Ziare: Hotnews | Newsro | Digi24 | Stirile Protv | Cotidianul | Jurnalul | Mediafax | Ziarecom | Gandul | Europalibera | Observatornews | Romaniatv | 60m | Bizbrasov | Litera9 | Newsbv | Brasovmetropolitan | Realitateadebrasov | Adevarul Brasov | Brasovnet | Realitateadecovasna | Mesageruldecovasna | Ardeal24 | Descopera | Contributors | G4media | Panorama | Ziarul financiar | Economica.net | Project-e | Wall-street | N-tv-de-panorama | N-tv-de-economie

Stiri Diverse

3. Efectul neașteptat al unui îndulcitor comun asupra sistemului imunitar. Speranță pentru cei cu boli autoimune

20.03.2023 11:57 - Un studiu recent asupra unui îndulcitor artificial comun, folosit inclusiv în băuturile de tip ”diet”, dar nu numai, a scos la iveală un efect ciudat pe care acesta îl are asupra sistemului imunitar. (Stirile Protv)

Vezi stirea »

4. Echinocțiu de primăvară 2023. Locul de pe Pământ unde azi Soarele plutește deasupra orizontului. Începe primăvara astronomică

20.03.2023 11:14 - Primăvara astronomică începe în 2023 luni, 20 martie, dată care marchează „echinocțiu de primăvară” în emisfera nordică. Dar ce este echinocțiul de primăvară, ce semnifică acest moment și ce implicații are, citiți în rândurile de mai jos. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

7. Un bărbat transporta în bagaj un adevărat pericol pentru oameni și mediu. Ce au descoperit polițiștii din aeroport

20.03.2023 08:41 - Serviciul Vamal și Protecția Frontierei din SUA a descoperit șase melci gigant din Africa în bagajul unui pasager care tocmai aterizase pe Aeroportul din Detroit. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

8. Doar persoanele cu IQ ridicat pot descoperi litera care este în plus, în 21 de secunde, în această imagine

20.03.2023 08:02 - Testează-ți abilitățile cognitive cu acest joc complicat care te provoacă să găsești litera impostoare X ascunsă în aceste Y-uri colorate în doar 21 de secunde – dacă o faci, ai un IQ ridicat. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

9. Mii de vizitatori și 100 de artiști la International Tattoo Fest Iași. Au fost create tatuaje spectaculoase

20.03.2023 07:53 - 100 de artiști tatuatori, din toată lumea, şi-au arătat talentul la International Tattoo Fest Iași şi au creat desene spectaculoase. Personaje celebre au fost reproduse pe pielea doritorilor, în cele trei zile ale festivalului. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

10. Vremea însorită a scos ieșenii la camping în pădure. Cei mai curioși copii au învăţat să facă vase din lut

20.03.2023 07:34 - La Iaşi, ziua de duminică, însorită și caldă, a fost sărbătorită în familie. Zeci de oameni au mers la un brunch cu deserturi sănătoase, într-o zonă de camping de la marginea pădurii Bârnova. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

11. Echitația devine tot mai populară în România. Multe centre au ajuns adevărate complexuri turistice

20.03.2023 07:22 - Un sport prinde din ce în ce mai mult la români, în ultimii ani: echitația. Așa se face că multe centre au ajuns adevărate complexuri turistice, unde puteți găsi și spa, restaurante sau cazări de lux. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

13. Concursul ”Peria de aur”. La Bruxelles s-au întrecut cei mai iscusiți lustruitori de pantofi

19.03.2023 19:16 - La Bruxelles, în acest weekend a avut loc una dintre cele mai neobișnuite competiții de lustruit pantofii. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

15. Ce a descoperit în spatele tapetului un bărbat care își renova bucătăria. Și-a verificat imediat toți pereții casei

19.03.2023 15:56 - Un bărbat a descoperit picturi murale vechi de 400 de ani, ascunse în zidurile casei sale, în timpul unei renovări. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

17. VIDEO. Momentul în care o prezentatoare meteo leșină în direct, sub privirile îngrozite ale colegilor

19.03.2023 11:50 - O prezentatoare meteo de la o televiziune locală din Los Angeles a leșinat brusc, în direct, chiar înainte de a transmite datele despre vreme. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

19. O nouă expoziție „Art Safari”, în Centrul Vechi al Capitalei. Vizitatorii, întâmpinați cu muzică simfonică. „Este fascinant”

19.03.2023 08:09 - O seară în compania artei și a iubitorilor ei. Asta promite expoziția „Art Safari”, găzduită în Centrul Vechi al Capitalei. Este o experiență complexă, care ne poartă prin arta românească și spaniolă din secolul trecut. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

20. Cât costă un zbor cu parapanta. „Cel mai vechi vis al omenirii, sa zboare ca o pasăre"

19.03.2023 07:48 - Cei mai mulți dintre noi aleg să petreacă weekend-ul într-un loc special, la aer curat. Alții, mai curajoși și dornici de senzații tari, preferă o experiență în aer. Așa că aleg un zbor cu parapanta. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

21. De ce se văruiesc pomii. Cel mai bun moment în care trebuie aplicată soluția

18.03.2023 19:55 - Văruirea pomilor este un obicei vechi, pus în aplicare toamna și primăvara și are mai multe scopuri. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Diverse'

Vezi stirea »

Stiri externe

22. Oficialii ruși au fost îndemnați să își „arunce” iPhone-urile din motive de securitate

20.03.2023 11:50 - Oficialilor ruși li s-a interzis să folosească iPhone-uri din motive de securitate, a informat presa rusă, informează Sky News.  (Stirile Protv)

Vezi stirea »

23. Mandat de arestare împotriva lui Putin: China cere Curţii Penale Internaţionale să evite ''dubla măsură''

20.03.2023 11:42 - China a cerut luni Curţii Penale Internaţionale (CPI) să evite "dubla măsură", după emiterea de către acest tribunal a unui mandat de arestare împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin, potrivit AFP şi Reuters, scrie Agerpres.  (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

24. Ucrainenii urmăresc cu îngrijorare vizita președintelui chinez în Rusia

20.03.2023 10:42 - Vizita de două zile a preşedintelui Xi Jinping la începutul acestei săptămâni la Moscova suscită temeri la Kiev, preocupat că Beijingul, aliatul strategic al Rusiei, s-ar putea decide în cele din urmă să-i livreze acesteia arme. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

25. Obligaţiuni Credit Suisse în valoare de peste 17 miliarde de dolari nu mai au nicio valoare

20.03.2023 10:03 - Deţinătorii de obligaţiuni emise de Credit Suisse Group AG au suferit pierderi istorice după ce preluarea băncii elveţiene de către UBS Group AG a dus la ştergerea valorii pentru aproximativ 17,3 miliarde dolari de obligaţiuni riscante, scrie Bloomberg. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

26. Delir în Rusia. Medvedev a amenințat cu un atac cu rachete asupra clădirii Curții Penale Internaționale

20.03.2023 09:57 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a amenințat cu rachete Curtea Penală Internațională (CPI), care a emis un mandat de arestare pe numele președintelui Vladimir Putin. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

27. Traseul parcurs de Vladimir Putin în Mariupol, orașul care s-a aflat cel mai mult timp sub asediu | GALERIE FOTO

20.03.2023 09:36 - Președintele rus Vladimir Putin a făcut prima sa vizită în Mariupol, orașul din Ucraina care s-a aflat cel mai mult timp sub asediu. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

29. Descoperirea ”extraterestră” făcută într-un parc național. Oamenilor de știință nu le-a venit să creadă

20.03.2023 08:27 - O rețea de peșteri incredibilă a fost descoperită la 700 de metri sub un parc național. Imagini uluitoare arată o piscină albastră – care nu a mai fost văzută vreodată de oameni – găsită în adâncurile Parcului Național Carlsbad Caverns din New Mexico. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

30. În Tasmania, unele biserici sunt scoase la vânzare. Lăcașurile de cult "din ofertă" vin la pachet și cu cimitirul aferent

20.03.2023 07:45 - În Tasmania unele biserici sunt scoase la vânzare. Lăcașurile de cult "din ofertă" nu mai sunt folosite de ceva vreme, iar autoritățile locale s-au gândit să le facă utile. Și nu duc lipsă de clienți. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

31. Banca elvețiană cu tradiție, Credit Suisse, ajunsă în pragul colapsului va fi preluată de rivala UBS

20.03.2023 07:36 - Răsturnare de situaţie în cazul băncii elveţiene Credit Suisse, care va fi preluată de cea mai mare bancă din Elveția, UBS.   (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

32. Kim Jong-Un a condus exerciţii de simulare a unui contraatac nuclear. Este a patra demonstraţie de forţă într-o săptămână

20.03.2023 07:13 - Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a condus, în ultimele două zile, exerciţii militare de simulare a unui contraatac nuclear, care au inclus şi lansarea unei rachete balistice cu „focos nuclear fals”. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

33. Putin și Jinping se întâlnesc, luni, la Moscova. „Rusia şi China construiesc punţi la propriu şi la figurat”

20.03.2023 07:09 - Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a exprimat duminică „aşteptările mari” de la discuţiile cu liderul chinez Xi Jinping înaintea vizitei acestuia în Rusia. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

34. Anunț oficial. Cum se răzbună Rusia, după ce Curtea Penală Internațională a emis mandat de arestare pe numele lui Putin

19.03.2023 21:46 - Șeful Comitetului de Investigații al Rusiei, Alexander Bastrykin, a cerut instituției pe care o conduce să realizeze o evaluare juridică, după ce Curtea Penală Internațională a emis mandat de arestare pe numele lui Putin.    (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

35. VIDEO. Un grup de palestinieni a atacat o mașină cu 2 turiști germani, crezând că sunt israelieni sub acoperire

19.03.2023 20:52 - Câțiva palestinieni au atacat, sâmbătă, o maşină cu doi turişti germani, în orașul Nablus, crezând că erau soldaţi israelieni sub acoperire, informează Times of Israel, potrivit News.ro.    (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri externe'

Vezi stirea »

Stiri actuale

37. Jaf la o benzinărie din Brăila. Un hoț a amenințat vânzătoarea cu un cuțit și a furat 10.000 de lei

20.03.2023 10:25 - Un jaf a avut loc la o benzinărie de lângă stațiunea Lacu-Sărat, județul Brăila, duminică seară. O persoană cu o cagulă pe față a amenințat vânzătoarea cu un cuțit. (Stirile Protv)

Vezi stirea »

38. Jaf la o benzinărie din Brăila. Un hoț a amenințat vânzătoarea cu un cuțit și a furat 10.000 de lei

20.03.2023 10:25 - Un jaf a avut loc la o benzinărie de lângă stațiunea Lacu-Sărat, județul Brăila, duminică seară. O persoană cu o cagulă pe față a amenințat vânzătoarea cu un cuțit. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

39. Cum vrea Nicușor Dan să transforme Cheiul Dâmboviței. Va deveni „un traseu de promenadă urbană”

20.03.2023 10:03 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe contul său de Facebook, duminică seară, că vrea să transforme Cheiul Dâmboviței într-un „adevărat spațiu public destinat petrecerii timpului liber”. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

40. Dezvoltatorii imobiliari vor fi obligați să monteze stații de încărcare pentru mașinile electrice, în blocurile noi

20.03.2023 10:03 - Dezvoltatorii imobiliari vor fi obligați să monteze stații de încărcare pentru mașinile electrice, în blocurile noi de locuințe. Cel puțin asta prevede un proiect lansat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.  (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

41. Incendiu la terasa unui bloc din Rahova. Au fost afectați 1.500 de metri pătrați

20.03.2023 09:49 - Un incendiu la terasa unui bloc din Rahova, București, a avut loc luni dimineață. Două persoane care au suferit atacuri de panică sunt în grija ambulanțelor. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

42. Singura fabrică românească de ciocolată, Galactic din Baia Mare, și-a cerut insolvența

20.03.2023 09:24 - Singura fabrică românescă de ciocolată, Galactic, care produce de 25 de ani, și-a cerut insolvența, prin firma care o administrează, Food Land Galactic, anunță 2M News. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

45. Protest în Gorj. Sătenii din mai multe localități s-au săturat de gropile din asfalt. „Mașini de 40 de tone băgate pe șosea”

20.03.2023 07:34 - Sătui de halul în care a ajuns o șosea din Gorj, sătenii din mai mute localități au declanșat un protest. 100 de mașini au format duminică o coloană care a parcurs întreg drumul, cu viteză mică. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

46. Inteligența artificială va fi studiată și la universitățile din România. De când ar urma să fie introdusă specializarea

20.03.2023 07:23 - Discutăm din ce în ce mai mult despre inteligența artificială, domeniu care va fi studiat în curând și în universitățile de la noi. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

47. Ce a pățit un șofer din Galați care a făcut drifturi în plin trafic, în miezul zilei

20.03.2023 07:20 - Un șofer de 31 de ani din Galați a rămas fără permis după ce s-a dat în spectacol chiar în fața intrării principale a combinatului siderurgic. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

48. Atenționare MAE de călătorie în Franța. S-au anulat foarte multe zboruri

19.03.2023 21:55 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, duminică seara, o atenționare de călătorie valabilă pentru Franța, din cauza anulării mai multor zboruri.  (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

49. Obiectele pe care românii le abandonează cel mai des pe aeroport. Ce a lăsat o persoană pe Otopeni

19.03.2023 19:40 - În fiecare lună mii de obiecte sunt uitate, şi chiar abandonate, pe aeroporturile din toată ţara. Cele mai multe sunt bagaje, pentru care oamenii află la îmbarcare că trebuie să plătească. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

50. Cum a scăpat cu viață tânăra care a căzut într-o prăpastie, în Valea Rea. Plecase la drumeție cu prietenul ei

19.03.2023 19:35 - Turiștii care nu se echipează corespunzător când merg pe munte se expun unor pericole nebănuite. Așa s-a întâmplat și în cazul unei tinere de 25 de ani care a scăpat cu viață după ce a căzut într-o prăpastie, în Bucegi. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

51. Pățaniile mai multor șoferi păcăliți la serviceuri auto. Un mecanic poate câștiga chiar și 7.000 de lei pe lună

19.03.2023 19:31 - Amenzi record de peste 3,5 milioane de lei pentru service-uri din toată țara, după verificările făcute de Protecția Consumatorului în urma a mii de plângeri. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri actuale'

Vezi stirea »

Evaluare nationala 2022

52. Simulare Evaluare Naționala 2023. Subiectele și barem la Limba și literatura română

20.03.2023 07:16 - Elevii claselor a VIII au susținut, astăzi, simularea Evaluării Naționale 2023 la Limba și literatura română. Subiectele și baremele de corectare de la Limba română vor fi publicate pe site-ul edu.ro în cursul zilei.   (Stirile Protv)

Vezi stirea »

iBani

53. ANALIZĂ iBani. Cum s-a ajuns la criza bancară globală și ce efecte ar putea avea în România

20.03.2023 10:34 - Ultima săptămână a fost de foc pentru sectorul bancar global. După falimentul băncii americane Silicon Valley Bank, cel mai mare din 2008 încoace, și banca Credit Suisse are mari probleme.    (Stirile Protv)

Vezi stirea »

iLikeIT

54. iLikeIT. Emisiunea integrală din 18 martie 2023

20.03.2023 10:23 - iLikeIT. Emisiunea integrală din 18 martie 2023    (Stirile Protv)

Vezi stirea »

55. Ce știe să facă noua versiune de inteligență artificială ChatGPT, ”îmbunătățită”, ajunsă la numărul 4

20.03.2023 09:56 - Microsoft aduce inteligența artificială în celebrul Office. Aceasta aplicație poate fi pusă să scrie, să ia notițe în timpul întâlnirilor sau să scrie emailuri.   (Stirile Protv)
Tags: 'iLikeIT'

Vezi stirea »

56. Funcțiile ascunse ale Google Maps pe care oricine ar trebui să le știe

20.03.2023 09:29 - Google Maps este una dintre cele mai utilizate aplicații. Are toate informațiile de care aveți nevoie, însă știați că există funcții uimitoare în cadrul aplicației? (Stirile Protv)
Tags: 'iLikeIT'

Vezi stirea »

57. Aplicația prin care poți afla, în funcție de simptome, care sunt problemele de sănătate. Cum funcționeză

20.03.2023 08:11 - Fiindcă drumul de la o idee la produsul final poate fi lung și anevoios, universitățile tehnice din țară și-au propus să îi ajute pe studenți. (Stirile Protv)
Tags: 'iLikeIT'

Vezi stirea »

58. Șeful OpenAI recunoaște că este „puțin speriat" de ChatGPT. Ce îl îngrijorează cel mai tare la inteligența artificială

19.03.2023 13:25 - CEO-ul din spatele companiei care a creat ChatGPT, Sam Altman, consideră că inteligența artificială va remodela societatea și că „va fi în curând cea mai importantă tehnologie pe care umanitatea a dezvoltat-o până acum”. (Stirile Protv)
Tags: 'iLikeIT'

Vezi stirea »

Romania, te iubesc!

59. România, te iubesc. Emisiunea integrală din 19 martie 2023

20.03.2023 10:19 - România, te iubesc. Emisiunea integrală din 19 martie 2023    (Stirile Protv)

Vezi stirea »

60. Fără curent și încălzire sau cu locuințele distruse. Cum arată viețile ucrainenilor după un an de război

19.03.2023 18:29 - „Oamenii Ucrainei”, partea a III-a. Urmările războiului din Ucraina sunt copleșitoare. Zeci de mii de oameni – militari și civili – și-au pierdut viața, mii de case au fost distruse, iar economia țării s-a redus cu peste 30%. (Stirile Protv)
Tags: 'Romania, te iubesc!'

Vezi stirea »

61. Cofetari, profesori sau avocați de succes, deveniți peste noapte soldați curajoși. Cine sunt oamenii care apără Ucraina

19.03.2023 18:25 - „Oamenii Ucrainei”, partea a II-a. Din cofetari, oameni de afaceri sau profesori, peste noapte, sute de mii de ucraineni s-au transformat în soldați, hotărâți să-și apere țara în fața invaziei rusești. (Stirile Protv)
Tags: 'Romania, te iubesc!'

Vezi stirea »

63. Cum arată viața ucrainenilor la un an de la începerea războiului, duminică seară, la „România, te iubesc”

18.03.2023 19:25 - La un an de la invazia Rusiei în Ucraina, milioane de oameni își continuă viața în război. Ucrainenii merg la școală sau la serviciu în timp ce rușii îi bombardează și soldații mor luptând pe front. (Stirile Protv)
Tags: 'Romania, te iubesc!'

Vezi stirea »

Stiri Sociale

64. Forța de muncă, din ce în ce mai scumpă în România. Domeniile unde se oferă salarii mai mari de 2.000 de euro net

20.03.2023 07:59 - Forța de muncă este din ce în ce mai scumpă în România. Un inconvenient pentru patroni, dar un mare plus pentru cei care își caută un job. (Stirile Protv)

Vezi stirea »

66. Începe sezonul amenajării grădinilor. Operațiunea costă o mică avere, dacă apelăm la profesioniști

18.03.2023 19:30 - Luna martie deschide sezonul amenajării grădinilor, o adevărată bucurie pentru cei care au un petic de curte. Operațiunea costă o mică avere, dacă apelăm la profesioniști, dar cu răbdare, muncă și documentare o putem aranja și singuri.    (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Sociale'

Vezi stirea »

Doctor de bine

67. De ce este important să mâncăm puțin din toate. Explicațiile unui medic

20.03.2023 07:41 - Recomandarea „puțin din toate” are o explicație chimică. Din cât mai multe tipuri de alimente, consumate zilnic, dar și din diversitatea surselor de apă - ne luăm toate mineralele. Cu ajutorul acestora ne bate inima. Dar și respirăm. (Stirile Protv)

Vezi stirea »

68. Doctor de bine. Emisiunea integrală din 19 martie 2023

19.03.2023 11:01 - Doctor de bine. Emisiunea integrală din 19 martie 2023 (Stirile Protv)
Tags: 'Doctor de bine'

Vezi stirea »

69. Ce se întâmplă cu pancreasul atunci când mâncăm prea multă mâncare. Explicațiile medicilor specialiști

19.03.2023 10:49 - Două organe din cavitatea abdominală fac legea și în privința riscului cardiovascular. Ne uităm la ficat, în legătură directă cu pancreasul. Între aceste organe găsim rute directe. (Stirile Protv)
Tags: 'Doctor de bine'

Vezi stirea »

70. România este în prima clasă de risc în privința aterosclerozei. Ce este această boală și ce riscuri aduce

19.03.2023 10:48 - Alergați toată ziua? Nu cu mașina. Nivelul colesterolului rău, numit LDL colesterol, va fi în jur de 30. Puțin. Bineînțeles, că nu alergă nimeni non-stop.   (Stirile Protv)
Tags: 'Doctor de bine'

Vezi stirea »

71. Cum are corpul de suferit atunci când facem foamea să slăbim și nu respectăm cele trei mese pe zi

19.03.2023 10:46 - Fac foamea să slăbesc. Sau nu am avut timp să mănânc o zi întreagă. În tot acest timp, creierul cere zahăr. Și organismul reușește să i-l dea chiar dacă faceți foamea. (Stirile Protv)
Tags: 'Doctor de bine'

Vezi stirea »

72. Cum apare ficatul gras la vârstă mică. Între 7 și 9 ani e perioada cea mai periculoasă pentru obezitate

19.03.2023 10:43 - Cum pot să repar ficatul gras? Scad între 10 și 15% din greutatea corporală. Rezultă că și grăsimea depusă în ficat scade. (Stirile Protv)
Tags: 'Doctor de bine'

Vezi stirea »

73. Ce se întâmplă în corp atunci când ronțăim toată ziua și nu respectăm cele trei mese pe zi

19.03.2023 10:39 - Mult zahăr cere creierul. În fiecare secundă. Organismul reușește să-i dea constant zahăr. Din sânge. Îl numim glicemie. (Stirile Protv)
Tags: 'Doctor de bine'

Vezi stirea »

Vremea

74. Vremea azi, 20 martie. Temperaturile continuă să crească. Avem vreme schimbătoare: pe seară apar câteva ploi

20.03.2023 07:20 - Luni temperaturile continuă să crească. Avem vreme schimbătoare: pe seară apar câteva ploi în jumătatea nordică, la peste 2000 de metri poate că ninge sau cade lapoviţă, iar vântul are intensificări în sud-est şi la munte. (Stirile Protv)

Vezi stirea »

75. Cum va fi vremea de Paște. Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

19.03.2023 21:28 - Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iată cum va fi vremea la începutul lunii aprilie și de Paște. (Stirile Protv)
Tags: 'Vremea'

Vezi stirea »

Stiri Politice

76. Ministrul Virgil Popescu, despre întârzierea facturilor de la Hidroelectrica: Vă pot confirma că nici eu nu am primit

19.03.2023 21:29 - Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat duminică seara, despre întârzierea facturilor la energie, că poate confirma că nici el nu a primit acasă factura, în Turnu-Severin, de la Hidroelectrica.    (Stirile Protv)

Vezi stirea »

Horoscop cu Neti Sandu

78. Horoscop 20 martie 2023, cu Neti Sandu. E posibil să vină o sumă mai mare de bani pentru nativii unei zodii

19.03.2023 20:53 - Horoscop 20 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv. Avem energie, ştim încotro s-o direcţionăm şi să facem ca lucrurile să capete culoare, să creăm o viaţă nouă, şi mai bună.   (Stirile Protv)

Vezi stirea »

79. Horoscop 19 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia luată prin surprindere de o declarație de dragoste

18.03.2023 21:08 - Horoscop 19 martie prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi echilibrată. Se poate sa înțelegeți și de la sine și cu ajutorul altora ce s-a întâmplat la un moment dat și o să știți ce aveți de făcut în continuare. (Stirile Protv)
Tags: 'Horoscop cu Neti Sandu'

Vezi stirea »

Stiri Educatie

80. Florin Panait are 44 de ani, patru copii și este clasa I. Programul prin care românii se pot înscrie din nou la școală

19.03.2023 19:26 - Oricine merită o șansă la educație, dar în România nu o primesc decât cei norocoși. Printr-un program al Ministerului Educației sunt școlarizați cei care n-au învățat la vreme nici măcar alfabetul, ori au abandonat cursurile. (Stirile Protv)

Vezi stirea »

81. Motivul pentru care un pensionar din Oradea s-a înscris la facultate, la aproape 70 de ani. „Am învăţat atât de mult”

19.03.2023 10:50 - Universitatea din Oradea are un student atipic, în vârstă de 69 de ani, artist plastic de-o viaţă, dar care abia acum urmează cursurile Facultăţii de Arte Vizuale. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Educatie'

Vezi stirea »

Loto 6/49

82. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc. Numerele extrase duminică, 12 martie 2023

19.03.2023 18:55 - Loteria Română a organizat, duminică, noi trageri la Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc.    (Stirile Protv)

Vezi stirea »

Stiri Economice

83. Financial Times: UBS Group a cumpărat banca elvețiană Credit Suisse cu peste 2 miliarde de dolari

19.03.2023 19:28 - UBS Group a acceptat să cumpere gigantul bancar elvețian Credit Suisse, după ce și-a majorat oferta la peste 2 miliarde de dolari, relatează Financial Times, potrivit Reuters.   (Stirile Protv)

Vezi stirea »

Stirile Protv: Stiri Economice Stiri MondeneStiri SanatateStiri Turism

84. Primarul Clujului, Emil Boc, cumpără 18 autobuze electrice cu 16 milioane de euro: ”Urmărim creșterea calității vieții”

18.03.2023 21:11 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat că a semnat contractul de furnizare pentru 18 autobuze electrice articulate, cu o valoare de 16 milioane de euro, bani obţinuţi din fonduri europene.  (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Economice'

Vezi stirea »

85. Facturile la gaze vor fi mai ușor de citit. Ce modificări vor fi făcute din luna aprilie

18.03.2023 19:11 - După modelul facturilor la energie electrică și cele pentru gaze vor fi mai ușor de citit. Din luna aprilie prima pagină a facturii va avea mai puține date.    (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Economice'

Vezi stirea »

Stiri Mondene

86. Apariție surprinzătoare. Un actor de la Hollywood a fost de nerecunoscut într-o emisiune TV | GALERIE FOTO

19.03.2023 15:43 - Un actor celebru de la Hollywood a apărut în cadrul unei emisiuni TV cu două look-uri care i-au schimbat total înfățișarea. (Stirile Protv)

Vezi stirea »

Stirile Protv: Stiri Mondene Stiri SanatateStiri Turism

87. Steven Seagal: "Mai mult de jumătate dintre oamenii din America iubesc, de fapt, Rusia și îi iubesc pe ruși”

19.03.2023 15:18 - Coreea de Nord îl are pe Dennis Rodman. Rusia îl are pe Steven Seagal. Actorul din "Under Siege" a fost decorat cu medalia Ordinul Prieteniei după ce l-a susținut continuu pe președintele Vladimir Putin chiar și pe fondul invaziei din Ucraina.   (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Mondene'

Vezi stirea »

88. Cum arată acum Thalia. Artista de 51 de ani are un corp de invidiat | GALERIE FOTO

18.03.2023 18:25 - Ariadna Thalia Sodi Miranda, cunoscută cu numele de scenă Thalia, este o cântăreaţă, compozitoare, producătoare, actriţă şi antreprenoare, considerată una dintre cele mai de succes şi influenţi artişti mexicani din întreaga lume. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Mondene'

Vezi stirea »

89. Actorul Macauley Culkin este tată pentru a doua oară. Logodnica sa a născut în secret, în urmă cu 3 luni

18.03.2023 17:44 - Surpriză! Brenda Song și Macaulay Culkin au devenit părinți pentru a doua oară, dar în secret, la sfârșitul anului trecut, iar presa americană a aflat abia acum.  (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Mondene'

Vezi stirea »

Stiri Turism

91. Vești proaste pentru cei care merg la Roma. Ce taxe impun autoritățile locale

18.03.2023 19:41 - Costuri suplimentare pentru cei care și-au planificat o vacanță la Roma. Pentru a vizita Panteonul, turiștii vor plăti curând o taxă de cel mult cinci euro. (Stirile Protv)

Vezi stirea »

Stirile Protv: Stiri Turism

92. Pasionații sporturilor de iarnă se bucură de ultimele zile pe pârtie. „E cea mai frumoasă perioadă din an”

18.03.2023 19:33 - Deși primăvara se pregătește să se instaleze, pentru iubitorii de schi încă mai sunt speranțe. În Poiana Brașov, de exemplu, pasionații sporturilor de iarnă se bucură de ultimele zile pe pârtie. (Stirile Protv)
Tags: 'Stiri Turism'

Vezi stirea »

Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste doar tehnologie publicata in site-ul ziarului sursa (Stirile Protv) si aplica filtre de cautare asupra cuvintelor din textele stirilor. Rezultatul este afisat unitar pentru toate ziarele. Pentru a nu supraincarca site-ul ziarului pentru fiecare cititor, Cititorul-de-Stiri-Invoiala foloseste un sistem de cache a fisierului cu stiri, un timp de expirare dupa 3600 secunde. Cititorul-de-Stiri-Invoiala prezinta informatia in forma originala si nu modifica textele sau imaginile. Filtrele folosite sunt utilizate pentru a ascunde stirea daca contine anumite cuvinte in textul ei. Filtrul de "ascundere de imagine" nu include imaginea in pagina, deci nu forteaza dispozitivul dvs. sa incarce mai multe informatii. Succes la citit!

 

Ziare: Hotnews | Newsro | Digi24 | Stirile Protv | Cotidianul | Jurnalul | Mediafax | Ziarecom | Gandul | Europalibera | Observatornews | Romaniatv | 60m | Bizbrasov | Litera9 | Newsbv | Brasovmetropolitan | Realitateadebrasov | Adevarul Brasov | Brasovnet | Realitateadecovasna | Mesageruldecovasna | Ardeal24 | Descopera | Contributors | G4media | Panorama | Ziarul financiar | Economica.net | Project-e | Wall-street | N-tv-de-panorama | N-tv-de-economie

Sus