Produsele 1-60 din 710
Daisies - Pictură pe numere
Daisies - Pictură pe numere

Margaretele, flori de câmp încântătoare, pot trona în vază în varianta picturii pe numere. Daisies îți amintește cât de plăcut este să ai mereu flori proaspete în casa ta. Pictează și fă din flori frumusețe nemuritoare!  

Traditional Decor - Pictură pe numere
Traditional Decor - Pictură pe numere

Natura statică a fost mereu un cadru favorit în picturi. Încearcă-ți talentul cu pictura pe numere Traditional Decor. Rezultatul va fi unul perfect negreșit, grație ghidului pe numere.  

G-class fan - Pictură pe numere
G-class fan - Pictură pe numere

Mulți cai putere și o fantezie de culori, asta aduce în prim plan pictura pe numere G-class fan. Am ales special acest model pentru cei extrovertiți și pentru cei ce își doresc să-și depășească limitele, chiar și acasă.

Yellow field - Pictură pe numere
Yellow land - Pictură pe numere

Toamnă în gânduri, în suflet și... în această pictură pe numere. Yellow land îți prezintă o altă imagine a stării de zen absolut. O pictură pentru living-ul tău!

Salvation (Iisus biruitor) - Pictură pe numere
Salvation (Iisus biruitor) - Pictură pe numere

Învierea lui Iisus înseamnă atât de multe: coboară în iad și răscumpăra sufletele păcătoșilor, salvează omenirea, reprezentată de Adam și Eva ce sunt de-a dreapta și de-a stânga Sa. Salvation (Iisus biruitor) este pictura pe numere ce prezintă postura de biruitor.

Wild Roses - Pictură pe numere
Wild Roses - Pictură pe numere

Trandafirii, simbol al iubirii, sunt cei ce fac obiectul picturii pe numere Wild Roses. Lasă-te ademenit de parfumul trandafirilor sălbatici, în timp ce așezi culorile pe pânză.

The owl - Pictură pe numere
The owl - Pictură pe numere

Bufnița este invocată la ceas de moarte, dar simbolistica acestei păsări nocturne este mai complexă. Este prădător de noapte, deși în cultura noastră considerată piază rea, este simbol de înțelepciune și noroc. Dualitatea sa și nu numai vor face din pictura pe numere The owl o atracție la prima vedere.

Carton pânzat, 3 mm, pânză bumbac, textură medie, 30x40 cm, 40x50 cm, Phoenix
Carton pânzat, 3 mm, pânză bumbac, textură medie, 30x40 cm, 40x50 cm, Phoenix

Suport din carton, pentru pictura în ulei, acrilic, tempera sau gouache. Recomandat și începătorilor. Suficient de rigid, încât să nu se îndoaie. Realizat din carton, presat, de 3 mm grosime și pânză de bumbac cu textură medie. Aderență excelentă pentru culorile aplicate.  Caracteristici produs:  Culoare: alb    Tip pânză: 100% bumbac, tratată cu grund  Textură: medie  Brand: Phoenix  Dimensiuni: 30x40 cm 40x50 cm

Ford GT - Pictură pe numere
Ford GT - Pictură pe numere

Pentru iubitorii de mașini am ales o colecție specială de modele care de care mai interesante. Pictura pe numere Ford GT vă poate duce în lumea curselor, acolo unde puteți trăi adrenalina la maxim.

Just us - Pictură pe numere
Just us - Pictură pe numere

Just us este despre pisici în formulă de 3. Este pictura pe numere tribut pentru feline, o alegere a celor care adoră compania pisicilor. 

Life road - Pictură pe numere
Life road - Pictură pe numere

Life road este pictura pe numere a cuplului matur a cărui îmbrățișare vine ca o confirmare a vieții frumoase în doi. Viața însăși este o călătorie și când o împărtășiți cu un om drag devine un lung șir de episoade de iubire.

Flower girl - Pictură pe numere
Flower girl - Pictură pe numere

Florile sunt și vor fi mereu simboluri ale frumosului. Flower girl este o pictură pe numere care întruchipează un astfel de model, potrivită pentru cele cărora nu le lipsește vaza cu flori de toate zilele. Pentru cele iubitoare de detalii cât mai delicate, un tablou pe măsură.

Love in Venice - Pictură pe numere
Love in Venice - Pictură pe numere

Veneția este romantismul pur italian transpus într-un cadru urban unic. Rezonezi cu acest cuplul de îndrăgostiți admirând peisajul? Pictează pe numere Love în Venice și dă culoare iubirii. 

Night predator - Pictură pe numere
Night predator - Pictură pe numere

Pentru unii bufnița aduce ghinion, pentru alții noroc. Istoria acestei păsări este una plină de mister și are un loc aparte în cultura românească. Cert este că pictura pe numere Night predator este una inedită ce poate fi talismanul norocos din locuința ta. 

Tommy Shelby - Spiral Art
Tommy Shelby - Spiral Art

Din gașca de gangsteri portretul lui Tommy Shelby, personajul iconic, prinde contur sub mâinile și mișcărilor tale. Conturează-l pe misteriosul personaj celebru din Peaky Blinders, liderul găștii ce a făcut istorie. Cu linii și spirale, urmărind un traseu vei reuși să îi dezvălui chipul. În stilul său caracteristic, te va cuceri cu privirea. Fie că ești fan înfocat sau abia acum descoperi acest personaj, te va încânta tot procesul de creație. Spiral art este activitatea ce îmbină arta cu răbdarea. Portretul lui Tommy Shelby va fi tot mai mult definit pe măsură ce parcurgi toate liniile spiralei. În format A2, așteaptă să fie conturat. Da-i viață colorând!  

Lilacs art - Pictura pe numere
Lilacs art - Pictura pe numere

Flori gingașe și o priveliște de poveste - pictura pe numere Lilacs art. Joacă-te cu nuanțele și transpune-te într-un alt colț al lumii, într-o vacanță prin vise!  

Singing Hen - Pictură pe numere
Singing Hen - Pictură pe numere

Copilul este pasionat de muzică și de pictură? Le poate avea pe ambele prin pictura pe numere Singing Hen. Învață-l cum să o realizeze!  

Watercolor butterfly - Pictură pe numere
Watercolor butterfly - Pictură pe numere

Watercolor butterfly o pictură pe numere colorată ce te intrigă să o descoperi mai mult. Te poți delecta pictând pentru a descoperi frumusețea acestui tablou. Încearcă această activitate și bucură-te de noi experiențe.

Princess Diana - Spiral Art
Princess Diana - Spiral Art

Cum ar fi să conturezi un portret cu Princess Diana? Prințesa inimilor sau Lady Di a rămas un simbol de noblețe și bunătate, de compasiune. A depășit barierele cutumelor specifice familiei regale și s-a apropiat de popor. Acum vorbim despre ea cu sensibilitate și nostalgie. Dacă și tu ai fost fan Princess Diana, i-ai apreciat prezența scenică și munca pentru popor, pentru toți cei care au cunoscut-o și au îndrăgit-o un portret al său va fi un omagiu.  Cum îl poți crea? Simplu, colorând liniile și urmărind spirala.  Spiral art naște pasiuni, un hobby care te va fermeca. Îți dă și posibilitatea de a crea un portret unic și inedit, datorită schiței imprimate, ascunsă în spirală. Descoperă și tu cum poți crea artă, cum poți defini un portret colorând strategic. 

Lavender in the Sunset - Pictură pe numere
Lavender in the Sunset - Pictură pe numere

Un minunat apus de soare reflectat pe un camp cu lavanda. Deasupra reflexiei razelor de soare, cele 4 baloane de aer cald sustin unicitatea tabloului. Pictura pe numere este reprezentata unui moment unic, imortalizat la momentul potrivit.

Ballerina (Balerina) - Pictură pe numere
Ballerina (Balerina) - Pictură pe numere

Ballerina este o pictură pe numere în care grația și senzualitate predomină de fiecare dată. Dansul acesteia ne conferă o stare interioară și ne face să visăm nemărginit.

Wednesday Addams - Spiral Art
Wednesday Addams - Spiral Art

Wednesday Addams, personajul mult îndrăgit de adolescenți este un amestec de mister și curaj, de intrigă și nonconformism. Descoperă-i personalitatea complexă, colorând. Wednesday Addams este ea însăși un simbol de artă gotică, iar cu spiral art vei fi încântat să îi poți contura portretul.  Spiral art este activitatea creativă pe care merită să o încerci. Este un do it yourself prin care poți crea tablouri, portrete cu care să decorezi orice încăpere. Vei aprecia nu doar rezultatul final, ci și procesul în sine, de colorat. Urmărește linia spiralei, da contur și culoare corespunzător spațiilor indicate.

Sophisticated (City tea drinking) - Pictură pe numere
Sophisticated (City tea drinking) - Pictură pe numere

Putere și feminitate într-o singură pictură pe numere! Sophisticated (City tea drinking) este despre calm și atitudine, siguranță, pozitivism. Fă ca acest tablou să devină oglinda ta zilnică. După opera originală semnată Roman Zaslonov City tea drinking, Sophisticated își propune să vă inspire zi de zi și să fie motivul pentru care veți aprecia arta mai mult și mai mult, dar și pictatul pe numere.  

Eager Desire - Pictură pe numere
Eager Desire - Pictură pe numere

În fața măreției naturii suntem mici. Suntem goi, dezgoliți de orice, suntem una cu frumosul. Bucurați-vă de o portretizare îndrăzneață a feminității și a plajei în pictura pe numere Eager Desire.

Nikola Tesla - Spiral Art
Nikola Tesla - Spiral Art

Nikola Tesla, un geniu absolut, primește recunoașterea mult meritată și în vremurile moderne actuale. Numai gândindu-ne ce moștenire impresionantă a lăsat lumii, influențe care continuă și în zilele noastre, îi dăm statutul pe care îl merită.  Dacă ești pasionat de domeniul în care Tesla a excelat, dacă îi apreciezi numele și munca, poți acum să îi definești și chipul. Cu maximă satisfacție îi poți colora portretul. Spiral art îți va permite să devii creator de portrete, chiar dacă nu ai abilități artistice. Urmărește spațiile imprimate și colorează. În semn de apreciere a muncii sale și a  contribuțiilor pe care le-a lăsat lumii, descoperă plăcerea  de a-i contura portretul.  Nikola Tesla spiral art se cere la final expus  ca pe tablou sau poster. Bucură-te de o muncă manuală, antrenantă și în egală măsură interesantă. Te va ajuta să conturezi imaginea unui personaj îndrăgit. 

Music is art (Vintage Electric Guitar) - Pictură pe numere
Music is art (Vintage Electric Guitar) - Pictură pe numere

Se spune că muzica este considerată hrana sufletului. Prin ea descoperim lumea perfectă, sunetul fericirii și perfecțiunea. Pictează pe numere Music is art (Vintage Electric Guitar) în numele acestor valori! Music is art este o reproducere după un artist contemporan, pe numele său  Abraham Szomor, creator al lucrării Vintage Electric Guitar. Este cu atât mai mult o mândrie să puteți avea acasă o creație celebră, cât și pentru că puteți contribui la acest proces și act de creație. Ghidați de numere, pictați și veți găsi satisfacția de a decora casa cu reproduceri după tablouri celebre, bine cotate și estimate la sume impresionant de mari. 

Garden roses - Pictură pe numere
Garden roses - Pictură pe numere

Compune din pensulă un buchet de flori înmiresmate. Garden roses este pictura pe numere ce păstrează vie în locuința ta vara și frumusețile tale. Refugiază-ți privirea într-un roz absolut!  

Country girl (Ţărăncuţă) - Pictură pe numere
Country girl (Ţărăncuţă) - Pictură pe numere

Country girl (Ţărăncuţă) este o pictură pe numere reproducere după o lucrare semnată Camil Ressu. Aici este redată imaginea simplă și de impact a omului simplu din bătătură, la munca câmpului. În postura dominantă, tânăra țărăncuța este conturată cu tot cu vigoarea și frumusețea vârstei sale. Pictați și măguliți-vă cu posibilitatea de a crea acasă cu efort propriu un tablou din marea galerie a capodoperelor.

Marilyn Monroe - Spiral Art
Marilyn Monroe - Spiral Art

Poate că nu există simbol mai bun și mai complex pentru frumusețea feminină și senzualitate ca Marilyn Monroe. Cunoscuta actriță, blonda perfectă, a impresionat cu talentul său și cu viața sa tumultuoasă. A fost iubită, admirată de toată lumea. Creează-i portretul și admir-o în fiecare zi. Chipul său este ascuns în spirala cu care te vei delecta. Urmărește-i linia ca un detectiv iscusit, colorează spațiile corespunzătoare și obții la final chipul îndrăgitei Marilyn Monroe.  Șpiral art îți oferă posibilitatea de a crea artă distrându-te. Portretul personajului favorit va prinde contur pe măsură ce colorezi și te bucuri de acest parcurs. 

Flowers & Pomegranates - Pictură pe numere
Flowers & Pomegranates - Pictură pe numere

Flowers&Pomegranates încântă simțurile. Mai întâi de toate pentru că te delectează vizual cu tonuri plăcute și mai apoi pentru că pictura pe numere odată finalizată te duce cu gândul la mirosul florilor și aroma fructelor. 

Divine protection (Protecție divină)- Pictură pe numere
Divine protection (Protecție divină)- Pictură pe numere

“Fără credință, omul rămâne un simplu animal rațional care vine de nicăieri și se-ndreaptă către nicăieri.” -Petre Țuțea. Credem în miracole pentru că ni s-a demonstrat de atâtea ori că minunile există. Divine protection, o pictură pe numere deosebită pe care o poți picta chiar tu.

Maleficent - Spiral Art
Maleficent - Spiral Art

Maleficent nu este doar un nume din celebrul film, ci un portret complex, cu o semnificație pe măsură. Este și tema acestei activități de tip spiral art ce te provoacă să colorezi linie după linie. Vrăjitoarea dornică de răzbunare, dură, cu un chip ce te duce cu gândul la blesteme, poate fi portretul pe care tu îl definești. Vei crea simplu și interesant chipul celei pe care o admiri pentru transformarea sa, pentru puterile sale întunecate.  Figura simbol pentru răzbunarea dusă până la capăt și totuși cu povestea sa despre iubire și iertare îți pot fi motivații să alegi acest portret. Te invităm să te bucuri de artă, altfel, conturând liniile spiralei. 

Beautiful Daisies - Pictură pe numere
Beautiful Daisies - Pictură pe numere

Margaretele sunt simbolul inocenței, al purității și al prieteniei. Încarcă-te cu energie pozitivă optând pentru pictura pe numere Beautiful Daisies. 

Colourful Lady - Pictură pe numere
Colourful Lady - Pictură pe numere

Colourful Lady este o pictură pe numere ce emană frumusețe și artă în același timp, totul corelat cu o combinație de culori menită să atragă toate privirile.

Gypsy girl (Tânăra țigancă) - Pictură pe numere
Gypsy girl (Tânăra țigancă) - Pictură pe numere

Gypsy girl (Tânăra țigancă) este o pictură pe numere reproducere după lucrarea lui Nicolae Grigorescu. Se știe că marele pictor a fost pasionat de creat portrete, iar aici frumusețea și inocența unui chip al unei tinere cu salbe la gât ies în evidență. Un port ce astăzi nu mai există, un stil unic și o rară frumusețe, totul înnobilat de faptul că a fost creat de un mare pictor sunt motivele pentru care veți picta cu drag, cu admirație.

Michael Jackson - Spiral Art
Michael Jackson - Spiral Art

Este chiar el, regele pop în spiral art!  Michael Jackson este emblematic pentru succesul în muzică, un nume cu greutate, un talent excepțional. Succesul său global în muzică i-a adus recunoașterea pe care o merită. A avut recorduri de vânzări pentru albumele sale. Când spui  Michael Jackson spui muzică și dans deopotrivă, coregrafii complexe, vibrații înalte, energie bună și mesaje puternice.  Muzica sa este atemporală, ca drept dovadă numele acestui artist este și în zilele noastre unul des amintit. Creionează cu pasiune și drag chipul său. Te invităm să descoperi  Michael Jackson spiral art. Ca și când te-ai teleporta în realitatea în care artistul cântă pe scenă, conturează portretul său. Spiral art te provoacă să urmezi atent linia spiralei pentru a colora corect spațiile indicate. Vei descoperi la final o imagine ce reproduce fidel chipul marelui artist. 

Dandelion art - Pictură pe numere
Dandelion art - Pictură pe numere

Dandelion art este pictura pe numere atât de expresivă. Fragilă, delicată este și o păpădie cu puful său precum dansul unei balerine. Pictați o altfel de interpretare artistică a dansului grațios de balerină superbă.

Harry Potter - Spiral Art
Harry Potter - Spiral Art

Fă și tu o magie ca Harry Potter! Cu puțină atenție și îndemânare, urmărind linia unei spirale, colorând corespunzător, poți crea ca prin magie portretul celebrului personaj Harry Potter. Pe măsură ce tabloul prinde contur vei dezvălui misterul ce se află în spatele liniilor. Similar posturii acestui personaj în decursul aventurilor sale, spiral art te provoacă să ții pasul cu aventura.  Dedicăm acest portret iubitorilor de magie, celor care nu ratează vreo șansă de a se bucura de ocazii minunate de a reîntâlni personajul mult iubit, Harry Potter. Pune imaginația la test și descoperă ce se află în spatele spiralei. Iar de colorat va fi o plăcere. Cu spiral art poți crea portretul detaliat al lui Harry Potter. Încearcă și convinge-te! 

The Strong Lion - Pictură pe numere
The Strong Lion - Pictură pe numere

O combinație inedită între nuanțele de gri și maro, The Strong Lion este pictura pe numere destinată celor puternici. Conturând-o cu atenție până la final, pictura pe numere va reprezenta un patrimoniu al puterii în locuință.

Set 4 pensule, cu păr de cămilă și mâner din lemn, Simply Daler Rowney
Set 4 pensule, cu păr de cămilă și mâner din lemn, Simply Daler Rowney

4 pensule în set, mărimi diferite, cu fir natural din păr de cămilă și mâner din lemn. Recomandate pentru acuarelă, tempera sau guașe. Sunt flexibile, ușor de folosit și la fel de ușor de spălat. A se curăța după fiecare utilizare. Nu se vând separat!  Caracteristici produs: Număr pensule: 4 Fir: natural, camilă Mâner: lemn  Formă: lată, rotundă  Tehnică: acuarelă, tempera, guașe  Setul conține: 2 pensule rotunde 2 pensule late shader

Holy night - Pictură pe numere
Holy night - Pictură pe numere

Se spune despre noaptea sfântă când lumea a câștigat un mântuitor că o stea a fost ghid către locul minunii. Holy night este pictura pe numere interpretare artistică a stelei călăuzitoare.

Elvis Presley - Spiral Art
Elvis Presley - Spiral Art

Îl știm după ritm, după titulaturi și după inconfundabilul chip - regele rock and roll, Elvis Presley! A avut o voce impresionantă, dar și o carismă cu care a cucerit publicul chiar și când șansele de a deveni celebru erau împotriva sa. Un stil artistic provocator, mișcări de dans ce ridicau controverse în anii 50, l-au făcut tot mai popular.  Omagiem cariera sa impresionantă, admirăm puterea sa creatoare, punem pe piedestal acest nume. Așadar, cu fiecare ocazie pe care o aveți bucurați-vă de E lvis Presley! Spiral art este o provocare distinctă, un mod jucăuș și interesant de a contura chipul acestui personaj.  Fie că te simți inspirat de acest personaj, fie că îl admiri, acum îl poți avea în preajmă mereu. Colorează spirala și ai un portret fidel recreat, atipic și totodată creativ. 

Sailing to the moon - Pictură pe numere
Sailing to the moon - Pictură pe numere

Sailing to the Moon, ca o evadare de la realitate, este pictura pe numere despre uniunea dintre lună și mare, în timp ce marinarul își croiește drum printre încercările vieții.

Paletă pictură, din lemn, ovală, 24-30cm, 30x40 cm
Paletă pictură, din lemn, ovală, 24-30cm

Paletă pentru mix de culori, pentru pictură, formă ovală. Realizată din placaj dens, ușor, cu decupaj rotund. Culoare cireș, nuanța lemnului neavând influență asupra culorilor folosite și mixate pe paletă Caracteristici produs:  Tip produs: paletă lemn  Formă: ovală  Culoare: cireș  Tehnică: ulei  Dimensiune:  24x30 cm

Happy snowman - Pictură pe numere
Happy snowman - Pictură pe numere

Nu e iarnă fără zăpadă și om de zăpadă în peisaj. Așadar în amintirea vremurilor copilăriei pictați pe numere și dați culoare unui Happy snowman.

Abraham Lincoln - Spiral Art
Abraham Lincoln - Spiral Art

Pasionat de istorie sau de personalități ale lumii? Descoperă portretul lui Abraham Lincoln, conturând spirala. Creează artă cu modelul spirală și un mod plăcut și simplu de a colora. Al 16-lea președinte al Statelor Unite cu figura sa impunătoare a rămas în memoria colectivă. Descoperă-i și tu portretul în format A2, urmărind detaliile din spiral art.  Spiral art este arta creativă, un mod inedit, captivant și intrigant în egală măsură de a crea un portret. Colorând liniile cu atenție vei da culoare și viață unui portret detaliat. Chipul memorabil al lui Ahraham Lincoln îl poți face chiar tu! Încearcă! 

Florid Death - Pictură pe numere
Florid Death - Pictură pe numere

Când totul pare lipsit de viață, orice pată de culoare susține renașterea. Este mesajul pe care îl transmite și Florid Death, pictura pe numere cu o abordare atipică.

Vernis lucios, picturi tempera sau acrilice, Atelier, 125 ml
Vernis picturi tempera sau acrilice, lucios, 125 ml sau 250 ml, Atelier

Vernis pentru picturile în tempera, acrilice, ulei sau documente. Are un efect complex asupra lucrărilor, oferă strălucire grație texturii sale lucioase. Scopul său principal rămâne însă acela de a proteja suprafața și a intensifica culorile.  Aplicare ușoară, în strat uniform sau chiar și dublu strat, de preferat cu o perie cu păr moale. Nu aplicați înainte de uscarea completă a unei picturi.   Diluați la nevoie sau curățați cu terebentină minerală. Caracteristici produs: Tip produs: vernis  Stare: lichidă  Textură: lucioasă  Tehnică: acrilic, tempera Cantitate: recipient 125 ml sau 250 ml Brand: Atelier 

Winter fairytale - Pictură pe numere
Winter fairytale - Pictură pe numere

Unde sunt zăpezile de altădată ne întrebăm adesea. Pentru că sărbătorile de iarnă fără zăpadă și bucuria de a face oameni de zăpadă parcă nu au farmec. Pictura pe numere Winter fairytale este despre cuplu de oameni de zăpadă parcă desprins din poveștile copilăriei de vis.

Don Corleone - Spiral Art
Don Corleone - Spiral Art

Don Vito Corleone, direct din lumea filmului în spiral art! Nașul, celebrul mafiot te provoacă să îi descoperi trăsăturile. Portretul său va fi noua ta pasiune și activitate creativă. Așa cum personajul celebru avea strategii, ține pasul cu linia spiralei și strategic colorează.  Un personaj cu principii, care prețuia loialitatea și familia, Don Corleone va trona și în casa ta! Un portret cu care te poți mândri, pentru că l-ai creat pas cu pas. Liderul mafiei italiene este înfățișat în spiral art într-o postură demnă de personaj și de autoritatea pe care o are. 

Vernis lucios, picturi ulei, Atelier, 125 ml
Vernis picturi ulei, lucios, 125 ml, Atelier

Vernisul protejează pictura de praf și alte particule, menținând calitatea lucrării în timp. Vernis Atelier este special pentru picturile în ulei. Are o textură lucioasă, pelicula transparentă ce se va forma pe suprafața picturii va acționa ca o barieră împotriva factorilor ce pot degrada culorile sau pot afecta intensitatea acestora.  Aplicați numai după uscare completă și în profunzime a lucrării, după 6 sau 12 luni de la realizarea acesteia. Poate fi aplicat în dublu strat. Poate fi curățat cu esență de petrol sau diluant nitro.   Caracteristici produs: Tip produs: vernis  Stare: lichidă  Textură: lucioasă  Tehnică: ulei Cantitate: recipient 125 ml  Brand: Atelier   

Spiral Art cu Poza TA
Spiral Art cu Poza TA

Îți propunem un alt tip de activitate inedită pentru timpul tău liber. Dacă ai încercat până acum spiral art de la Pictorul Fericit, acum ai șansa să te pui pe tine în prim plan. Va fi un proiect creativ de suflet. Cu o imprimare de calitate, în kit complet cu markerele necesare, spiral art personalizat cu poza ta îți va permite să te bucuri de artă și totodată de o activitate relaxantă. Bonus, la final, descoperă portretul tău definit altfel. Îl poți expune și înrăma, îl poți oferi cadou, cert este că îți poți crea amintiri unice. Poți transforma fotografia ta sau a unei persoane dragi din viața ta într-un tipar de colorat, o schiță tip spirală. Poate fi la fel de bine vorba de chipul animalului de companie.  Portretul se va transforma, ca prin magie, cu fiecare linie și spațiu colorat. Liniile spiralei formează apoi o imagine de ansamblu care te surprinde și te emoționează.  IMPORTANT Te rugăm să încarci o poză cât mai clară și detaliată pentru a putea fi transformată cu succes în spiral art. Aceasta trebuie să fie tip portret. 

Gorgeous mermaid - Pictură pe numere
Gorgeous mermaid - Pictură pe numere

Din inima mării, din infinitatea oceanului, sirena vine să ne delecteze. Un personaj fantezist care captivează - aceasta este pictura pe numere Gorgeous mermaid.

Powerful butterfly - Pictură pe numere
Powerful butterfly - Pictură pe numere

Powerful butterfly, o pictură pe numere plină de încărcătură emoțională pozitivă, este ideală pentru cei ce sunt fermecați de zborul fluturilor. Multitudinea de culori pe care aceștia le prezintă încântă privirea și starea interioară, deopotrivă.

Albert Einstein - Spiral Art
Albert Einstein - Spiral Art

Portretul lui Albert Einstein, celebrul fizician câștigător al Premiului Nobel, o inspirație pentru toate generațiile de fizicieni, poate trona și în casa ta. Creează-i portretul într-o manieră simplă și creativă, prin spiral art. Cu fiecare linie definită din această spirală prinde contur și viață. Dezvăluie întreg portretul său, conturând corespunzător spirala.  Un simbol al geniului, un personaj cunoscut de toată lumea și apreciat pentru moștenirea pe care ne-a lăsat-o, cel care a revoluționat modul în care înțelegem universul este geniul pe care îl poți desena și tu.  Albert Einstein spiral art este activitatea pe care ți-o recomandăm, un mod simplu și inedit de a colora cu folos, pentru a crea un portret unic. 

Zebra with Sunglasses - Pictură pe numere
Zebra with Sunglasses - Pictură pe numere

O pictură pe numere perfectă atât pentru copii, cât și pentru adulți, Zebra with SunGlasses este un tablou vesel care vă va capta încă de la prima atingere cu pensula.

Diluant inodor, înlocuitor terebentină, 125 ml, Atelier
Diluant inodor pentru culori ulei, înlocuitor terebentină, 125 ml sau 250 ml, Atelier

Diluant pentru culori ulei sau curățarea tuturor instrumentelor cu care pictați. Nu are miros puternic de solvent, ideal pentru cei sensibili la mirosurile puternice. Poate fi utilizat în siguranță în spații închise.  Înlocuiește cu succes terebentina, rafinat, poate reduce din vâscozitatea culorilor de ulei. Are o putere medie de diluare și se evaporă mediu/lent. Nu folosiți în exces, caz în care pot să apară pete maronii pe zona unde ați aplicat diluantul.  Caracteristici produs: Tip produs: diluant  Stare: lichidă  Evaporare: mediu/lent  Cantitate: recipient 125 ml sau  250 ml Brand: Atelier 

Italian Streets - Pictură pe numere
Italian Streets - Pictură pe numere

Ce zici de o plimbare imaginară pe aleile pitorești din Italia? Ai ocazia să o faci prin pictura pe numere Italian Streets. Vei descoperi o arhitectură care te va cuceri!

Bending (Plecăciune) - Pictură pe numere
Bending (Plecăciune) - Pictură pe numere

Se spune despre floarea soarelui că și-a căpătat numele tocmai pentru că este supusă astrului, se îndreaptă mereu după soare. La apus pare însă că deplânge dispariția soarelui. I se închină acestuia, moment imortalizat în pictura pe numere Bending (Plecăciune).

Sunflower Sunshine - Goblen cu diamante
Sunflower Sunshine - Goblen cu diamante

Când zilele îți par plictisitoare și stresante, adu-ți aminte de goblenul cu diamante. Sunflower Sunshine este buchetul de floarea-soarelui ce îți va însenina ziua. Într-un cadru atât de realist, vaza cu astfel de flori va străluci când o vei finaliza de conturat cu mărgele.   Setul conține: 1x pânză adezivă cu contur 40x50 cm 1x șasiu de lemn mărgele strălucitoare 1x tăviță pentru ordonarea mărgelelor 1x stilou pentru lipirea mărgelelor

Produsele 1-60 din 710
Sus