dintotdeauna infinite motive să o admirăm. De aici îți iei energie, inspirație și stare de bine. Pictează Magic Portal, pictură pe numere ce te transpune într-o lume perfectă, ireal de frumoasă. 

Arch of Triumph - Pictură pe numere
Arch of Triumph - Pictură pe numere

Același trafic neîncetat este surprins în prim plan în pictura pe numere Arch Of Triumph. La fel de active sunt și culorile cu ajutorul cărora poți readuce la viața acest tablou!

A kiss to remember - Pictură pe numere
A kiss to remember - Pictură pe numere

A kiss to remember este imaginea pe care orice cuplu și-o dorește ca pe o experiență trăită. Nimic nu pare să fie mai romantic și savuros ca un apus de soare la malul mării.

Music heals - Pictură pe numere
Music heals - Pictură pe numere

Când asculți muzică totul în jur se transformă. Ritmul muzicii te delectează, la fel ca și pictura pe numere Music heals.   

Panda Music - Pictură pe numere
Panda Music - Pictură pe numere

O pictură pe numere specială, Panda Music va fi cu siguranță pe placul celor mici! Un urs panda simpatic însoțit de muzica preferată le va capta atenția!

Violin Symphony - Pictură pe numere
Violin Symphony - Pictură pe numere

Arta este expresia profunda a creativitatii. Vioara sau simfonia sufletului dezvaluie emotiile artei la un nivel inalt. Pictarea acestui tablou pe numere va trezi artificii de trairi in ce se afla in armonie cu sufletul.

Autumn Ballet - Pictură pe numere
Autumn Ballet - Pictură pe numere

O pictură pe numere ce înfățișează o balerină ce parcă plutește printre frumoasele frunze ruginii ale toamnei, Autumn Ballet este pentru cei pasionați de muzică, dans și artă în general.

Colourful Tree - Pictură pe numere
Colourful Tree - Pictură pe numere

Un altfel de copac, cu totul și cu totul luminat este reprezentat în pictura pe numere Colorful Tree. Cu flori albe, imense, Colourful Tree înfățișează o altă față a naturii dragi!

Colosseum Blue Stain - Pictură pe numere
Colosseum Blue Stain - Pictură pe numere

O construcție impunătoare, Colosseumul încadrat în această pictură pe numere este de o încărcătură istorică deosebită. Colosseum Blue Stain adaptează monumentul la zilele noastre prin pata albastră de culoare.

Beautiful Marilyn Monroe - Pictură pe numere
Beautiful Marilyn Monroe - Pictură pe numere

Cântăreață, model și actriță, Beautiful Marilyn Monroe poate deveni un tablou pe peretele living-ului, prin pictura pe numere de la Pictorul Fericit!

London Street - Pictură pe numere
London Street - Pictură pe numere

Pictura pe numere London Street poartă gândul pictorului pe străzile londoneze. În prim plan, autobuzele supraetajate, celebre. Descoperă plăcerea de a picta încercând varianta colorată a unui cadru urban londonez.

Divine birds - Pictură pe numere
Divine birds - Pictură pe numere

Trilurile de păsări în grădina cu flori sunt imaginea ideală cu care ai dori să te trezești în fiecare zi. Din această dorință poți face o plăcere a picturii pe numere. Divine birds va fi încântător de interesant să o pictezi. 

Fairytale Castle - Pictură pe numere
Fairytale Castle - Pictură pe numere

Dacă sunteți în căutarea unui tablou care să vă inspire, „Fairytale Castleˮ este alegerea perfectă. Un stil romantic, o pictură pe numere cu multă culoare pe care să vi-l doriți pentru un living atractiv.

Day & Night - Pictură pe numere
Day & Night - Pictură pe numere

Orizontul este reprezentat de un buchet de hortensii în această picură pe numere. Day & Night surprinde această alternanță zi - noapte în nuanțe profunde de albastru într-un context în care liniștea domnește.

Abstract Horse - Pictură pe numere
Abstract Horse - Pictură pe numere

O pictură pe numere multicoloră, în tonuri vesele este perfectă pentru spațiile monotone. Un animal nobil, ce semnifică viteza, curajul și puterea, poate fi negreșit ceea ce vă doriți să pictați în timpul liber.

Produsele 1-60 din 146
Sus